کلیدواژه ها =
تعداد مقالات: 45

-624 اثر ﻗﺎرچ ﺧﻮراﮐﯽ، آﻧﺘﯽ ﺑﯿﻮﺗﯿﮏ و آﻧﺘﯽ اﮐﺴﯿﺪان ﺑﺮ ﻋﻤﻠﮑﺮد و ﺳﯿﺴﺘﻢ اﯾﻤﻨﯽ ﺑﻠﺪرﭼﯿﻦ ژاپنی
حمیده شیخی، فرید شریعتمداری، محمدامیر کریمی ترشیزی
مشاهده مقاله اصل مقاله 358.88 K

-623 بررسی تأثیر پودر سیر و آنتی اکسیدان بر عملکرد رشد و تجزیه لاشه جوجه های گوشتی
حمیدرضا وراثی، حسین ایراندوست، محمدرضا وراثی
مشاهده مقاله اصل مقاله 1.53 M

-622 بررسی تأثیر آنتی اکسیدان و ویتامین E بر عملکرد و آنالیز لاشه جوجه های گوشتی
حمید رضا وراثی، حسین ایراندوست، محمدرضا وراثی
مشاهده مقاله اصل مقاله 972.77 K

-621 اﺛﺮ آب آﺷﺎﻣﯿﺪﻧﯽ ﻣﻐﻨﺎﻃﯿﺴﯽ ﺷﺪه ﺑﺮ ﺷﺎﺧﺺﻫﺎی ﺗﻮﻟﯿﺪی ﺟﻮﺟﻪﻫﺎی ﮔﻮﺷﺘﯽ
ﻋﻠﯽ گیلانی، حسن کرمانشاهی، ابوالقاسم گلیان، مصطفی قلی زاده، احمد علی محمد پور
مشاهده مقاله اصل مقاله 892.37 K

-620 تاثیر سطوح مختلف پودر کنگر فرنگی بر کیفیت گوشت در بلدرچین ژاپنی
فاطمه عباسی، فیروز صمدی
مشاهده مقاله اصل مقاله 1.26 M

-619 استفاده از پودر هسته خرما فرآوری شده با آنزیم بر عملکرد و فاکتورهای خونی جوجه های گوشتی
جمال آمینی کانی سیران، مهدی تقی نژاد رودبنه، محمد افروزیه
مشاهده مقاله اصل مقاله 103.17 K

-618 اﺛﺮ ﭘﻮدر ﮔﺰﻧﻪ ﺑﺮﻋﻤﻠﮑﺮد ﺟﻮﺟﻪﻫﺎی ﮔﻮﺷﺘﯽ
زهره زمزمی، مهرداد محمدی، محمد روستایی علیمهر
مشاهده مقاله اصل مقاله 1.26 M

-617 تعیین ارزش غذایی هسته خرما در تغذیه جوجه های گوشتی
مجتبی زاغری، محمد مهدی قاسمی، محمود شیوازاد
مشاهده مقاله اصل مقاله 438.63 K

-616 بررسی اثر آنتی اکسیدانی گیاه Silybum marianum ﺑﺮﻣﯿﺰان اﯾﻤﻨﻮﮔﻠﻮﺑﻮﻟﯿﻦ و ﮐﻤﭙﻠﻤﺎن ﻣﺎﻫﯽ ﮐﭙﻮر معمولی(Cyprinus carpio) در مواجه با سم دیازینون
کمال احمدی، علیرضا میرواقفی، مهدی بنایی
مشاهده مقاله اصل مقاله 323.56 K

-615 اثرات شکل استفاده از مکمل ویتامین E بر عملکرد تولیدی و تولید مثلی گاو های شیری نژاد هلشتاین
حبیب االله خیرمنش، فرخ کفیل زاده، حامد کرمی
مشاهده مقاله اصل مقاله 416.37 K

-614 آفتابگردان خوراکی بررسی اثر آنتی اکسیدانی عصاره اتانولی بره موم بر پایداری روغن
شیوا محمدزاده، هوشنگ افروزان
مشاهده مقاله اصل مقاله 995.48 K

-613 بررسی اثر متقابل آنتی اکسیدان های ویتامین E و سلنیوم خصوصیات اسپرم قوچ عربی در شرایط مایع
پروانه محمدی، صالح طباطبائی وکیلی، مرتضی مموئی، جمال فیاضی، مهدی زارعی
مشاهده مقاله اصل مقاله 340.5 K

-612 اثر اسانس آویشن شیرازی بر پراکسیداسیون چربی اسپرم خروس طی ذخیره سازی در 4 درجه سانتی گراد
فهیمه گرامی نژاد، محمد روستائی علی مهر
مشاهده مقاله اصل مقاله 134.11 K

-611 نقش تکمیلی ویتامین E در استفاده از اسیدهای آمینه بر انجماد پذیری اسپرم
زهرا مرآتی، عباس فرشاد، حمیده عادلدوست
مشاهده مقاله اصل مقاله 372.42 K

-610 اثر افزودن عصاره آبی بادرنجبویه (Melissa officinalis) در آب آشامیدنی بر عملکرد تولیدی جوجه های گوشتی
فائزه عبدی نژاد، مهرداد محمدی
مشاهده مقاله اصل مقاله 193.09 K

-609 اثر نمره وضعیت بدنی در شروع دوره انتقال و مصرف مکمل های آنتی اکسیدانی بر کاهش نمره وضعیت بدنی و بروز بیماری های متابولیک در گاوهای شیری پر تولید
علیرضا یزدانی، احمد ریاسی، سعید انصاری مهیاری، علیرضا زاویه، مهدی صفاهانی لنگرودی، مرتضی زهرا زاده
مشاهده مقاله اصل مقاله 307.56 K

-608 ارزیابی اثرات آنتی اکسیدانی اسانس Citrus limon به روش DPPH و تأثیر آن بر چربی های سرم گوسفندان شیری نژاد مغانی 2
علی مجتهدین، آزاده بوستان
مشاهده مقاله اصل مقاله 291.44 K

-607 تاثیر سیستئامین بر پارامتر های اسپرم قوچ بعد از فرایند انجماد- یخ گشایی
ابوذر نجفی، حسین دقیق کیا، زینب زنگانه، حسین محمدی، میر حسین نجفی، محسن شرفی، محمد شمس الهی
مشاهده مقاله اصل مقاله 154.26 K

-606 تاثیر ارگوتیونین برکیفیت اسپرم قوچ بعد از فرآیند انجماد- یخ گشایی
ابوذر نجفی، حسین دقیق کیا، زینب زنگانه، حسین محمدی، میرحسین نجفی، محسن شرفی، محمد شمس الهی
مشاهده مقاله اصل مقاله 194.97 K

-605 اثر افزودن عصاره ی پوست انار و آنتی اکسیدان تجاری به جیره ی دارای چربی بر عملکرد جوجه های گوشتی سویه ی راس 308
شهرام رحیمی، محمدرضا رضوانی، محمد دادپسند، محمدجواد ضمیری
مشاهده مقاله اصل مقاله 322.9 K

-604 اثر مکمل نمودن آنتی اکسیدان ها و آرژنین در جیره های حاوی روغن ضایعاتی بر عملکرد رشد و وقوع آسیت در جوجه های گوشتی
علی اصغر ساکی، مجتبی حقیقت، اعظم یوسفی، فاطمه برجی زاده
مشاهده مقاله اصل مقاله 360.42 K

-603 اثر افزودن عصاره ی هسته ی انار و آنتی اکسیدان تجاری به جیره ی دارای چربی بر عملکرد رشد جوجه های گوشتی
نرگس صیادپور، محمدرضا رضوانی، امیر اخلاقی، محمدتقی گلمکانی، شهرام رحیمی، راضیه ایران پرست
مشاهده مقاله اصل مقاله 322.94 K

-602 ارزیابی آفلاتوکسین ها و اثرات زرد چوبه به عنوان آنتی اکسیدان بر میزان تجمع آفلاتوکسین ها در سینه و کبد جوجه گوشتی
حسن نظری زاده، حسین نعیمی پور، جواد اسدی
مشاهده مقاله اصل مقاله 186.49 K

-601 بررسی اثرات سطوح مختلف پودر و اسانس پونه کوهی بر شاخص های اکسیداتیو سرم و فراسنجه های خونی در جوجه های گوشتی
اورنگ استقامت
مشاهده مقاله اصل مقاله 243.42 K

-600 تاثیر تغذیه با جیره حاوی تفاله دانه انار سیلو شده با افزودنی اوره بر ظرفیت آنتی اکسیدانی کل و برخی فراسنجه های خونی بزهای آمیخته خراسان جنوبی
غلامحسین قاسمی، محمدحسن فتحی نسیری، جلال مدرسی، لادن رشیدی
مشاهده مقاله اصل مقاله 274.55 K