کلیدواژه ها = | ||
تعداد مقالات: 4 | ||
1 | بررﺳﯽ ارﺗﺒﺎط ﺗﺮﮐﯿﺒﺎت ﻓﯿﺒﺮی و ﻓﻨﻮﻟﯽ ﻣﻮﺟﻮد در ﭘﻮﺳﺘﻪ داﻧﻪ ﺟﻮ ﺑﺎ ﻣﯿﺰان ﻫﻀﻢ ﺷﮑﻤﺒﻪای وارﯾﺘﻪﻫﺎی ﻣﺨﺘﻠﻒ | |
معصومه شریفی، اسدالله تیموری یانسری، یدالله چاشنی دل، شیما طیبی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (347.56 K) | ||
2 | بررسی تفاله ی گندم، سویا و سویای فراوری شده با دو روش سه مرحله ی آنزیمی و روش تخمین نیمه عمر تولید گاز و تولید نیتروژن میکروبی | |
لیلا حیدری، محسن دانش مسگران، زینب موسویان | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (136.2 K) | ||
3 | برآورد فراسنجه های هضم سرشاخه پس از برداشت زرشک به روش برون تنی | |
جلال مدرسی، رضا ولی زاده، محسن دانش مسگران، محمد حسن فتحی نسری، فاطمه خسروی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (466.85 K) | ||
4 | بررسی اثرات انواع مختلف مکمل چربی پالم بر برخی فراسنجه های تخمیر و هضم شکمبه با استفاده از آزمون تولید گاز | |
حسین ترابی، مصطفی ملکی، حسن علی عربی، حسین نوردار | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (341.73 K) |