کلیدواژه ها =
تعداد مقالات: 8

1 اثرات باکتری های مولد اسید لاکتیک بر خصوصیات تخمیر سیلاژ ذرت با ماده خشک پایین
خالد صادقی، محمد خوروش، غلام رضا قربانی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (356.45 K)

2 بررسی تاثیرات سه جدایه باکتری های اسید لاکتیک بر عملکرد و خصوصیات لاشه جوجه های گوشتی
شیما قیامی پور، شعبان رحیمی، محمد امیر کریمی ترشیزی، مژگان ناهید
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.19 MB)

3 مقایسه اثر افزودن سطوح مختلف پساب نشاسته و افزودنی باکتریایی بر معیارهای تخمیر سیلاژ ذرت 2
فرزانه نوروزی، مسیح اله فروزمند، علی نقی کشتکاران
مشاهده مقاله | اصل مقاله (258.94 K)

4 تاثیر مخمر ساکارومایسس سرویسیه و باکتری های تولید کننده اسید لاکتیک بر متابولیت های شکمبه گوسفند
حمید رضا خزانه ای، کامران رضا یزدی، علی نیکخواه
مشاهده مقاله | اصل مقاله (364.7 K)

5 اثر سطوح مختلف پودر نعناع فلفلی در جیره بر جمعیت میکروبی روده بلدرچین ژاپنی
وحیده صباغی درمیان، هادی پژوهان فر، مهران مهری، فرزاد باقرزاده کاسمانی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (461.83 K)

6 اثر افزودن اسید لاکتیک بر الگوی اسیدیته و تولید اسیدهای چرب فرار تفاله ی انگور قرمز سیلوشده
بهزاد اسدنژاد، رسول پیرمحمدی، حامد خلیل وندی بهروزیار
مشاهده مقاله | اصل مقاله (287.04 K)

7 تاثیر پژمردن و برخی از افزودنی های بازدارنده تخمیر بر ترکیب شیمیایی، تخمیر و پایداری هوازی سیلاژ یونجه
خسرو پارسائی مهر، حمید محمدزاده، علی حسینخانی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (473.85 K)

8 فرآوری دانه جو با اسید لاکتیک موجب افزایش قابلیت هضم ظاهری مواد مغذیی در گاو می شود
ایوب لکی، مهدی دهقان بنادکی، ابوالفضل زالی، مهدی گنج خانلو، کامران رضایزدی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (300.56 K)