کلیدواژه ها =
تعداد مقالات: 124

-274 اﺛﺮ ﺳﻄﻮح ﻣﺨﺘﻠﻒ ﭘﻠﯽاﺗﯿﻠﻦﮔﻠﯿﮑﻮل ﺑﺮ ﻗﺎﺑﻠﯿﺖ ﻫﻀﻢ ﻣﺎده ﺧﺸﮏ، (ﻣﺎده آﻟﯽ و ﭘﺮوﺗﺌﯿﻦ ﺧﺎم ﻣﯿﻮه ﺳﻪ ﮔﻮﻧﻪ ﺑﻠﻮط ﺑﺮو، ﻣﺎزو و وﯾﻮل )در ﺷﺮاﯾﻂ آزﻣﺎﯾﺸﮕﺎهی
ﻋﺜﻤﺎن زﻣﺎﻧﯽ، ﻓﺮدﯾﻦ ﻫﮋﺑﺮی، ﻓﺮخ ﮐﻔﯿﻞ زاده
مشاهده مقاله | اصل مقاله (288.63 K)

-273 بررﺳﯽ ﺗﻐﯿﯿﺮات ﭘﺮوﺗﺌﯿﻦ ﺧﺎم، اﻧﺮژی، ﭼﺮﺑﯽ و ﺧﺎﮐﺴﺘﺮ در ﭘﻨﺞ ﮔﻮﻧﻪ ﻣﺮﺗﻌﯽ ﻣﻮرد ﻣﺼﺮف ﮔﻮﺳﻔﻨﺪ و ﺑﺰ در ﻣﺮاﺗﻊ اﺳﺘﺎن ﭼﻬﺎرﻣﺤﺎل ﺑﺨﺘﯿﺎری
غلامرضا شادنوش
مشاهده مقاله | اصل مقاله (288.72 K)

-272 ﺗﻌﯿﯿﻦ روﻧﺪ ﺗﺠﺰﯾﻪﭘﺬﯾﺮی ﺷﮑﻤﺒﻪای ﻣﺎده ﺧﺸﮏ و ﭘﺮوﺗﺌﯿﻦ ﺧﺎم ﭘﻮدر ﺿﺎﯾﻌﺎت ﮐﺸﺘﺎرﮔﺎﻫﯽ ﻃﯿﻮر ﺑﺎ روش ﮐﯿﺴﻪﻫﺎی ﻧﺎﯾﻠﻮنی
اکبر تنکابنی رضائی، فرزاد میرزائی آقجه قشلاق، جمال سیف دواتی، حسین جانمحمدی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (261.4 K)

-271 ﻣﻘﺎﯾﺴﻪ ﺧﺼﻮﺻﯿﺎت ﺷﯿﻤﯿﺎﯾﯽ و ﻓﺮاﺳﻨﺠﻪﻫﺎی ﺗﺠﺰﯾﻪﭘﺬﯾﺮی ﻣﺎده ﺧﺸﮏ، ﭘﺮوﺗﺌﯿﻦ ﺧﺎم و ﻣﺎده آﻟﯽ ﻋﻠﻮﻓﻪ ﯾﻮﻧﺠﻪ ﭼﯿﻦ دوم ﻣﻨﺎﻃﻖ ﻣﺨﺘﻠﻒ اﺳﺘﺎن ﮐﺮدﺳﺘﺎن
هانا شیخ احمدی، آرش آذرفر، سعید محمدزاده، مجتبی زاهدی فر، علی کیانی، سرور مرادی، طاهره رحمتی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (291.88 K)

-270 ﺗﺄﺛﯿﺮﺳﻄﻮح ﻣﺨﺘﻠﻒ اﻟﯿﺎف ﺑﺎﻟﻘﻮه ﻗﺎﺑﻞ ﻫﻀﻢ و ﭘﺮوﺗﺌﯿﻦ ﺧﺎم ﺟﯿﺮه ای روی ﮔﺎوﻫﺎی ﺷﯿﺮده ﻫﻠﺸﺘﺎﯾﻦ
بهرام محتشمی، حمیدرضا میرزایی الموتی، حمید امانلو
مشاهده مقاله | اصل مقاله (356.53 K)

-269 ﺗﻌﯿﯿﻦ ﻣﯿﺰان ﻧﺎﭘﺪﯾﺪ ﺷﺪن ﭘﺮوﺗﺌﯿﻦ ﺧﺎم و ﭘﺮوﺗﺌﯿﻦ ﻗﺎﺑﻞ ﻣﺘﺎﺑﻮﻟﯿﺴﻢ ﺗﻔﺎﻟﻪ ﺳﯿﺐ ﺑﻪ روش ﮐﯿﺴﻪ ﻫﺎی ﻧﺎﯾﻠﻮنی
بهرام علی زاده، اکبر تقی زاده، حسین جان محمدی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (191.85 K)

-268 بررﺳﯽ وﺿﻌﯿﺖ ﻣﺪﯾﺮﯾﺖ ﺗﻐﺬﯾﻪ ﮔﺎوﻫﺎی ﺷﯿﺮی ﺗﺎزه زا در ﻣﻨﻄﻘﻪ ﮔﻠﭙﺎﯾﮕﺎن در ﻣﺰارع ﻣﺎده ﺧﺸﮏ، اﻧﺮژی، ﭘﺮوﺗﺌﯿﻦ ﺧﺎم و اﻟﯿﺎف خام
مهوش کوهی حبیبی، شهاب الدین مشرف، فریبرز بدیعی مقدم، حیدر علی گلمحمدی، منصور صالحی، علی آخوندی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (280.29 K)

-267 ﺗﺠﺰﯾﻪ ﺷﯿﻤﯿﺎﯾﯽ و ﺗﻌﯿﯿﻦ ﻣﯿﺰان ﺗﺠﺰﯾﻪ ﭘﺬﯾﺮی ﻣﺎده ﺧﺸﮏ و ﭘﺮوﺗﺌﯿﻦ ﺧﺎم ﮐﺎه ﮔﻨﺪم و ﺟﻮ و داﻧﻪ ﺟﻮ ﺗﻮﻟﯿﺪی در ﻣﻨﻄﻘﻪ ﮔﻠﭙﺎﯾﮕﺎن
فریبرز بدیعی مقدم، شهاب الدین مشرف، علی آخوندی، مهوش کوهی حبیبی، منصور صالحی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (308.39 K)

-266 بررﺳﯽ وﺿﻌﯿﺖ ﻣﺪﯾﺮﯾﺖ ﺗﻐﺬﯾﻪ ﮔﺎوﻫﺎی ﺷﯿﺮی ﺗﺎزه زا در ﻣﻨﻄﻘﻪ ﮔﻠﭙﺎﯾﮕﺎن در ﻣﺰارع ( ﻣﺎده ﺧﺸﮏ، اﻧﺮژی، ﭘﺮوﺗﺌﯿﻦ ﺧﺎم و اﻟﯿﺎف خام )
مهوش کوهی حبیبی، شهاب الدین مشرف، فریبرز بدیعی مقدم، حیدر علی گلمحمدی، منصور صالحی، علی آخوندی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (330.16 K)

-265 بررﺳﯽ وﺿﻌﯿﺖ ﻣﺪﯾﺮﯾﺖ ﺗﻐﺬﯾﻪ ﮔﺎوﻫﺎی ﺷﯿﺮی ﺗﺎزه زا در ﻣﻨﻄﻘﻪ ﮔﻠﭙﺎﯾﮕﺎن در ﻣﺰارع ( ﻣﺎده ﺧﺸﮏ، اﻧﺮژی، ﭘﺮوﺗﺌﯿﻦ ﺧﺎم و اﻟﯿﺎف خام ) ﺧﺎم
مهوش کوهی حبیبی، شهاب الدین مشرف، فریبرز بدیعی مقدم، حیدر علی گلمحمدی، منصور صالحی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (330.1 K)

-264 بررسی ترکیب شیمیایی سیلاژ خارشتر با خرمای ضایعاتی
خدیجه کرمشاهی، امید دیانی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (113.46 K)

-263 بررسی امکان استفاده از کود ورمی کمپوست گاوی در تغذیه دام
نگین امیری دوماری، امید دیانی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (103.63 K)

-262 اثر کودهای نیتروژن و فسفر بر ترکیب شیمیایی و تجزیه پذیری شکمبه ای علوفه گلرنگ به روش in situ
فاطمه اصغرزاده، محمدحسن فتحی نسری، محمدعلی بهدانی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.09 MB)

-261 تاثیر روش های مختلف استخراج چربی بر تجزیه پذیری شکمبه ای پروتئین خام و پروتئین حقیقی سبوس برنج
علی فرشاد مقدم، محمدعلی جعفری، کاوه جعفری خورشیدی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.64 MB)

-260 تعیین تجزیه پذیری شکمبه ای کنجاله سویا فرایند شده با زایلوز به روش کیسه های نایلونی
حمید امانلو، مقداد جهانی مقدم
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.09 MB)

-259 بررسی اثر قارچ خوراکی Volvariella volvacea بر ترکیب شیمیایی کاه برنج
هادی بهزاد، تقی قورچی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (121.07 K)

-258 اثرات آغشته سازی میکروبی (لاکتوباسیلوس پلانتاروم) و عمل آوری شیمیایی (فرمالدئبد) بر ارزش تغذیه ای سیلاژ شبدر برسیم
خدیجه کردفیروزجائی، حمید امانلو، اسدالله تیموری یانسری، محمدحسین شهیر، امید فلاح پور
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.1 MB)

-257 اثر مرحله ی رشد بر ترکیبات شیمیایی و تجزیه پذیری شکمبه ای پروتئین خام سیلاژ سورگوم
ولی محمد شعبان، مسلم باشتنی، محمدحسن فتحی نسری، حسین نعیمی پور
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.15 MB)

-256 مطالعه تاثیر فرآوری با قارچ نوروسپورا سیتوفیلا برترکیب شیمیایی و خصوصیات فیزیکی تفاله زیتون
مسعود ذبیحی، امین خضری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.01 MB)

-255 تعیین ارزش غذایی و ظرفیت بافری پسماند خشک شده و سیلو شده کدو آجیلی
الهه واحدی، حسن علی عربی، پویا زمانی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (123.06 K)

-254 تعیین روند تجزیه پذیری شکمبه ای ماده خشک و پروتئین خام پنبه دانه کامل با استفاده از روش کیسه نایلونی
سعید غلامیان، تقی قورچی، هادی بهزاد
مشاهده مقاله | اصل مقاله (149.5 K)

-253 مقایسه ترکیب شیمیایی علوفه مرتعی کما با یونجه
مرضیه حاج محمدی، رضا طهماسبی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (111.6 K)

-252 بررسی اثر استفاده از سیلاژ تفاله دانه و پوسته انار در تغذیه دام
سید رحمت اله حق پرور، مجید ابراهیم پور، مصطفی قادری زفره ای، جلال محمدی دم طسوج، سید خداداد اجتهادی، سید عمران تقوی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (106.85 K)

-251 اثر سطوح مختلف کاه کلزای غنی شده با اوره بر عملکرد پرواری بره های مغانی
پرویز آزمون، حمید امانلو، محمود صحرایی، محمد امیری اندی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (122.84 K)

-250 تعیین قابلیت هضم و ترکیبات شیمیایی بقایای جالیزی استان کرمان در تغذیه دام
مسعود خوارزمی، لاله یزدانپناه، سید علی موسوی سعید
مشاهده مقاله | اصل مقاله (144.67 K)