کلیدواژه ها = |
تعداد مقالات: 19 |
|
1 |
|
اثرات سطوح متفاوت ال کارنیتین و لیزین بر عملکرد جوجه های گوشتی |
|
محمد سالاری، فرشید خیری، جواد نصر |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 2.17 M
|
|
2 |
|
اثر سطوح مختلف کنجاله کنجد در جیره های بر پایه اسید آمینه کل و قابل هضم همراه با فیتاز بر عملکرد و خصوصیات لاشه جوجه های گوشتی |
|
حبیب الله زارع هرفته، وحید رضایی پور، روح الله عبداله پور، حکیمه مصطفی لو |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 1.45 M
|
|
3 |
|
اثرات سطوح متفاوت ال-کارنیتین بر عملکرد جوجه های گوشتی نر در سن 45 روزگی |
|
هومن محمد نژاد سیگارودی، جواد نصر، فرشید خیری، علی یگانه خواه |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 1.61 M
|
|
4 |
|
ﺗﺎﺛﯿﺮ ﺟﯿﺮه ﻫﺎی ﻋﻤﻠﯽ ﺑﺎ ﺳﻄﻮح ﻣﺨﺘﻠﻒ اﻧﺮژی ﻗﺎﺑﻞ ﻣﺘﺎﺑﻮﻟﯿﺴﻢ و ﭘﺮوﺗﺌﯿﻦ ﻣﺘﻌﺎدل ﺷﺪه ﺑﺮ ﻋﻤﻠﮑﺮد رﺷﺪ و ﺑﺎزده ﻻﺷﻪ ﺑﻠﺪرﭼﯿﻦ ژاﭘﻨﯽ |
|
حسین محمدزاده کراتی، محمدرضا مفیدی، مهدی شکوهمند، احمد بیطرف |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 1.18 M
|
|
5 |
|
ﺗﺄﺛﯿﺮ اﺳﺘﻔﺎده از ﭘﻮدر ﺿﺎﯾﻌﺎت ﮐﺸﺘﺎرﮔﺎه ﻃﯿﻮر ﺑﻪ روش ﻗﺎﺑﻠﯿﺖ ﻫﻀﻢ اﺳﯿﺪﻫﺎی آﻣﯿﻨﻪ ﺑﺮ ﻋﻤﻠﮑﺮد و ﺧﺼﻮﺻﯿﺎت ﻻﺷﻪ ﺟﻮﺟﻪﻫﺎی ﮔﻮﺷﺘﯽ ﻧﺮ |
|
مهدی توکلی مقدم، حسین مروج، محمد کوهی |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 881.79 K
|
|
6 |
|
اثر گیاهان دارویی دارچین، فلفل قرمز، زنجبیل و زیره سبز بر عملکرد جوجه های گوشتی |
|
مسعود ابراهیمی، عبدالله حسینی، محمد حسین پالیزدار |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 1.15 M
|
|
7 |
|
اندازه گیری اکسیداسیون اسید آمینه شاخص برای تعیین احتیاجات اسید آمینه در نیمچه های مرغ مادر |
|
احمد حسن آبادی، حسن نصیری مقدم، حسن کرمانشاهی |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 543.72 K
|
|
8 |
|
ارزیابی سطوح مختلف اسید آمینه متیونین بر عملکرد و درصد هچری مرغان بومی خراسان |
|
علی رضا حسابی نامقی، علی رضا شوریده، علی اکبر اردلان دوست، رجبعلی میرزایی |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 168.81 K
|
|
9 |
|
مقایسه دو روش تعیین قابلیت هضم حقیقی اسید های آمینه پودر گوشت و استخوان در طیور |
|
حسین جانمحمدی، حسین نصیری مقدم، جواد پوررضا، محسن دانش مسگران، ابوالقاسم گلیان |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 173.25 K
|
|
10 |
|
تاثیر اسید های آمینه در انجماد پذیری اسپرم قوچ |
|
حمیده عادلدوست، عباس فرشاد، زهرا مرآتی |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 143.29 K
|
|
11 |
|
نقش تکمیلی ویتامین E در استفاده از اسیدهای آمینه بر انجماد پذیری اسپرم |
|
زهرا مرآتی، عباس فرشاد، حمیده عادلدوست |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 372.42 K
|
|
12 |
|
اثر مکمل سازی آنزیم چندگانه تجاری "کمین" وحذف مکمل اسیدآمینه های دی ال متیونین ، ال لیزین هیدروکلراید و ال ترئونین بر شاخص تولید جوجه های گوشتی در سن 35 روزگی |
|
ملیحه صادقی سیمکانی، شهریار مقصودلو، جواد بیات کوهسار، علیرضا خان احمدی |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 406.52 K
|
|
13 |
|
اثرمکمل سازی آنزیم چند گانه تجاری و حذف مکمل اسید آمینه های مصنوعی متیونین، لیزین و ترئونین جیره بر عملکرد جوجه های گوشتی جوان |
|
ملیحه صادقی سیمکانی، شهریار مقصودلو، جواد بیات کوهسار، علیرضا خان احمدی |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 278.47 K
|
|
14 |
|
اثرات جایگزینی کنجاله سویا با کنجاله کلزا بر اساس اسید آمینه کل و قابل هضم بر برخی فراسنجه های بیوشیمیایی خون مرغ های تخم گذار های - لاین 36-W |
|
سارا میرزایی گودرزی، علی اصغر ساکی، نرگس محمدی، پویا زمانی، سودا جنگی اقدام |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 647.31 K
|
|
15 |
|
اثرات جایگزینی کنجاله سویا با کنجاله کلزا بر اساس اسید آمینه کل و قابل هضم بر صفات کیفی تخم مرغ مرغ های تخمگذار هایلاین 36-W |
|
سارا میرزایی گودرزی، علی اصغر ساکی، نرگس محمدی، پویا زمانی |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 405.74 K
|
|
16 |
|
ارزیابی اثرات اسید آمینه پرولین در دو دمای متفاوت بر انجماد پذیری اسپرم بز مرخز |
|
عباس فرشاد، یاسر حسینی |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 86.97 K
|
|
17 |
|
اثرات فرآوری با اتوکلاو و پرتوتابی گاما بر قابلیت هضم ظاهری اسیدهای آمینه کنجاله سویا با روش نمونه گیری از ایلئوم در جوجه خروس های مادر گوشتی |
|
محمد مولایی، فرهاد فرودی، محمد چمنی، حسین جانمحمدی، غلامرضا رئیسعلی |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 165.45 K
|
|
18 |
|
مقایسه دو روش آزمایشگاهی در تخمین مقاومت شکمبه ای و قابلیت هضم پس شکمبه ای یک منبع متیونین محافظت شده شکمبه ای |
|
حسین عبدی بنمار |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 207.54 K
|
|
19 |
|
تاثیر تراکم اسیدهای آمینه ضروری محدود کننده و مدت تغذیه جیره پیش آغازین بر رشد و نمو دستگاه گوارش و برخی فراسنجه های خونی جوجه های گوشتی |
|
سهیل یوسفی، منصور رضائی، زربخت انصاری پیر سرائی |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 39.79 K
|