صفحه اصلی
صفحه اصلی
مقالات منتشر شده
کلیدواژه ها =
تعداد مقالات:
124
-199
اﺛﺮ ﺳﻄﻮح ﻣﺨﺘﻠﻒ ﭘﻠﯽاﺗﯿﻠﻦﮔﻠﯿﮑﻮل ﺑﺮ ﻗﺎﺑﻠﯿﺖ ﻫﻀﻢ ﻣﺎده ﺧﺸﮏ، (ﻣﺎده آﻟﯽ و ﭘﺮوﺗﺌﯿﻦ ﺧﺎم ﻣﯿﻮه ﺳﻪ ﮔﻮﻧﻪ ﺑﻠﻮط ﺑﺮو، ﻣﺎزو و وﯾﻮل )در ﺷﺮاﯾﻂ آزﻣﺎﯾﺸﮕﺎهی
ﻋﺜﻤﺎن زﻣﺎﻧﯽ، ﻓﺮدﯾﻦ ﻫﮋﺑﺮی، ﻓﺮخ ﮐﻔﯿﻞ زاده
مشاهده مقاله
اصل مقاله
288.63 K
-198
بررﺳﯽ ﺗﻐﯿﯿﺮات ﭘﺮوﺗﺌﯿﻦ ﺧﺎم، اﻧﺮژی، ﭼﺮﺑﯽ و ﺧﺎﮐﺴﺘﺮ در ﭘﻨﺞ ﮔﻮﻧﻪ ﻣﺮﺗﻌﯽ ﻣﻮرد ﻣﺼﺮف ﮔﻮﺳﻔﻨﺪ و ﺑﺰ در ﻣﺮاﺗﻊ اﺳﺘﺎن ﭼﻬﺎرﻣﺤﺎل ﺑﺨﺘﯿﺎری
غلامرضا شادنوش
مشاهده مقاله
اصل مقاله
288.72 K
-197
ﺗﻌﯿﯿﻦ روﻧﺪ ﺗﺠﺰﯾﻪﭘﺬﯾﺮی ﺷﮑﻤﺒﻪای ﻣﺎده ﺧﺸﮏ و ﭘﺮوﺗﺌﯿﻦ ﺧﺎم ﭘﻮدر ﺿﺎﯾﻌﺎت ﮐﺸﺘﺎرﮔﺎﻫﯽ ﻃﯿﻮر ﺑﺎ روش ﮐﯿﺴﻪﻫﺎی ﻧﺎﯾﻠﻮنی
اکبر تنکابنی رضائی، فرزاد میرزائی آقجه قشلاق، جمال سیف دواتی، حسین جانمحمدی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
261.4 K
-196
ﻣﻘﺎﯾﺴﻪ ﺧﺼﻮﺻﯿﺎت ﺷﯿﻤﯿﺎﯾﯽ و ﻓﺮاﺳﻨﺠﻪﻫﺎی ﺗﺠﺰﯾﻪﭘﺬﯾﺮی ﻣﺎده ﺧﺸﮏ، ﭘﺮوﺗﺌﯿﻦ ﺧﺎم و ﻣﺎده آﻟﯽ ﻋﻠﻮﻓﻪ ﯾﻮﻧﺠﻪ ﭼﯿﻦ دوم ﻣﻨﺎﻃﻖ ﻣﺨﺘﻠﻒ اﺳﺘﺎن ﮐﺮدﺳﺘﺎن
هانا شیخ احمدی، آرش آذرفر، سعید محمدزاده، مجتبی زاهدی فر، علی کیانی، سرور مرادی، طاهره رحمتی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
291.88 K
-195
ﺗﺄﺛﯿﺮﺳﻄﻮح ﻣﺨﺘﻠﻒ اﻟﯿﺎف ﺑﺎﻟﻘﻮه ﻗﺎﺑﻞ ﻫﻀﻢ و ﭘﺮوﺗﺌﯿﻦ ﺧﺎم ﺟﯿﺮه ای روی ﮔﺎوﻫﺎی ﺷﯿﺮده ﻫﻠﺸﺘﺎﯾﻦ
بهرام محتشمی، حمیدرضا میرزایی الموتی، حمید امانلو
مشاهده مقاله
اصل مقاله
356.53 K
-194
ﺗﻌﯿﯿﻦ ﻣﯿﺰان ﻧﺎﭘﺪﯾﺪ ﺷﺪن ﭘﺮوﺗﺌﯿﻦ ﺧﺎم و ﭘﺮوﺗﺌﯿﻦ ﻗﺎﺑﻞ ﻣﺘﺎﺑﻮﻟﯿﺴﻢ ﺗﻔﺎﻟﻪ ﺳﯿﺐ ﺑﻪ روش ﮐﯿﺴﻪ ﻫﺎی ﻧﺎﯾﻠﻮنی
بهرام علی زاده، اکبر تقی زاده، حسین جان محمدی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
191.85 K
-193
بررﺳﯽ وﺿﻌﯿﺖ ﻣﺪﯾﺮﯾﺖ ﺗﻐﺬﯾﻪ ﮔﺎوﻫﺎی ﺷﯿﺮی ﺗﺎزه زا در ﻣﻨﻄﻘﻪ ﮔﻠﭙﺎﯾﮕﺎن در ﻣﺰارع ﻣﺎده ﺧﺸﮏ، اﻧﺮژی، ﭘﺮوﺗﺌﯿﻦ ﺧﺎم و اﻟﯿﺎف خام
مهوش کوهی حبیبی، شهاب الدین مشرف، فریبرز بدیعی مقدم، حیدر علی گلمحمدی، منصور صالحی، علی آخوندی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
280.29 K
-192
ﺗﺠﺰﯾﻪ ﺷﯿﻤﯿﺎﯾﯽ و ﺗﻌﯿﯿﻦ ﻣﯿﺰان ﺗﺠﺰﯾﻪ ﭘﺬﯾﺮی ﻣﺎده ﺧﺸﮏ و ﭘﺮوﺗﺌﯿﻦ ﺧﺎم ﮐﺎه ﮔﻨﺪم و ﺟﻮ و داﻧﻪ ﺟﻮ ﺗﻮﻟﯿﺪی در ﻣﻨﻄﻘﻪ ﮔﻠﭙﺎﯾﮕﺎن
فریبرز بدیعی مقدم، شهاب الدین مشرف، علی آخوندی، مهوش کوهی حبیبی، منصور صالحی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
308.39 K
-191
بررﺳﯽ وﺿﻌﯿﺖ ﻣﺪﯾﺮﯾﺖ ﺗﻐﺬﯾﻪ ﮔﺎوﻫﺎی ﺷﯿﺮی ﺗﺎزه زا در ﻣﻨﻄﻘﻪ ﮔﻠﭙﺎﯾﮕﺎن در ﻣﺰارع ( ﻣﺎده ﺧﺸﮏ، اﻧﺮژی، ﭘﺮوﺗﺌﯿﻦ ﺧﺎم و اﻟﯿﺎف خام )
مهوش کوهی حبیبی، شهاب الدین مشرف، فریبرز بدیعی مقدم، حیدر علی گلمحمدی، منصور صالحی، علی آخوندی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
330.16 K
-190
بررﺳﯽ وﺿﻌﯿﺖ ﻣﺪﯾﺮﯾﺖ ﺗﻐﺬﯾﻪ ﮔﺎوﻫﺎی ﺷﯿﺮی ﺗﺎزه زا در ﻣﻨﻄﻘﻪ ﮔﻠﭙﺎﯾﮕﺎن در ﻣﺰارع ( ﻣﺎده ﺧﺸﮏ، اﻧﺮژی، ﭘﺮوﺗﺌﯿﻦ ﺧﺎم و اﻟﯿﺎف خام ) ﺧﺎم
مهوش کوهی حبیبی، شهاب الدین مشرف، فریبرز بدیعی مقدم، حیدر علی گلمحمدی، منصور صالحی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
330.1 K
-189
بررسی ترکیب شیمیایی سیلاژ خارشتر با خرمای ضایعاتی
خدیجه کرمشاهی، امید دیانی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
113.46 K
-188
بررسی امکان استفاده از کود ورمی کمپوست گاوی در تغذیه دام
نگین امیری دوماری، امید دیانی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
103.63 K
-187
اثر کودهای نیتروژن و فسفر بر ترکیب شیمیایی و تجزیه پذیری شکمبه ای علوفه گلرنگ به روش in situ
فاطمه اصغرزاده، محمدحسن فتحی نسری، محمدعلی بهدانی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
1.09 M
-186
تاثیر روش های مختلف استخراج چربی بر تجزیه پذیری شکمبه ای پروتئین خام و پروتئین حقیقی سبوس برنج
علی فرشاد مقدم، محمدعلی جعفری، کاوه جعفری خورشیدی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
1.64 M
-185
تعیین تجزیه پذیری شکمبه ای کنجاله سویا فرایند شده با زایلوز به روش کیسه های نایلونی
حمید امانلو، مقداد جهانی مقدم
مشاهده مقاله
اصل مقاله
1.09 M
-184
بررسی اثر قارچ خوراکی Volvariella volvacea بر ترکیب شیمیایی کاه برنج
هادی بهزاد، تقی قورچی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
121.07 K
-183
اثرات آغشته سازی میکروبی (لاکتوباسیلوس پلانتاروم) و عمل آوری شیمیایی (فرمالدئبد) بر ارزش تغذیه ای سیلاژ شبدر برسیم
خدیجه کردفیروزجائی، حمید امانلو، اسدالله تیموری یانسری، محمدحسین شهیر، امید فلاح پور
مشاهده مقاله
اصل مقاله
1.1 M
-182
اثر مرحله ی رشد بر ترکیبات شیمیایی و تجزیه پذیری شکمبه ای پروتئین خام سیلاژ سورگوم
ولی محمد شعبان، مسلم باشتنی، محمدحسن فتحی نسری، حسین نعیمی پور
مشاهده مقاله
اصل مقاله
1.15 M
-181
مطالعه تاثیر فرآوری با قارچ نوروسپورا سیتوفیلا برترکیب شیمیایی و خصوصیات فیزیکی تفاله زیتون
مسعود ذبیحی، امین خضری
مشاهده مقاله
اصل مقاله
1.01 M
-180
تعیین ارزش غذایی و ظرفیت بافری پسماند خشک شده و سیلو شده کدو آجیلی
الهه واحدی، حسن علی عربی، پویا زمانی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
123.06 K
-179
تعیین روند تجزیه پذیری شکمبه ای ماده خشک و پروتئین خام پنبه دانه کامل با استفاده از روش کیسه نایلونی
سعید غلامیان، تقی قورچی، هادی بهزاد
مشاهده مقاله
اصل مقاله
149.5 K
-178
مقایسه ترکیب شیمیایی علوفه مرتعی کما با یونجه
مرضیه حاج محمدی، رضا طهماسبی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
111.6 K
-177
بررسی اثر استفاده از سیلاژ تفاله دانه و پوسته انار در تغذیه دام
سید رحمت اله حق پرور، مجید ابراهیم پور، مصطفی قادری زفره ای، جلال محمدی دم طسوج، سید خداداد اجتهادی، سید عمران تقوی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
106.85 K
-176
اثر سطوح مختلف کاه کلزای غنی شده با اوره بر عملکرد پرواری بره های مغانی
پرویز آزمون، حمید امانلو، محمود صحرایی، محمد امیری اندی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
122.84 K
-175
تعیین قابلیت هضم و ترکیبات شیمیایی بقایای جالیزی استان کرمان در تغذیه دام
مسعود خوارزمی، لاله یزدانپناه، سید علی موسوی سعید
مشاهده مقاله
اصل مقاله
144.67 K
تعداد در صفحه
5
10
25
50
100
همه
1
2
3
4
5