کلیدواژه ها =
تعداد مقالات: 88

76 ارزیابی تغذیه انرژی مازاد دوره رشد بر مصرف آب و خوراک، خصوصیات رشد، لاشه و ترکیبات شیمیایی خون جوجه های گوشتی راس 308
مصطفی غلامی، علی گیلانی، حسن کرمانشاهی، احمد حسن آبادی
مشاهده مقاله اصل مقاله 71.94 K

77 بررسی اثر سطوح مختلف پودر بذر خارمریم بر عملکرد و خصوصیات لاشه جوجه های گوشتی
نسرین رشیدی، محمد بوجارپور، مرتضی چاجی، علی آقایی
مشاهده مقاله اصل مقاله 74.12 K

78 بررسی میزان تغییرات صفات مربوط به لاشه و نسبت وزن اندام های داخلی و حساس در جوجه های گوشتی آلوده شده با سطوح مختلف آفلاتوکسین B1
امید فانی مکی، نظر افضلی، آرش امیدی، عباس شیبک، مجتبی فروزان مهر
مشاهده مقاله اصل مقاله 74.26 K

79 بررسی خصوصیات لاشه جوجه های گوشتی نر و ماده تغذیه شده با نسبت متفاوت انرژی به پروتئین، پرورش یافته در قفس
ملیحه مروت، پوریا دادور، طاهره محمدآبادی، ابراهیم بحرینی، رضا مصدق
مشاهده مقاله اصل مقاله 72.21 K

80 اثر زردچوبه، آویشن و دارچین بر خصوصیات لاشه و پایداری اکسیداتیو گوشت در جوجه های گوشتی
مریم محمدامینی، عبدالله حسینی، فرید شریعتمداری
مشاهده مقاله اصل مقاله 38.24 K

81 تاثیر دو رقم سورگوم بر مورفولوژی روده کوچک و خصوصیات لاشه جوجه های گوشتی
محمود مسیبی، میرداریوش شکوری، صدیف آزاد مرد دمیرچی
مشاهده مقاله اصل مقاله 38.24 K

82 تاثیر سطوح مختلف پودر لیموترش و آویلامایسین بر کیفیت لاشه و وزن اندام های داخلی جوجه های گوشتی
افسون قدرتی، پرویز فرهومند، صادق چراغی، مجتبی ایمانی
مشاهده مقاله اصل مقاله 36.18 K

83 تاثیر سطوح مختلف ضایعات قارچ دکمه ای خوراکی آگاریکوس بیسپروس بر عملکرد و خصوصیات لاشه جوجه های گوشتی
محمد نیک نظر، محمود شمس شرق، بهروز دستار، سعید زره داران
مشاهده مقاله اصل مقاله 39.59 K

84 تاثیر عصاره پوست پرتقال بر صفات لاشه و فراسنجه های خونی جوجه های گوشتی
عباس ابراهیمی، علی احمد علو قطبی، علیرضا صیداوی
مشاهده مقاله اصل مقاله 76.21 K

85 اثر نوع و سطح آنزیم فیتاز و نسبت کلسیم به فسفر جیره غذایی بر عملکرد، راندمان لاشه و غلظت کلسیم و فسفر سرم خون جوجه های گوشتی در سن 21 روزگی
میثم کوچک زاده اصفهانی، عباسعلی قیصری، علی تبعیدیان، محسن قاسمی نژاد، محمد محمدرضایی، نیلوفر گودرزی، زینب پناهپور
مشاهده مقاله اصل مقاله 40.34 K

86 ارزیابی عملکرد و صفات لاشه جوجه های گوشتی تغذیه شده با پودر سیر و دارچین تحت استرس گرمایی
فهیمه دانش یار، معصومه ولوی، هادی سریر، محمد امین زاده، هادی قنبرزاده
مشاهده مقاله اصل مقاله 76.85 K

87 اثر سطوح مختلف پساب تقطیری ملاس بر عملکرد و خصوصیات لاشه جوجه های گوشتی
وحید علامه صدر، محمدمهدی معینی
مشاهده مقاله اصل مقاله 37.52 K

88 اثرات میوه ی کور بر عملکرد کیفیت لاشه و فراسنجه های بیوشیمیایی جوجه های گوشتی
داود سلطانی، علیرضا صفامهر، علی نوبخت
مشاهده مقاله اصل مقاله 37.52 K