کلیدواژه ها =
تعداد مقالات: 36

-1874 تاثیر ﻣﮑﻤﻞ آر ﮋﻧﯿﻦ در ﺟﯿﺮه ذرت-ﮐﻨﺠﺎﻟﻪ ﺳﻮﯾﺎ ﺑﺮ ﻋﻤﻠﮑﺮد رﺷﺪ و ﺧﺼﻮﺻﯿﺎت ﻻﺷﻪ ﺟﻮﺟﻪ ﻫﺎی ﮔﻮﺷﺘﯽ ﭘﺮورش ﯾﺎﻓﺘﻪ در ارﺗﻔﺎع ﺑﺎﻻ
ﻣﺮﯾﻢ ﺣﯿﺪری ﻣﻘﺪم، ﻓﺮﯾﺒﺮز ﺧﻮاﺟﻌﻠﯽ، حسین حسن پور
مشاهده مقاله اصل مقاله 346.33 K

-1873 تاﺛﯿﺮ اﯾﺰوﻓﻼوﻧﻮﺋﯿﺪ ﺟﻨﯿﺴﺘﺌﯿﻦ ﺳﻮﯾﺎ ﺑﺮ ﻋﻤﻠﮑﺮد و ﻣﻮﻟﻔﻪ ﻫﺎی ﺑﯿﻮﺷﯿﻤﯿﺎﯾﯽ ﺧﻮن در ﻣﺮﻏﺎن ﺗﺨﻤﮕﺬار ﻟﮕﻬﻮرن
سمانه صیاف زاده، رحمان جهانیان
مشاهده مقاله اصل مقاله 366.48 K

-1872 اثراﻓﺰودن روﻏﻦ اﺳﺎﻧﺴﯽ و آﻧﺰﯾﻢ ﺑﺘﺎ-ﮔﻠﻮﮐﺎﻧﺎز ﺑﺮ ﮔﻮارش ﭘﺬﯾﺮی ﭘﯿﺶﺳﮑﻮﻣﯽ ﻣﻮاد ﻣﻐﺬی ﺟﻮﺟﻪﻫﺎی ﮔﻮﺷﺘﯽ ﺗﻐﺬﯾﻪ ﺷﺪه ﺑﺎ ﺟﯿﺮهﻫﺎی ﺑﺮ ﭘﺎﯾﻪی ﺟﻮ و ﻣﻘﺎﯾﺴﻪ ﺑﺎ ﺟﯿﺮهی ذرت-ﺳﻮﯾﺎ
داﻣﻮن ﻏﻔﺮاﻧﯽ ﻃﺒﺮی، ﻣﺤﻤﺪ رﺿﺎ رﺿﻮاﻧﯽ، محمد ﺟﻮاد ﺿﻤﯿﺮی
مشاهده مقاله اصل مقاله 383.42 K

-1871 ﺗﺎﺛﯿﺮ روﻏﻦ ﻣﺎﻫﯽ، ﮐﻠﺰا و ﺳﻮﯾﺎ ﺑﺮ ﻣﯿﺰان اﮐﺴﯿﺪاﺳﯿﻮن ﺗﺨﻢﻣﺮغ و ﺑﺮﺧﯽ ﻓﺮاﺳﻨﺠﻪﻫﺎی ﺑﯿﻮﺷﯿﻤﯿﺎﯾﯽ ﺳﺮم ﺧﻮن در ﻣﺮﻏﺎن ﺗﺨﻢ-ﮔﺬار ﺳﻮﯾﻪ Tetra- SL
محسن امیدی، شعبان رحیمی، محمدامیر کریمی ترشیزی
مشاهده مقاله اصل مقاله 370.94 K

-1870 ﺑﺮرﺳﯽاﺛﺮﺳﻄﻮح ﻣﺨﺘﻠﻒ ﺟﺎﯾﮕﺰﯾﻨﯽ داﻧﻪ اﮐﺴﺘﺮود ﺷﺪه ﺳﻮﯾﺎ ﺑﺎ ﮐﻨﺠﺎﻟﻪ ﺳﻮﯾﺎ و ﻣﮑﻤﻞ وﯾﺘﺎﻣﯿﻦ E ﺑﺮ ﻋﻤﻠﮑﺮد ﺟﻮﺟﻪ ﻫﺎی ﮔﻮﺷﺘی در سنین اولیه
محمد مرادی، شهریار مقصودلو، یوسف مصطفی لو، فرامرز رستمی
مشاهده مقاله اصل مقاله 367.88 K

-1869 تاﺛﯿﺮ ﺗﻐﺬﯾﻪ روﻏﻦ ﺳﻮﯾﺎ ﯾﺎ روﻏﻦ ﻣﺎﻫﯽ ﺑﺮ ﺗﺮﮐﯿﺐ اﺳﯿﺪ ﭼﺮب داﺧﻞ ﻣﺎﻫﯿﭽﻪای ﺑﺰﻏﺎﻟﻪﻫﺎی ﻧﺮ ﻣﻬﺎﺑﺎدی
سعید زﯾﻨﺪﯾﻨﯽ، مهدی گنج خانلو، میر حسین نجفی، داریوش فخاری
مشاهده مقاله اصل مقاله 183.22 K

-1868 استفاده از بیم الکترون جهت کاهش گوسیپول کنجاله پنبه دانه
مرضیه نایفی، سمیه سالاری، محسن ساری، مهدی بهگر
مشاهده مقاله اصل مقاله 1.07 M

-1867 مطالعه اثر دوسطح متفاوت علوفه به کنسانتره به همراه دو منبع متفاوت نیتروژن برقابلیت هضم مواد مغذی در گوسفند
سلمان افشار، شهاب صفری، مهدی کاظمی بن چناری
مشاهده مقاله اصل مقاله 1.17 M

-1866 اثر سطوح مختلف دانه زیره سبز بر صفات کیفی تخم بلدرچین ژاپنی
معصومه کریمی راد، نظر افضلی، محمود قزاقی، حسین نعیمی پور یونسی
مشاهده مقاله اصل مقاله 1.54 M

-1865 تاثیر ترئونین بر پاسخ ایمنی در جوجه گوشتی
حشمت سپهری مقدم
مشاهده مقاله اصل مقاله 935.4 K

-1864 بررسی تفاله ی گندم، سویا و سویای فراوری شده با دو روش سه مرحله ی آنزیمی و روش تخمین نیمه عمر تولید گاز و تولید نیتروژن میکروبی
لیلا حیدری، محسن دانش مسگران، زینب موسویان
مشاهده مقاله اصل مقاله 136.2 K

-1863 ﺗﺎﺛﯿﺮ ﻣﺮﻃﻮب ﺳﺎزی و ﻓﺮم داﻧﻪ ﮔﻨﺪم ﺑﺮ ﻋﻤﻠﮑﺮد ﺟﻮﺟﻪ ﻫﺎی ﮔﻮﺷﺘﯽ ﺗﻐﺬﯾﻪ ﺷﺪه ﺑﺎ ﺟﯿﺮه ﻫﺎی ﺑﺮ ﭘﺎﯾﻪ ﮔﻨﺪم
سهیلا محمودی، قربانعلی صادقی، احمد کریمی، ویسی بهرامی
مشاهده مقاله اصل مقاله 1.02 M

-1862 اثر سطوح مختلف سیاه دانه برفراسنجه های تولید گاز کنجاله سویا در گاومیش های بومی خوزستان
آرمان فتاحی، طاهره محمدآبادی، محمد بوجارپور، مرتضی چاجی
مشاهده مقاله اصل مقاله 753.55 K

-1861 بررسی اثر آنزیم روابیو بر فاکتورهای خونی جوجه های گوشتی تغذیه شده با جیره های بر پایه ذرت و سویا
ملک محمد قربانپور، آرش آذرفر، عباس مسعودی، محمود بوجارپور، محمدجواد حیدری
مشاهده مقاله اصل مقاله 1.09 M

-1860 مطالعه اثر تغذیه دانه کامل گندم و جو محلی با آنزیم به جوجه های گوشتی
مرتضی طه یزدی، علی میرزا آقازاده
مشاهده مقاله اصل مقاله 201.74 K

-1859 بررسی تاثیر استفاده از تفاله ی پودر شده ی گوجه فرنگی در جیره غذایی بر پایه گندم و سویا بر عملکرد مرغ های تخمگذار و برخی فراسنجه های کیفی تخم مرغ
روح الله قاسمی، محمد زارعی، مهران ترکی
مشاهده مقاله اصل مقاله 155.24 K

-1858 بررسی اثرات لرد خرما همراه با آنزیم بر عملکرد جوجه های گوشتی تغذیه شده با جیره پایه ذرت- سویا
خوبیار دهقانی، محسن افشار منش
مشاهده مقاله اصل مقاله 159.71 K

-1857 مطالعه تاثیر پروبیوآنزیم و گریندازیم بر عملکرد جوجه های گوشتی
رامین نجفی، محسن دانشیار، صفر شیردل، حمید حسینی
مشاهده مقاله اصل مقاله 326.52 K

-1856 اثر سطوح مختلف خرمای ضایعاتی کامل در جیره بر عملکرد جوجه های گوشتی
سلمان وزیری، مهرداد محمدی، مازیار محیطی اصل
مشاهده مقاله اصل مقاله 302.27 K

-1855 مقایسه اثرات منابع مختلف روغن های گیاهی در جیره، روی عملکرد و فراسنجه های خونی جوجه های گوشتی
کیوان شیرزادگان، محمدحسین شهیر
مشاهده مقاله اصل مقاله 311.62 K

-1854 اثر افزودن پودر پوست انار به جیره های دارای چربی بر عملکرد جوجه های گوشتی سویه ی راس 308
شهرام رحیمی، محمدرضا رضوانی، محمد دادپسند، محمدجواد ضمیری، عبدالله درخشنده
مشاهده مقاله اصل مقاله 281.78 K

-1853 اثر جایگزینی سویا با کنجاله پنبه دانه در جیره استارتر جوجه گوشتی همراه با مکمل لیزین
غلامرضا زابلی، قاسم جلیلوند، مصطفی یوسف الهی، جواد پوررضا، مهران مهری
مشاهده مقاله اصل مقاله 180.32 K

-1852 برآورد احتیاجات لیزین جوجه گوشتی در دوره آغازین با جیره بر پایه کنجاله سویا و کنجاله پنبه دانه
غلامرضا زابلی، مهران مهری، رحمان جهانیان، محمود قزاقی، حسین بزی
مشاهده مقاله اصل مقاله 196.91 K

-1851 تاثیر استفاده از مخلوط پودر پروتئین حشرات (ملخ و کرم خاکی) به عنوان جایگزین کنجاله سویا بر تیتر ایمنی، مورفولوژی و جمعیت باکتری های روده جوجه های گوشتی در سن 42روزگی
حسن نظری زاده، ایرج شاکرشیدا
مشاهده مقاله اصل مقاله 542.84 K

-1850 بررسی تأثیر افزودن روغن اسانسی اکالیپتوس بر پارامترهای تخمیر در جیره های با کنسانتره بالا با استفاده از آزمون تولید گاز
مسعود پاینده مهر، محمد بوجارپور، محسن ساری، طاهره محمد آبادی، مرتضی چاجی
مشاهده مقاله اصل مقاله 312.19 K