صفحه اصلی
صفحه اصلی
مقالات منتشر شده
کلیدواژه ها =
تعداد مقالات:
13
1
اثر ﺟﯿﺮه ﻫﺎی ﺣﺎوی ﺳﻄﻮح ﻣﺨﺘﻠﻒ ﭘﻮدر ﮔﯿﺎه آﻟﻮﺋﻪ را ﺑﺮ ﺑﺮﺧﯽ ﭘﺎراﻣﺘﺮﻫﺎی ﺳﯿﺴﺘﻢ اﯾﻤﻨﯽ ﺟﻮﺟﻪ ﻫﺎی ﮔﻮﺷتی
علی نقی شکری، کامران طاهرپور
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (363.47 K)
2
اثرات دارچین و آلوئه ورا در خوراک بر عملکرد و فراسنجه های خونی جوجه های گوشتی
ساناز نوروزی، علی اصغر صادقی، پروین شورنگ، محمد چمنی، رضا رضایی کوچکسرایی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (1.63 MB)
3
تاثیر سطوح مختلف ژل آلوئه ورا و آنتی بیوتیک بر پاسخ سیستم ایمنی جوجه های گوشتی
بابک دارابی قانع، ابوالفضل زارعی، احمد زارع شحنه، مجید ترابی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (207.28 K)
4
تاثیر سطوح مختلف ژل آلوئه ورا و آنتی بیوتیک بر جمعیت میکرو فلور و مرفولوژی ایلئوم در جوجه های گوشتی
بابک دارابی قانع، ابوالفضل زارعی، احمد زارع شحنه، مجید ترابی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (200.01 K)
5
اثرات دارچین و آلوئه ورا در جیره بر غلظت گلوکز و انسولین سرم جوجه های گوشتی
ساناز نوروزی، علی اصغر صادقی، محمد چمنی، حمیدرضا خدایی، رضا رضایی کوچکسرایی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (272 K)
6
اثر جیره های دارای آلوئه ورا، پونه کوهی و سینبیوتیک بر پارامترهای بیوشیمیایی خون، خصوصیات لاشه و عملکرد جوجه های گوشتی
ناهید فرجی، برهان شکرالهی، محمد امیری اندی، الهام نورآبادی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (391.18 K)
7
اثر عصاره ی آبی ژل آلوئه ورا بر پاسخ ایمنی همورال و وزن اندام های لنفوئیدی جوجه های گوشتی از 7 تا 28 روزگی
مرتضی مقدم، فرزاد باقرزاده کاسمانی، مهران مهری، محمود قزاقی، عبدالاحد رسولی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (382.73 K)
8
اثر سطوح مختلف عصارهی آبی ژل آلوئه ورا بر عملکرد و خصوصیات لاشه جوجه های گوشتی
مرتضی مقدم، فرزاد باقرزاده کاسمانی، مهران مهری، محمود قزاقی، عبدالاحد رسولی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (556.52 K)
9
بررسی استفاده از سطوح مختلف گیاه دارویی پونه کوهی و آلوئه ورا بر عملکرد فراسنجه های بیوشیمیایی و ایمنی خون در جوجه های گوشتی
ناهید فرجی، احسان کوهن
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (400.17 K)
10
اثر جیره های دارای آلوئه ورا، شوید و سین بیوتیک بر عملکرد جوجه های گوشتی
احسان کوهن، ناهید فرجی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (910.54 K)
11
اثرات پودر و عصاره برگ آلوئه ورا بر پاسخ های ایمنی در جوجه های گوشتی
مجبی بشارتیان، جواد آرشامی، رضا ولی زاده، عبدالمنصور طهماسبی، رضا بهاری کاشانی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (40.5 K)
12
اثر استفاده از سطوح مختلف ژل آلوئه ورا در آب آشامیدنی بر پاسخ های ایمنی در جوجه های گوشتی
میثم شکرانه، غلامرضا قلمکاری، مجید طغیانی، علی تبعیدیان، محسن تقی زاده، نصیر لندی، فرامرز فکری
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (76.09 K)
13
اثرات تغذیه ای پودر ژل آلوئه ورا (صبرزره) بر نرخ بازماندگی و مقاومت در مقابل تنش شوری در ماهی قزل آلای رنگین کمان (Onchorhynchus mykiss)
حوریه مقدم، نصراله محبوبی صوفیانی، فاطمه پیکان حیرتی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (39.79 K)
تعداد در صفحه
5
10
25
50
100
همه