| کلیدواژه ها = | ||
| تعداد مقالات: 4 | ||
| 1 | بررﺳﯽ ارﺗﺒﺎط ﺗﺮﮐﯿﺒﺎت ﻓﯿﺒﺮی و ﻓﻨﻮﻟﯽ ﻣﻮﺟﻮد در ﭘﻮﺳﺘﻪ داﻧﻪ ﺟﻮ ﺑﺎ ﻣﯿﺰان ﻫﻀﻢ ﺷﮑﻤﺒﻪای وارﯾﺘﻪﻫﺎی ﻣﺨﺘﻠﻒ | |
| معصومه شریفی، اسدالله تیموری یانسری، یدالله چاشنی دل، شیما طیبی | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 347.56 K | ||
| 2 | بررسی تفاله ی گندم، سویا و سویای فراوری شده با دو روش سه مرحله ی آنزیمی و روش تخمین نیمه عمر تولید گاز و تولید نیتروژن میکروبی | |
| لیلا حیدری، محسن دانش مسگران، زینب موسویان | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 136.2 K | ||
| 3 | برآورد فراسنجه های هضم سرشاخه پس از برداشت زرشک به روش برون تنی | |
| جلال مدرسی، رضا ولی زاده، محسن دانش مسگران، محمد حسن فتحی نسری، فاطمه خسروی | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 466.85 K | ||
| 4 | بررسی اثرات انواع مختلف مکمل چربی پالم بر برخی فراسنجه های تخمیر و هضم شکمبه با استفاده از آزمون تولید گاز | |
| حسین ترابی، مصطفی ملکی، حسن علی عربی، حسین نوردار | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 341.73 K | ||