صفحه اصلی
صفحه اصلی
مقالات منتشر شده
کلیدواژه ها =
تعداد مقالات:
45
-299
اثر ﻗﺎرچ ﺧﻮراﮐﯽ، آﻧﺘﯽ ﺑﯿﻮﺗﯿﮏ و آﻧﺘﯽ اﮐﺴﯿﺪان ﺑﺮ ﻋﻤﻠﮑﺮد و ﺳﯿﺴﺘﻢ اﯾﻤﻨﯽ ﺑﻠﺪرﭼﯿﻦ ژاپنی
حمیده شیخی، فرید شریعتمداری، محمدامیر کریمی ترشیزی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (358.88 K)
-298
بررسی تأثیر پودر سیر و آنتی اکسیدان بر عملکرد رشد و تجزیه لاشه جوجه های گوشتی
حمیدرضا وراثی، حسین ایراندوست، محمدرضا وراثی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (1.53 MB)
-297
بررسی تأثیر آنتی اکسیدان و ویتامین E بر عملکرد و آنالیز لاشه جوجه های گوشتی
حمید رضا وراثی، حسین ایراندوست، محمدرضا وراثی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (972.77 K)
-296
اﺛﺮ آب آﺷﺎﻣﯿﺪﻧﯽ ﻣﻐﻨﺎﻃﯿﺴﯽ ﺷﺪه ﺑﺮ ﺷﺎﺧﺺﻫﺎی ﺗﻮﻟﯿﺪی ﺟﻮﺟﻪﻫﺎی ﮔﻮﺷﺘﯽ
ﻋﻠﯽ گیلانی، حسن کرمانشاهی، ابوالقاسم گلیان، مصطفی قلی زاده، احمد علی محمد پور
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (892.37 K)
-295
تاثیر سطوح مختلف پودر کنگر فرنگی بر کیفیت گوشت در بلدرچین ژاپنی
فاطمه عباسی، فیروز صمدی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (1.26 MB)
-294
استفاده از پودر هسته خرما فرآوری شده با آنزیم بر عملکرد و فاکتورهای خونی جوجه های گوشتی
جمال آمینی کانی سیران، مهدی تقی نژاد رودبنه، محمد افروزیه
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (103.17 K)
-293
اﺛﺮ ﭘﻮدر ﮔﺰﻧﻪ ﺑﺮﻋﻤﻠﮑﺮد ﺟﻮﺟﻪﻫﺎی ﮔﻮﺷﺘﯽ
زهره زمزمی، مهرداد محمدی، محمد روستایی علیمهر
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (1.26 MB)
-292
تعیین ارزش غذایی هسته خرما در تغذیه جوجه های گوشتی
مجتبی زاغری، محمد مهدی قاسمی، محمود شیوازاد
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (438.63 K)
-291
بررسی اثر آنتی اکسیدانی گیاه Silybum marianum ﺑﺮﻣﯿﺰان اﯾﻤﻨﻮﮔﻠﻮﺑﻮﻟﯿﻦ و ﮐﻤﭙﻠﻤﺎن ﻣﺎﻫﯽ ﮐﭙﻮر معمولی(Cyprinus carpio) در مواجه با سم دیازینون
کمال احمدی، علیرضا میرواقفی، مهدی بنایی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (323.56 K)
-290
اثرات شکل استفاده از مکمل ویتامین E بر عملکرد تولیدی و تولید مثلی گاو های شیری نژاد هلشتاین
حبیب االله خیرمنش، فرخ کفیل زاده، حامد کرمی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (416.37 K)
-289
آفتابگردان خوراکی بررسی اثر آنتی اکسیدانی عصاره اتانولی بره موم بر پایداری روغن
شیوا محمدزاده، هوشنگ افروزان
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (995.48 K)
-288
بررسی اثر متقابل آنتی اکسیدان های ویتامین E و سلنیوم خصوصیات اسپرم قوچ عربی در شرایط مایع
پروانه محمدی، صالح طباطبائی وکیلی، مرتضی مموئی، جمال فیاضی، مهدی زارعی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (340.5 K)
-287
اثر اسانس آویشن شیرازی بر پراکسیداسیون چربی اسپرم خروس طی ذخیره سازی در 4 درجه سانتی گراد
فهیمه گرامی نژاد، محمد روستائی علی مهر
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (134.11 K)
-286
نقش تکمیلی ویتامین E در استفاده از اسیدهای آمینه بر انجماد پذیری اسپرم
زهرا مرآتی، عباس فرشاد، حمیده عادلدوست
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (372.42 K)
-285
اثر افزودن عصاره آبی بادرنجبویه (Melissa officinalis) در آب آشامیدنی بر عملکرد تولیدی جوجه های گوشتی
فائزه عبدی نژاد، مهرداد محمدی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (193.09 K)
-284
اثر نمره وضعیت بدنی در شروع دوره انتقال و مصرف مکمل های آنتی اکسیدانی بر کاهش نمره وضعیت بدنی و بروز بیماری های متابولیک در گاوهای شیری پر تولید
علیرضا یزدانی، احمد ریاسی، سعید انصاری مهیاری، علیرضا زاویه، مهدی صفاهانی لنگرودی، مرتضی زهرا زاده
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (307.56 K)
-283
ارزیابی اثرات آنتی اکسیدانی اسانس Citrus limon به روش DPPH و تأثیر آن بر چربی های سرم گوسفندان شیری نژاد مغانی 2
علی مجتهدین، آزاده بوستان
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (291.44 K)
-282
تاثیر سیستئامین بر پارامتر های اسپرم قوچ بعد از فرایند انجماد- یخ گشایی
ابوذر نجفی، حسین دقیق کیا، زینب زنگانه، حسین محمدی، میر حسین نجفی، محسن شرفی، محمد شمس الهی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (154.26 K)
-281
تاثیر ارگوتیونین برکیفیت اسپرم قوچ بعد از فرآیند انجماد- یخ گشایی
ابوذر نجفی، حسین دقیق کیا، زینب زنگانه، حسین محمدی، میرحسین نجفی، محسن شرفی، محمد شمس الهی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (194.97 K)
-280
اثر افزودن عصاره ی پوست انار و آنتی اکسیدان تجاری به جیره ی دارای چربی بر عملکرد جوجه های گوشتی سویه ی راس 308
شهرام رحیمی، محمدرضا رضوانی، محمد دادپسند، محمدجواد ضمیری
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (322.9 K)
-279
اثر مکمل نمودن آنتی اکسیدان ها و آرژنین در جیره های حاوی روغن ضایعاتی بر عملکرد رشد و وقوع آسیت در جوجه های گوشتی
علی اصغر ساکی، مجتبی حقیقت، اعظم یوسفی، فاطمه برجی زاده
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (360.42 K)
-278
اثر افزودن عصاره ی هسته ی انار و آنتی اکسیدان تجاری به جیره ی دارای چربی بر عملکرد رشد جوجه های گوشتی
نرگس صیادپور، محمدرضا رضوانی، امیر اخلاقی، محمدتقی گلمکانی، شهرام رحیمی، راضیه ایران پرست
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (322.94 K)
-277
ارزیابی آفلاتوکسین ها و اثرات زرد چوبه به عنوان آنتی اکسیدان بر میزان تجمع آفلاتوکسین ها در سینه و کبد جوجه گوشتی
حسن نظری زاده، حسین نعیمی پور، جواد اسدی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (186.49 K)
-276
بررسی اثرات سطوح مختلف پودر و اسانس پونه کوهی بر شاخص های اکسیداتیو سرم و فراسنجه های خونی در جوجه های گوشتی
اورنگ استقامت
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (243.42 K)
-275
تاثیر تغذیه با جیره حاوی تفاله دانه انار سیلو شده با افزودنی اوره بر ظرفیت آنتی اکسیدانی کل و برخی فراسنجه های خونی بزهای آمیخته خراسان جنوبی
غلامحسین قاسمی، محمدحسن فتحی نسیری، جلال مدرسی، لادن رشیدی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (274.55 K)
تعداد در صفحه
5
10
25
50
100
همه
1
2