کلیدواژه ها =
تعداد مقالات: 30

-224 ﻣﻘﺎﯾﺴﻪ اﺛﺮ ﻓﯿﺘﻮﻣﯿﮑﺲ، ﻫﻤﯽﺳﻞ و ﭘﺮِﺑﯿﻮﺗﯿﮏ ﺑﺮ ﻋﻤﻠﮑﺮد و ﺧﺼﻮﺻﯿﺎت ﻻﺷﻪ ﺟﻮﺟﻪ ﻫﺎی ﮔﻮﺷتی
ماهان بقایی، اﻣﯿﻦ ﻋﺸﺎﯾﺮیزاده، حسین تقوی، بهرام ﺳﯽ ﺳﺨﺘﯽ
مشاهده مقاله | اصل مقاله (360.47 K)

-223 اﺛﺮ زردﭼﻮﺑﻪ، آوﯾﺸﻦ و دارﭼﯿﻦ ﺑﺮ ﺧﺼﻮﺻﯿﺎت ﻻﺷﻪ و ﭘﺎﯾﺪاری اﮐﺴﯿﺪاﺗﯿﻮ ﮔﻮﺷﺖ در ﺟﻮﺟﻪ ﻫﺎی ﮔﻮﺷتی
مریم محمدامینی، عبداله حسینی، فرید شریعتمداری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (386.35 K)

-222 اﻧﺪازه ﮔﯿﺮی ﺑﺎﻗﯽ ﻣﺎﻧﺪه راﮐﺘﻮﭘﺎﻣﯿﻦ در ﮔﻮﺷﺖ ﺳﯿﻨﻪ ﺟﻮﺟﻪ ﻫﺎی ﮔﻮﺷتی
محمدعلی جلالی، فرشید خیری، محمدامین کاظمی، غلامحسین نوده فراهانی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (358.76 K)

-221 اﺛﺮ ﻣﻘﺎدﯾﺮ ﻣﺨﺘﻠﻒ ﭘﻮدر ﻫﺴﺘﻪ ﺧﺮﻣﺎ در ﺟﯿﺮه ﺟﻮﺟﻪ ﻫﺎی ﮔﻮﺷﺘﯽ آﻟﻮده ﺷﺪه ﺑﺎ آﻓﻼﺗﻮﮐﺴﯿﻦ B1 ﺑﺮ ﻋﻤﻠﮑﺮد ﺟﻮﺟﻪ ﻫﺎی ﮔﻮﺷتی
فهیمه دانشیار، نظر افضلی، همایون فرهنگ فر
مشاهده مقاله | اصل مقاله (359.82 K)

-220 مقاﯾﺴﻪ اﺛﺮ ﺳﻄﻮح ﻣﺨﺘﻠﻒ ﻋﺼﺎره ﭘﻮﺳﺖ ﭘﺮﺗﻘﺎل ﺑﺮ ﺳﯿﺴﺘﻢ اﯾﻤﻨﯽ ﻫﻤﻮرال ﺟﻮﺟﻪ ﻫﺎی ﮔﻮﺷتی
زهره پورحسین عربانی مقدم، علی احمدعلو قطبی، علیرضا صیداوی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (390.46 K)

-219 اﺛﺮ ﺳﻄﻮح ﻣﺨﺘﻠﻒ ﺳﻦ ﺑﯿﻮﺗﯿﮏ ﺑﺎﯾﻮﻣﯿﻦ اﯾﻤﺒﻮ ﺑﺮ ﺧﺼﻮﺻﯿﺎت ﻻﺷﻪ ﺟﻮﺟﻪ ﻫﺎی ﮔﻮﺷتی
محمدعلی عزیزموسوی، علیرضا صیداوی، محمد داداش بیکی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (367.99 K)

-218 ﺗﺄﺛﯿﺮ ﺳﻄﻮح ﻣﺨﺘﻠﻒ اﺳﯿﺪ ﺑﻨﺰوﺋﯿﮏ ﺑﺮ ﻋﻤﻠﮑﺮد و ﺧﺼﻮﺻﯿﺎت ﻻﺷﻪ ﺟﻮﺟﻪ ﻫﺎی ﮔﻮﺷتی
آیدا جعفری صیادی، امیر هادی پور، اردشیر محیط، نریمان میراعلمی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (365.27 K)

-217 ﺗﺎﺛﯿﺮ ﺟﺎﯾﮕﺰﯾﻨﯽ ﻣﺎﻟﺖ ﺟﻮ ﺑﻪ ﺟﺎی ذرت ﺑﺮ وﯾﮋﮔﯿﻬﺎی ﻫﯿﺴﺘﻮﭘﺎﺗﻮﻟﻮژِی ﺑﺎﻓﺖ ﻣﺨﺎﻃﯽ اﯾﻠﺌﻮم روده ﺑﺎرﯾﮏ در ﺟﻮﺟﻪ ﻫﺎی ﮔﻮﺷتی
صادق خواجه، امیر سلطانی، جواد پوررضا
مشاهده مقاله | اصل مقاله (358.59 K)

-216 بررﺳﯽ اﺛﺮ آﻧﺘﯽ ﺑﯿﻮﺗﯿﮏ، ﭘﺮوﺑﯿﻮﺗﯿﮏ و ﻧﺎﻧﻮ ذرات ﻧﻘﺮه ﺑﺮ ﻋﻤﻠﮑﺮد و ﺧﺼﻮﺻﯿﺎت ﻻﺷﻪ ی ﺟﻮﺟﻪ ﻫﺎی ﮔﻮﺷتی
معصومه گرگین، وحید رضایی پور، شهاب الدین قره ویسی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (390.43 K)

-215 ﺑﺮرﺳﯽ اﺛﺮ ﺳﻄﻮح ﭘﺮوﺗﺌﯿﻦ و ﺗﺮﺋﻮﻧﯿﻦ ﻗﺎﺑﻞ ﻫﻀﻢ در ﺟﯿﺮه آﻏﺎزﯾﻦ ﺑﺮ ﻋﻤﻠﮑﺮد ﺟﻮﺟﻪ ﻫﺎی ﮔﻮﺷتی
سجاد مرادی، ابوالقاسم گلیان، حسن کرمانشاهی، احمدرضا راجی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (367.98 K)

-214 ﺗﺎﺛﯿﺮ ﺗﻐﺬﯾﻪ ﺑﺎ ﻧﺴﺒﺖ ﻫﺎی ﻣﺨﺘﻠﻒ ﭘﻠﺖ ﺑﻪ آردی در دوره آﻏﺎزﯾﻦ ﺑﺮ ﻋﻤﻠﮑﺮد و راﻧﺪﻣﺎن ﻻﺷﻪ ﺟﻮﺟﻪ ﻫﺎی ﮔﻮﺷتی
محسن قاسمی نژاد، جواد پوررضا، فرشید خیری، عباسعلی قیضری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (270.61 K)

-213 اﺛﺮات ﻧﻮع ﻋﻤﻞ آوری ﺧﻮراک و ﺳﻄﻮح ﻣﺨﺘﻠﻒ ﺟﺎﯾﮕﺰﯾﻨﯽ ﮐﺮﺑﻨﺎت ﮐﻠﺴﯿﻢ ﺑﺎ ﮔﻞ ﮐﺮﺑﻨﺎت ﮐﻠﺴﯿﻢ ﺑﺮ ﺻﻔﺎت ﻻﺷﻪ وﻏﻠﻈﺖ ﻓﺴﻔﺮ و ﮐﻠﺴﯿﻢ اﺳﺘﺨﻮان درﺷﺖ ﻧﯽ ﺟﻮﺟﻪ ﻫﺎی ﮔﻮﺷتی
عباسعلی قیصری، علیرضا آذربایجانی، احسان میرفندرسکی، منصور نصراصفهانی، سیامک سلطانی، زینب پناهپور
مشاهده مقاله | اصل مقاله (361.04 K)

-212 ﺑﺮرﺳﯽ ﭘﯿﺎﻣﺪﻫﺎی اﻓﺰودن ﭘﺮوﺑﯿﻮﺗﯿﮏ ﯾﺎ آﻧﺰﯾﻢ ﺑﻪ ﺟﯿﺮه ی دارای 60 درﺻﺪ ﮔﻨﺪم ﺑﺮ ﺑﺮﺧﯽ از وﯾﮋﮔﯽﻫﺎی رﯾﺨﺖﺷﻨﺎﺳﯽ روده ی ﮐﻮﭼﮏ ﺟﻮﺟﻪ ﻫﺎی ﮔﻮﺷتی
مهری شمسی، مختار خواجوی، اکرم نظرزاده
مشاهده مقاله | اصل مقاله (440.02 K)

-211 ﺗﺎﺛﯿﺮ ال-ﮐﺎرﻧﯿﺘﯿﻦ و ﻣﺨﻠﻮط ﭼﺮﺑﯽ ﮔﯿﺎﻫﯽ و ﺣﯿﻮاﻧﯽ ﺑﺮ ﻋﻤﻠﮑﺮد ﺗﻮﻟﯿﺪی و ﺑﺮﺧﯽ ﻓﺮاﺳﻨﺠﻪ ﻫﺎی ﺧﻮﻧﯽ ﺟﻮﺟﻪ ﻫﺎی ﮔﻮﺷتی
خسرو پارسائی مهر، پرویز فرهومند
مشاهده مقاله | اصل مقاله (365.26 K)

-210 اﺛﺮات اﺳﺘﻔﺎده از ﺳﻄﻮح ﻣﺨﺘﻠﻒ ﭘﻮدر آب ﭘﻨﯿﺮ و ﭘﺮی ﺑﯿﻮﺗﯿﮏ ﺑﺮ ﻋﻤﻠﮑﺮد و راﻧﺪﻣﺎن ﻻﺷﻪ ﺟﻮﺟﻪ ﻫﺎی ﮔﻮﺷتی
علی زنگنه، رضا وکیلی، حیدر زرقی، علیرضا فروغی، سونیا زکی زاده، احمد سلحشور
مشاهده مقاله | اصل مقاله (279.96 K)

-209 اثرات اﺳﯿﺪﻫﺎی آﻟﯽ ﻣﮑﻤﻞ ارﮔﺎﺳﯿﺪس ﺑﺎ ﺳﻄﻮح ﻣﺨﺘﻠﻒ ﭘﺮوﺗﺌﯿﻦ ﺧﺎم ﺟﯿﺮه ﺑﺮ ﻣﺘﺎﺑﻮﻟﯿﺖ ﻫﺎی ﺳﺮم ﺟﻮﺟﻪ ﻫﺎی ﮔﻮﺷتی
مصطفی اسداله نیا، وحید اسمعیل پور، وحید رضایی پور، محمدعلی جعفری، سعید گلی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (293.02 K)

-208 ﺑﺮرﺳﯽ اﺛﺮات ﺳﻄﻮح ﻣﺨﺘﻠﻒ اﺳﺎﻧﺲ درﻣﻨﻪ ﺑﺮ ﻋﻤﻠﮑﺮد ﺟﻮﺟﻪ ﻫﺎی ﮔﻮﺷتی
فرزانه رحیمی نیت، شکوفه غضنفری، داود شریفی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (277.55 K)

-207 اثر ﭘﺲ ﻣﺎﻧﺪه ﮐﻠﺴﯿﻢ دار ﻧﯿﺮوﮔﺎه ﺑﺮق ﻣﺸﻬﺪ و ﺳﻄﺢ ﻓﺴﻔﺮ ﺟﯿﺮه ﺑﺮ ﻋﻤﻠﮑﺮد و ﺧﺎﮐﺴﺘﺮ اﺳﺘﺨﻮان ﺟﻮﺟﻪ ﻫﺎی ﮔﻮﺷتی
سمیرا حسن پور، ابوالقاسم گلیان، احمد حسن آبادی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (354.47 K)

-206 اﺛﺮات ﭘﻮدر و ﻋﺼﺎره ﺑﺮگ ﮔﯿﺎه آﻟﻮﺋﻪ ورا ﺑﺮ ﻋﻤﻠﮑﺮد رﺷﺪ در ﺟﻮﺟﻪ ﻫﺎی ﮔﻮﺷتی
مجتبی بشارتیان، جواد آرشامی، رضا ولی زاده، عبدالمنصور طهماسبی، رضا بهاری کاشانی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (371 K)

-205 ﮐﺎرﺑﺮد ﻣﺪل ﺧﻄﯽ و ﺷﺒﮑﻪ ﻋﺼﺒﯽ ﻣﺼﻨﻮﻋﯽ ﺑﺮای ﭘﯿﺶ ﺑﯿﻨﯽ ﻋﻤﻠﮑﺮد رﺷﺪ در ﺟﻮﺟﻪ ﻫﺎی ﮔﻮﺷتی
شکوفه غضنفری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (428.27 K)

-204 تاﺛﯿﺮ ﺗﻐﺬﯾﻪ ﺗﺮﺗﯿﺒﯽ 48 ﺳﺎﻋﺘﻪ ﺑﺎ ﺟﯿﺮه ﻫﺎی ﺣﺎوی ﺳﻄﻮح ﻣﺨﺘﻠﻒ اﻧﺮژی و ﭘﺮوﺗﺌﯿﻦ ﺑﺮ ﺗﻮﺳﻌﻪ دﺳﺘﮕﺎه ﮔﻮارش ﺟﻮﺟﻪ ﻫﺎی ﮔﻮﺷتی
صدرا آل صاحب فصول، مجید طغیانی، علی تبعیدیان، عباسعلی قیصری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (390.63 K)

-203 اثرات اﯾﺰوﻓﻼون ﻫﺎی ﺳﻮﯾﺎ روی ﻓﺮاﺳﻨﺠﻪﻫﺎی ﻟﯿﭙﯿﺪی ﺳﺮم و ﭼﺮﺑﯽ ﺣﻔﺮه ﺑﻄﻨﯽ در ﺟﻮﺟﻪ ﻫﺎی ﮔﻮﺷتی
اکبر شیرعلی نژاد، داریوش شکوری، عبداله سبحانی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (384.92 K)

-202 اثرات اﯾﺰوﻓﻼون ﻫﺎی ﺳﻮﯾﺎ روی ﻋﻤﻠﮑﺮد رﺷﺪ و ﻗﺎﺑﻠﯿﺖ ﻫﻀﻢ اﯾﻠﺌﻮﻣﯽ ﻣﻮاد ﻣﻐﺬی در ﺟﻮﺟﻪ ﻫﺎی ﮔﻮﺷتی
اکبر شیرعلی نژاد، داریوش شکوری، عبداله سبحانی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (377.2 K)

-201 اﺛﺮات ﺳﻄﻮح ﻣﺨﺘﻠﻒ ﭘﻮدر ﭘﯿﺎز ﻗﺮﻣﺰ ﺑﺮﻋﻤﻠﮑﺮد و ﻟﯿﭙﯿﺪ ﻫﺎی ﺳﺮم در ﺟﻮﺟﻪ ﻫﺎی ﮔﻮﺷتی
میثم محمدپناه، پرویز فرهومند
مشاهده مقاله | اصل مقاله (364.74 K)

-200 بررﺳﯽ اﺛﺮ ﺗﻌﺎدل ﯾﻮن ﻫﺎی ﺳﺪﯾﻢ، ﭘﺘﺎﺳﯿﻢ و ﮐﻠﺮ ﺟﯿﺮه ﺑﺮ ﻋﻤﻠﮑﺮد و وزن اﻧﺪام ﻫﺎی ﻟﻨﻔﺎوی ﺟﻮﺟﻪ ﻫﺎی ﮔﻮﺷﺘﯽ ﺗﺤﺖ ﺗﻨﺶ ﮔﺮﻣﺎئی
بهناز اشرفی، علیرضا حسابی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (273.63 K)