کلیدواژه ها =
تعداد مقالات: 6

1 ارزﯾﺎﺑﯽ ﮐﯿﻔﯽ ﭘﺮوﺗﺌﯿﻦ ﻋﻠﻮﻓﻪ ﺗﺎزه و ﺳﯿﻠﻮ ﺷﺪه دو رﻗﻢ ﺗﺎجﺧﺮوس و ﻣﻘﺎﯾﺴﻪ آن ﺑﺎ ذرت ﻋﻠﻮﻓﻪای ﺑﺮ اﺳﺎس ﺳﯿﺴﺘﻢ ﮐﺮﺑﻮﻫﯿﺪرات و ﭘﺮوﺗﺌﯿﻦ ﺧﺎﻟﺺ ﮐﺮﻧﻞ ( CNCPS )
حمید ربانی، سید احمد میرهادی، حسن علی عربی، حسن فضائلی، ﺣﻤﯿﺪ رﺿﺎ ﻣﺤﺠﻮﺑﯽ
مشاهده مقاله | اصل مقاله (292.24 K)

2 اثر هیبرید بر تخمیر سیلاژ ذرت
سوده مقدسی، محمد خوروش، مسعود علیخانی، خالد صادقی، اکبر قائم پور
مشاهده مقاله | اصل مقاله (389.53 K)

3 مقایسه ترکیبات شیمیایی و فراسنجه های تجزیه پذیری تاج خروس با ذرت علوفه ای سیلو شده
سعید لطفی، یوسف روزبهان، محمدتقی فیض بخش
مشاهده مقاله | اصل مقاله (475.61 K)

4 اثر تاریخ کشت ونوع کود بر ارزش غذایی سیلاژذرت علوفه ای
شوبو اکبری، غلامرضا حیدری، حسین جهانی عزیزآبادی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (897.5 K)

5 استفاده از مخلوط سیلوی تفاله تر گوجه فرنگی و ذرت علوفه ای در پروار بره های نر بلوچی
علی رضا فرزاد
مشاهده مقاله | اصل مقاله (192.55 K)

6 ارزیابی کیفی پروتئین علوفه تازه و سیلو شده دو رقم تاج خروس و مقایسه آن با ذرت علوفه ای بر اساس سیستم کربوهیدرات و پروتئین خالص کرنل (CNCPS)
حمید ربانی، احمد میرهادی، حسن علی عربی، حسن فضائلی، حمیدرضا محجوبی پور
مشاهده مقاله | اصل مقاله (39.81 K)