کلیدواژه ها =
تعداد مقالات: 36

-449 تاثیر ﻣﮑﻤﻞ آر ﮋﻧﯿﻦ در ﺟﯿﺮه ذرت-ﮐﻨﺠﺎﻟﻪ ﺳﻮﯾﺎ ﺑﺮ ﻋﻤﻠﮑﺮد رﺷﺪ و ﺧﺼﻮﺻﯿﺎت ﻻﺷﻪ ﺟﻮﺟﻪ ﻫﺎی ﮔﻮﺷﺘﯽ ﭘﺮورش ﯾﺎﻓﺘﻪ در ارﺗﻔﺎع ﺑﺎﻻ
ﻣﺮﯾﻢ ﺣﯿﺪری ﻣﻘﺪم، ﻓﺮﯾﺒﺮز ﺧﻮاﺟﻌﻠﯽ، حسین حسن پور
مشاهده مقاله | اصل مقاله (346.33 K)

-448 تاﺛﯿﺮ اﯾﺰوﻓﻼوﻧﻮﺋﯿﺪ ﺟﻨﯿﺴﺘﺌﯿﻦ ﺳﻮﯾﺎ ﺑﺮ ﻋﻤﻠﮑﺮد و ﻣﻮﻟﻔﻪ ﻫﺎی ﺑﯿﻮﺷﯿﻤﯿﺎﯾﯽ ﺧﻮن در ﻣﺮﻏﺎن ﺗﺨﻤﮕﺬار ﻟﮕﻬﻮرن
سمانه صیاف زاده، رحمان جهانیان
مشاهده مقاله | اصل مقاله (366.48 K)

-447 اثراﻓﺰودن روﻏﻦ اﺳﺎﻧﺴﯽ و آﻧﺰﯾﻢ ﺑﺘﺎ-ﮔﻠﻮﮐﺎﻧﺎز ﺑﺮ ﮔﻮارش ﭘﺬﯾﺮی ﭘﯿﺶﺳﮑﻮﻣﯽ ﻣﻮاد ﻣﻐﺬی ﺟﻮﺟﻪﻫﺎی ﮔﻮﺷﺘﯽ ﺗﻐﺬﯾﻪ ﺷﺪه ﺑﺎ ﺟﯿﺮهﻫﺎی ﺑﺮ ﭘﺎﯾﻪی ﺟﻮ و ﻣﻘﺎﯾﺴﻪ ﺑﺎ ﺟﯿﺮهی ذرت-ﺳﻮﯾﺎ
داﻣﻮن ﻏﻔﺮاﻧﯽ ﻃﺒﺮی، ﻣﺤﻤﺪ رﺿﺎ رﺿﻮاﻧﯽ، محمد ﺟﻮاد ﺿﻤﯿﺮی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (383.42 K)

-446 ﺗﺎﺛﯿﺮ روﻏﻦ ﻣﺎﻫﯽ، ﮐﻠﺰا و ﺳﻮﯾﺎ ﺑﺮ ﻣﯿﺰان اﮐﺴﯿﺪاﺳﯿﻮن ﺗﺨﻢﻣﺮغ و ﺑﺮﺧﯽ ﻓﺮاﺳﻨﺠﻪﻫﺎی ﺑﯿﻮﺷﯿﻤﯿﺎﯾﯽ ﺳﺮم ﺧﻮن در ﻣﺮﻏﺎن ﺗﺨﻢ-ﮔﺬار ﺳﻮﯾﻪ Tetra- SL
محسن امیدی، شعبان رحیمی، محمدامیر کریمی ترشیزی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (370.94 K)

-445 ﺑﺮرﺳﯽاﺛﺮﺳﻄﻮح ﻣﺨﺘﻠﻒ ﺟﺎﯾﮕﺰﯾﻨﯽ داﻧﻪ اﮐﺴﺘﺮود ﺷﺪه ﺳﻮﯾﺎ ﺑﺎ ﮐﻨﺠﺎﻟﻪ ﺳﻮﯾﺎ و ﻣﮑﻤﻞ وﯾﺘﺎﻣﯿﻦ E ﺑﺮ ﻋﻤﻠﮑﺮد ﺟﻮﺟﻪ ﻫﺎی ﮔﻮﺷﺘی در سنین اولیه
محمد مرادی، شهریار مقصودلو، یوسف مصطفی لو، فرامرز رستمی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (367.88 K)

-444 تاﺛﯿﺮ ﺗﻐﺬﯾﻪ روﻏﻦ ﺳﻮﯾﺎ ﯾﺎ روﻏﻦ ﻣﺎﻫﯽ ﺑﺮ ﺗﺮﮐﯿﺐ اﺳﯿﺪ ﭼﺮب داﺧﻞ ﻣﺎﻫﯿﭽﻪای ﺑﺰﻏﺎﻟﻪﻫﺎی ﻧﺮ ﻣﻬﺎﺑﺎدی
سعید زﯾﻨﺪﯾﻨﯽ، مهدی گنج خانلو، میر حسین نجفی، داریوش فخاری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (183.22 K)

-443 استفاده از بیم الکترون جهت کاهش گوسیپول کنجاله پنبه دانه
مرضیه نایفی، سمیه سالاری، محسن ساری، مهدی بهگر
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.07 MB)

-442 مطالعه اثر دوسطح متفاوت علوفه به کنسانتره به همراه دو منبع متفاوت نیتروژن برقابلیت هضم مواد مغذی در گوسفند
سلمان افشار، شهاب صفری، مهدی کاظمی بن چناری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.17 MB)

-441 اثر سطوح مختلف دانه زیره سبز بر صفات کیفی تخم بلدرچین ژاپنی
معصومه کریمی راد، نظر افضلی، محمود قزاقی، حسین نعیمی پور یونسی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.54 MB)

-440 تاثیر ترئونین بر پاسخ ایمنی در جوجه گوشتی
حشمت سپهری مقدم
مشاهده مقاله | اصل مقاله (935.4 K)

-439 بررسی تفاله ی گندم، سویا و سویای فراوری شده با دو روش سه مرحله ی آنزیمی و روش تخمین نیمه عمر تولید گاز و تولید نیتروژن میکروبی
لیلا حیدری، محسن دانش مسگران، زینب موسویان
مشاهده مقاله | اصل مقاله (136.2 K)

-438 ﺗﺎﺛﯿﺮ ﻣﺮﻃﻮب ﺳﺎزی و ﻓﺮم داﻧﻪ ﮔﻨﺪم ﺑﺮ ﻋﻤﻠﮑﺮد ﺟﻮﺟﻪ ﻫﺎی ﮔﻮﺷﺘﯽ ﺗﻐﺬﯾﻪ ﺷﺪه ﺑﺎ ﺟﯿﺮه ﻫﺎی ﺑﺮ ﭘﺎﯾﻪ ﮔﻨﺪم
سهیلا محمودی، قربانعلی صادقی، احمد کریمی، ویسی بهرامی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.02 MB)

-437 اثر سطوح مختلف سیاه دانه برفراسنجه های تولید گاز کنجاله سویا در گاومیش های بومی خوزستان
آرمان فتاحی، طاهره محمدآبادی، محمد بوجارپور، مرتضی چاجی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (753.55 K)

-436 بررسی اثر آنزیم روابیو بر فاکتورهای خونی جوجه های گوشتی تغذیه شده با جیره های بر پایه ذرت و سویا
ملک محمد قربانپور، آرش آذرفر، عباس مسعودی، محمود بوجارپور، محمدجواد حیدری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.09 MB)

-435 مطالعه اثر تغذیه دانه کامل گندم و جو محلی با آنزیم به جوجه های گوشتی
مرتضی طه یزدی، علی میرزا آقازاده
مشاهده مقاله | اصل مقاله (201.74 K)

-434 بررسی تاثیر استفاده از تفاله ی پودر شده ی گوجه فرنگی در جیره غذایی بر پایه گندم و سویا بر عملکرد مرغ های تخمگذار و برخی فراسنجه های کیفی تخم مرغ
روح الله قاسمی، محمد زارعی، مهران ترکی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (155.24 K)

-433 بررسی اثرات لرد خرما همراه با آنزیم بر عملکرد جوجه های گوشتی تغذیه شده با جیره پایه ذرت- سویا
خوبیار دهقانی، محسن افشار منش
مشاهده مقاله | اصل مقاله (159.71 K)

-432 مطالعه تاثیر پروبیوآنزیم و گریندازیم بر عملکرد جوجه های گوشتی
رامین نجفی، محسن دانشیار، صفر شیردل، حمید حسینی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (326.52 K)

-431 اثر سطوح مختلف خرمای ضایعاتی کامل در جیره بر عملکرد جوجه های گوشتی
سلمان وزیری، مهرداد محمدی، مازیار محیطی اصل
مشاهده مقاله | اصل مقاله (302.27 K)

-430 مقایسه اثرات منابع مختلف روغن های گیاهی در جیره، روی عملکرد و فراسنجه های خونی جوجه های گوشتی
کیوان شیرزادگان، محمدحسین شهیر
مشاهده مقاله | اصل مقاله (311.62 K)

-429 اثر افزودن پودر پوست انار به جیره های دارای چربی بر عملکرد جوجه های گوشتی سویه ی راس 308
شهرام رحیمی، محمدرضا رضوانی، محمد دادپسند، محمدجواد ضمیری، عبدالله درخشنده
مشاهده مقاله | اصل مقاله (281.78 K)

-428 اثر جایگزینی سویا با کنجاله پنبه دانه در جیره استارتر جوجه گوشتی همراه با مکمل لیزین
غلامرضا زابلی، قاسم جلیلوند، مصطفی یوسف الهی، جواد پوررضا، مهران مهری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (180.32 K)

-427 برآورد احتیاجات لیزین جوجه گوشتی در دوره آغازین با جیره بر پایه کنجاله سویا و کنجاله پنبه دانه
غلامرضا زابلی، مهران مهری، رحمان جهانیان، محمود قزاقی، حسین بزی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (196.91 K)

-426 تاثیر استفاده از مخلوط پودر پروتئین حشرات (ملخ و کرم خاکی) به عنوان جایگزین کنجاله سویا بر تیتر ایمنی، مورفولوژی و جمعیت باکتری های روده جوجه های گوشتی در سن 42روزگی
حسن نظری زاده، ایرج شاکرشیدا
مشاهده مقاله | اصل مقاله (542.84 K)

-425 بررسی تأثیر افزودن روغن اسانسی اکالیپتوس بر پارامترهای تخمیر در جیره های با کنسانتره بالا با استفاده از آزمون تولید گاز
مسعود پاینده مهر، محمد بوجارپور، محسن ساری، طاهره محمد آبادی، مرتضی چاجی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (312.19 K)