کلیدواژه ها =
تعداد مقالات: 16

1 ﺗﻌﯿﯿﻦ ﺟﯿﺮه ﻻرو ﻣﺎﻫﯿﺎن درﯾﺎﯾﯽ ﺑﺎ اﺳﺘﻔﺎده از ﺷﻨﺎﺳﺎﯾﯽ ﭘﺮوﻓﯿﻞ آﻧﺰﯾﻢ ﻫﺎی ﮔﻮارشی
میلاد اکبری، سعید مودی
مشاهده مقاله اصل مقاله 590.04 K

2 تعیین چند شکلی ژن استروئیل کوآنزیم آ دی استراز 1 در گاوهای نژاد سیمنتال
ربیع رهبر، مصطفی رضایی
مشاهده مقاله اصل مقاله 363.71 K

3 اثر افزودن سطوح بالای آنزیم فیتاز و مایو-اینوزیتول بر حلالیت مواد معدنی در جیره های غذایی قرار گرفته در معرض هضم برون تنی
دانیال فرهادی، احمد کریمی، امیرعلی صادقی، جلال رستم زاده، مایکل بدفورد
مشاهده مقاله اصل مقاله 488.22 K

4 بررسی تأثیر سطوح مختلف پروتئین خام و مکمل مانان الیگوساکارید بر عملکرد و مولفه های کیفی تخم مرغ در مرغان تخم گذار
صابر معتمدی، شکوفه غضنفری، رحمان جهانیان
مشاهده مقاله اصل مقاله 291.33 K

5 بررسی تاثیر سطوح مختلف پروتئین خام و مکمل مانان الیگوساکارید بر قابلیت هضم پروتئین خام، چربی خام و مواد معدنی در مرغان تخم گذار
صابر معتمدی، شکوفه غضنفری، رحمان جهانیان
مشاهده مقاله اصل مقاله 241.64 K

6 تأثیر فرآوری و جایگزینی کاه برنج یا گندم به جای منابع علوفه ای جیره بر قابلیت هضم و مصرف خوراک و رفتار جوش گاوهای شیرده هلشتاین
حسین امیدی، محمد خوروش، ابراهیم قاسمی، غلامرضا قربانی، دانیال دانشور
مشاهده مقاله اصل مقاله 318.25 K

7 مطالعه آزمایشگاهی اثرات روغن اسانسی بومادران ( Achillea millefolium ) بر پاره ای از فراسنجه های هضم و تخمیر شکمبه در گوسفند
مینا کهوند، مصطفی ملکی
مشاهده مقاله اصل مقاله 392.39 K

8 بررسی پارامترهای تولید گاز و هضم پذیری کاه کنجد فرآوری شده با مواد شیمیایی و بخار آب تحت فشار
حمید بانشی، طاهره محمدآبادی، خلیل میرزاده، مرتضی چاجی، محمود قاسمی نژاد
مشاهده مقاله اصل مقاله 317.71 K

9 تأثیر برخی گیاهان مرتعی استان خراسان جنوبی بر فراسنجه های تخمیر و هضم شکمبه ای در شرایط برون تنی
مرتضی وقار سیدین، محسن مجتهدی، حمید موسوی اسفیوخی
مشاهده مقاله اصل مقاله 297.67 K

10 اثر سطوح مختلف پلی اتیلن گلیکول بر قابلیت هضم ماده خشک، ماده آلی و پروتئین خام میوه سه گونه بلوط (برو، مازو و ویول) در شرایط آزمایشگاهی
عثمان زمانی، فردین هژبری، فرخ کفیل زاده
مشاهده مقاله اصل مقاله 40.08 K

11 بررسی اثرات اندازه ذرات علوفه یونجه بر مصرف خوراک،قابلیت هضم،اسیدیته شکمبه،تولید و ترکیبات شیر در جیره های اسیدوژنیک در تغذیه گائهای شیرده هلشتاین در اواسط شیردهی
علی کهیانی، غلامرضا قربانی، محمد خوروش، عصمت نصر اصفهانی، بهاره دولت خواه، ابراهیم قاسمی
مشاهده مقاله اصل مقاله 78.51 K

12 بررسی ارزش غذایی و قابلیت هضم پسماندهای دو واریته پسته قبل و بعد سیلو به روش دو مرحله ای تیلی و تری در منطقه خراسان رضوی (بردسکن)
علی صالحی، مصطفی یوسف الهی، حمیدرضا میرزایی، علیرضا شیبک، مجید ابراهیم پور، محمدرضا امینی
مشاهده مقاله اصل مقاله 40.79 K

13 تاثیر تخم شنبلیله بر قابلیت هضم آزمایشگاهی یونجه
و ناصری، ف هژبری، ف کفیل زاده، ع کرمپور
مشاهده مقاله اصل مقاله 37.29 K

14 تاثیر عمل آوری سرشاخه نیشکر سیلو شده با اسیدسولفوریک تجاری بر توان هضم کل میکروارگانیسم ها و باکتری های شکمبه گاومیش خوزستان
افروز شریفی، مرتضی چاجی، طاهره محمدآبادی
مشاهده مقاله اصل مقاله 77.7 K

15 بررسی اثر سطوح مختلف پروتئین و لیزین قابل هضم در جیره آغازین بر عملکرد جوجه های گوشتی
محمدصادق حسینی مقدم، ابوالقاسم گلیان، حسن نصیری مقدم، احمدرضا راجی
مشاهده مقاله اصل مقاله 37.86 K

16 تخمین میزان انرژی قابل متابولیسم و اسیدهای آمینه قابل هضم گندم با استفاده از مدل های ریاضی
پریسا سلیمانی رودی، ابوالقاسم گلیان، محمد صدقی
مشاهده مقاله اصل مقاله 77.79 K