کلیدواژه ها =
تعداد مقالات: 124

-349 اﺛﺮ ﺳﻄﻮح ﻣﺨﺘﻠﻒ ﭘﻠﯽاﺗﯿﻠﻦﮔﻠﯿﮑﻮل ﺑﺮ ﻗﺎﺑﻠﯿﺖ ﻫﻀﻢ ﻣﺎده ﺧﺸﮏ، (ﻣﺎده آﻟﯽ و ﭘﺮوﺗﺌﯿﻦ ﺧﺎم ﻣﯿﻮه ﺳﻪ ﮔﻮﻧﻪ ﺑﻠﻮط ﺑﺮو، ﻣﺎزو و وﯾﻮل )در ﺷﺮاﯾﻂ آزﻣﺎﯾﺸﮕﺎهی
ﻋﺜﻤﺎن زﻣﺎﻧﯽ، ﻓﺮدﯾﻦ ﻫﮋﺑﺮی، ﻓﺮخ ﮐﻔﯿﻞ زاده
مشاهده مقاله اصل مقاله 288.63 K

-348 بررﺳﯽ ﺗﻐﯿﯿﺮات ﭘﺮوﺗﺌﯿﻦ ﺧﺎم، اﻧﺮژی، ﭼﺮﺑﯽ و ﺧﺎﮐﺴﺘﺮ در ﭘﻨﺞ ﮔﻮﻧﻪ ﻣﺮﺗﻌﯽ ﻣﻮرد ﻣﺼﺮف ﮔﻮﺳﻔﻨﺪ و ﺑﺰ در ﻣﺮاﺗﻊ اﺳﺘﺎن ﭼﻬﺎرﻣﺤﺎل ﺑﺨﺘﯿﺎری
غلامرضا شادنوش
مشاهده مقاله اصل مقاله 288.72 K

-347 ﺗﻌﯿﯿﻦ روﻧﺪ ﺗﺠﺰﯾﻪﭘﺬﯾﺮی ﺷﮑﻤﺒﻪای ﻣﺎده ﺧﺸﮏ و ﭘﺮوﺗﺌﯿﻦ ﺧﺎم ﭘﻮدر ﺿﺎﯾﻌﺎت ﮐﺸﺘﺎرﮔﺎﻫﯽ ﻃﯿﻮر ﺑﺎ روش ﮐﯿﺴﻪﻫﺎی ﻧﺎﯾﻠﻮنی
اکبر تنکابنی رضائی، فرزاد میرزائی آقجه قشلاق، جمال سیف دواتی، حسین جانمحمدی
مشاهده مقاله اصل مقاله 261.4 K

-346 ﻣﻘﺎﯾﺴﻪ ﺧﺼﻮﺻﯿﺎت ﺷﯿﻤﯿﺎﯾﯽ و ﻓﺮاﺳﻨﺠﻪﻫﺎی ﺗﺠﺰﯾﻪﭘﺬﯾﺮی ﻣﺎده ﺧﺸﮏ، ﭘﺮوﺗﺌﯿﻦ ﺧﺎم و ﻣﺎده آﻟﯽ ﻋﻠﻮﻓﻪ ﯾﻮﻧﺠﻪ ﭼﯿﻦ دوم ﻣﻨﺎﻃﻖ ﻣﺨﺘﻠﻒ اﺳﺘﺎن ﮐﺮدﺳﺘﺎن
هانا شیخ احمدی، آرش آذرفر، سعید محمدزاده، مجتبی زاهدی فر، علی کیانی، سرور مرادی، طاهره رحمتی
مشاهده مقاله اصل مقاله 291.88 K

-345 ﺗﺄﺛﯿﺮﺳﻄﻮح ﻣﺨﺘﻠﻒ اﻟﯿﺎف ﺑﺎﻟﻘﻮه ﻗﺎﺑﻞ ﻫﻀﻢ و ﭘﺮوﺗﺌﯿﻦ ﺧﺎم ﺟﯿﺮه ای روی ﮔﺎوﻫﺎی ﺷﯿﺮده ﻫﻠﺸﺘﺎﯾﻦ
بهرام محتشمی، حمیدرضا میرزایی الموتی، حمید امانلو
مشاهده مقاله اصل مقاله 356.53 K

-344 ﺗﻌﯿﯿﻦ ﻣﯿﺰان ﻧﺎﭘﺪﯾﺪ ﺷﺪن ﭘﺮوﺗﺌﯿﻦ ﺧﺎم و ﭘﺮوﺗﺌﯿﻦ ﻗﺎﺑﻞ ﻣﺘﺎﺑﻮﻟﯿﺴﻢ ﺗﻔﺎﻟﻪ ﺳﯿﺐ ﺑﻪ روش ﮐﯿﺴﻪ ﻫﺎی ﻧﺎﯾﻠﻮنی
بهرام علی زاده، اکبر تقی زاده، حسین جان محمدی
مشاهده مقاله اصل مقاله 191.85 K

-343 بررﺳﯽ وﺿﻌﯿﺖ ﻣﺪﯾﺮﯾﺖ ﺗﻐﺬﯾﻪ ﮔﺎوﻫﺎی ﺷﯿﺮی ﺗﺎزه زا در ﻣﻨﻄﻘﻪ ﮔﻠﭙﺎﯾﮕﺎن در ﻣﺰارع ﻣﺎده ﺧﺸﮏ، اﻧﺮژی، ﭘﺮوﺗﺌﯿﻦ ﺧﺎم و اﻟﯿﺎف خام
مهوش کوهی حبیبی، شهاب الدین مشرف، فریبرز بدیعی مقدم، حیدر علی گلمحمدی، منصور صالحی، علی آخوندی
مشاهده مقاله اصل مقاله 280.29 K

-342 ﺗﺠﺰﯾﻪ ﺷﯿﻤﯿﺎﯾﯽ و ﺗﻌﯿﯿﻦ ﻣﯿﺰان ﺗﺠﺰﯾﻪ ﭘﺬﯾﺮی ﻣﺎده ﺧﺸﮏ و ﭘﺮوﺗﺌﯿﻦ ﺧﺎم ﮐﺎه ﮔﻨﺪم و ﺟﻮ و داﻧﻪ ﺟﻮ ﺗﻮﻟﯿﺪی در ﻣﻨﻄﻘﻪ ﮔﻠﭙﺎﯾﮕﺎن
فریبرز بدیعی مقدم، شهاب الدین مشرف، علی آخوندی، مهوش کوهی حبیبی، منصور صالحی
مشاهده مقاله اصل مقاله 308.39 K

-341 بررﺳﯽ وﺿﻌﯿﺖ ﻣﺪﯾﺮﯾﺖ ﺗﻐﺬﯾﻪ ﮔﺎوﻫﺎی ﺷﯿﺮی ﺗﺎزه زا در ﻣﻨﻄﻘﻪ ﮔﻠﭙﺎﯾﮕﺎن در ﻣﺰارع ( ﻣﺎده ﺧﺸﮏ، اﻧﺮژی، ﭘﺮوﺗﺌﯿﻦ ﺧﺎم و اﻟﯿﺎف خام )
مهوش کوهی حبیبی، شهاب الدین مشرف، فریبرز بدیعی مقدم، حیدر علی گلمحمدی، منصور صالحی، علی آخوندی
مشاهده مقاله اصل مقاله 330.16 K

-340 بررﺳﯽ وﺿﻌﯿﺖ ﻣﺪﯾﺮﯾﺖ ﺗﻐﺬﯾﻪ ﮔﺎوﻫﺎی ﺷﯿﺮی ﺗﺎزه زا در ﻣﻨﻄﻘﻪ ﮔﻠﭙﺎﯾﮕﺎن در ﻣﺰارع ( ﻣﺎده ﺧﺸﮏ، اﻧﺮژی، ﭘﺮوﺗﺌﯿﻦ ﺧﺎم و اﻟﯿﺎف خام ) ﺧﺎم
مهوش کوهی حبیبی، شهاب الدین مشرف، فریبرز بدیعی مقدم، حیدر علی گلمحمدی، منصور صالحی
مشاهده مقاله اصل مقاله 330.1 K

-339 بررسی ترکیب شیمیایی سیلاژ خارشتر با خرمای ضایعاتی
خدیجه کرمشاهی، امید دیانی
مشاهده مقاله اصل مقاله 113.46 K

-338 بررسی امکان استفاده از کود ورمی کمپوست گاوی در تغذیه دام
نگین امیری دوماری، امید دیانی
مشاهده مقاله اصل مقاله 103.63 K

-337 اثر کودهای نیتروژن و فسفر بر ترکیب شیمیایی و تجزیه پذیری شکمبه ای علوفه گلرنگ به روش in situ
فاطمه اصغرزاده، محمدحسن فتحی نسری، محمدعلی بهدانی
مشاهده مقاله اصل مقاله 1.09 M

-336 تاثیر روش های مختلف استخراج چربی بر تجزیه پذیری شکمبه ای پروتئین خام و پروتئین حقیقی سبوس برنج
علی فرشاد مقدم، محمدعلی جعفری، کاوه جعفری خورشیدی
مشاهده مقاله اصل مقاله 1.64 M

-335 تعیین تجزیه پذیری شکمبه ای کنجاله سویا فرایند شده با زایلوز به روش کیسه های نایلونی
حمید امانلو، مقداد جهانی مقدم
مشاهده مقاله اصل مقاله 1.09 M

-334 بررسی اثر قارچ خوراکی Volvariella volvacea بر ترکیب شیمیایی کاه برنج
هادی بهزاد، تقی قورچی
مشاهده مقاله اصل مقاله 121.07 K

-333 اثرات آغشته سازی میکروبی (لاکتوباسیلوس پلانتاروم) و عمل آوری شیمیایی (فرمالدئبد) بر ارزش تغذیه ای سیلاژ شبدر برسیم
خدیجه کردفیروزجائی، حمید امانلو، اسدالله تیموری یانسری، محمدحسین شهیر، امید فلاح پور
مشاهده مقاله اصل مقاله 1.1 M

-332 اثر مرحله ی رشد بر ترکیبات شیمیایی و تجزیه پذیری شکمبه ای پروتئین خام سیلاژ سورگوم
ولی محمد شعبان، مسلم باشتنی، محمدحسن فتحی نسری، حسین نعیمی پور
مشاهده مقاله اصل مقاله 1.15 M

-331 مطالعه تاثیر فرآوری با قارچ نوروسپورا سیتوفیلا برترکیب شیمیایی و خصوصیات فیزیکی تفاله زیتون
مسعود ذبیحی، امین خضری
مشاهده مقاله اصل مقاله 1.01 M

-330 تعیین ارزش غذایی و ظرفیت بافری پسماند خشک شده و سیلو شده کدو آجیلی
الهه واحدی، حسن علی عربی، پویا زمانی
مشاهده مقاله اصل مقاله 123.06 K

-329 تعیین روند تجزیه پذیری شکمبه ای ماده خشک و پروتئین خام پنبه دانه کامل با استفاده از روش کیسه نایلونی
سعید غلامیان، تقی قورچی، هادی بهزاد
مشاهده مقاله اصل مقاله 149.5 K

-328 مقایسه ترکیب شیمیایی علوفه مرتعی کما با یونجه
مرضیه حاج محمدی، رضا طهماسبی
مشاهده مقاله اصل مقاله 111.6 K

-327 بررسی اثر استفاده از سیلاژ تفاله دانه و پوسته انار در تغذیه دام
سید رحمت اله حق پرور، مجید ابراهیم پور، مصطفی قادری زفره ای، جلال محمدی دم طسوج، سید خداداد اجتهادی، سید عمران تقوی
مشاهده مقاله اصل مقاله 106.85 K

-326 اثر سطوح مختلف کاه کلزای غنی شده با اوره بر عملکرد پرواری بره های مغانی
پرویز آزمون، حمید امانلو، محمود صحرایی، محمد امیری اندی
مشاهده مقاله اصل مقاله 122.84 K

-325 تعیین قابلیت هضم و ترکیبات شیمیایی بقایای جالیزی استان کرمان در تغذیه دام
مسعود خوارزمی، لاله یزدانپناه، سید علی موسوی سعید
مشاهده مقاله اصل مقاله 144.67 K