صفحه اصلی
صفحه اصلی
مقالات منتشر شده
کلیدواژه ها =
تعداد مقالات:
64
-124
بررﺳﯽ ﻗﺎﺑﻠﯿﺖ ﺗﺨﻤﯿﻦ ارزش ﺗﻐﺬﯾﻪای ﮐﻨﺠﺎﻟﻪﺳﻮﯾﺎ از ﺗﻐﯿﯿﺮات رﻧﮓ ﺑﺎ اﺳﺘﻔﺎده از ﻣﺪلﻫﺎی رﯾﺎﺿی
محمد صدقی، ابوالقاسم گلیان، پریسا سلیمانی رودی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (359.74 K)
-123
تاﺛﯿﺮ روش ﻫﺎی ﻓﺮآوری ﮐﻨﺠﺎﻟﻪ ﺳﻮﯾﺎ ﺑﺮ ﺧﺼﻮﺻﯿﺎت ﻻﺷﻪ ﺟﻮﺟﻪ ﻫﺎی ﮔﻮﺷتی
محدثه طوسی مجرد، علیرضا صیداوی، محمد داداش بیکی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (384.36 K)
-122
ﻓﺮاﺳﻨﺠﻪ ﻫﺎی ﺗﺠﺰﯾﻪ ﭘﺬﯾﺮی ﭘﺮوﺗﺌﯿﻦ ﮐﻨﺠﺎﻟﻪ ی ﺳﻮﯾﺎ و ﮐﻨﺠﺎﻟﻪ ی ﮐﻠﺰا در ﺷﺮاﯾﻂ ﺑﺮون تنی
جواد فلاحتی زو، محسن دانش مسگران، علیرضا وکیلی، عبدالمنصور طهماسبی، محمدرضا نظری
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (277.3 K)
-121
بررسی پارامترهای عملکرد بلدرچین ژاپنی در پاسخ به جایگزینی کنجاله سویا با کنجاله کلزا
علی اصغر ساکی، سارا میرزایی، مسعود رنجبران
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (1.56 MB)
-120
اثر جایگزینی کنجاله گوار با کنجاله سویا جهت جایگزینی در جیره بره های پرواری نژاد رل
مجید مهدوی کلاته نو، نورمحمد تربتی نژاد، سعید زره داران، فرید مسلمی پور
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (2.09 MB)
-119
بررسی عملکرد نیتروژن پودر ماهی ،تفاله گندم، کنجاله سویا و سویای فراوری شده در نشخوارکنندگان با استفاده از دو روش سه مرحله ی آنزیمی و CNCPS
لیلا حیدری، محسن دانش مسگران
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (117.52 K)
-118
بررسی اثرات سطوح مختلف اسانس درمنه بر پارامتر های بیوشیمیایی و ایمنی خون در جوجه های گوشتی
فرزانه رحیمی نیت، شکوفه غضنفری، داوود شریفی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (2.02 MB)
-117
مقایسه روند تجزیه پذیری شکمبه ای پروتئین پودر ضایعات کشتارگاه طیور با کنجاله سویا و پودر ماهی
محمد زهره وند، مهدی کاظمی بن چناری، علیرضا علیزاده، مهدی تقی نژاد رودبنه
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (116.02 K)
-116
بررسی اثرات سطوح مختلف کنجاله کانولا و مس بر عملکرد جوجه های گوشتی
سینا پیوستگان، پرویز فرهومند، رسول شهروز، نگین دلفانی، امیر طلاتپه
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (119.23 K)
-115
تاثیر تغذیه گلوتن ذرت و کنجاله سویای فرآوری شده با زایلو در گاوهای اوایل دوره شیردهی
مقداد جهانی مقدم، سعید محمدی، حمید امانلو، احسان محجوبی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (1.18 MB)
-114
ﺗﺄﺛﯿﺮ اﺳﺘﻔﺎده از ﭘﻮدر ﺿﺎﯾﻌﺎت ﮐﺸﺘﺎرﮔﺎه ﻃﯿﻮر ﺑﻪ روش ﻗﺎﺑﻠﯿﺖ ﻫﻀﻢ اﺳﯿﺪﻫﺎی آﻣﯿﻨﻪ ﺑﺮ ﻋﻤﻠﮑﺮد و ﺧﺼﻮﺻﯿﺎت ﻻﺷﻪ ﺟﻮﺟﻪﻫﺎی ﮔﻮﺷﺘﯽ ﻧﺮ
مهدی توکلی مقدم، حسین مروج، محمد کوهی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (881.79 K)
-113
ﺗﺄﺛﯿﺮ اﺳﺘﻔﺎده از ﭘﺮیﺑﯿﻮﺗﯿﮏ ﺑﯿﻮﻣﺎس ﺑﺮ ﺧﺼﻮﺻﯿﺎت ﭘﻮﺳﺘﻪ ﺗﺨﻢﻣﺮغ ﻣﺮغﻫﺎی ﻣﺎدر ﮔﻮشتی
حسنا حاجاتی، احمد حسن آبادی، منصور رضایی، مائده جهادی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (894.79 K)
-112
تأثیر جایگزینی سطوح مختلف کنجاله منداب کانادایی به جای کنجاله سویا بر عملکرد مرغان تخمگذار تجارتی
یحیی ابراهیم نژاد، رضا ریاضی، کامبیز ناظرعدل، ابوالقاسم محمدی، رامین سلامت دوست نوبر
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (369.56 K)
-111
بررسی اثرات سطوح کنجاله پنبه دانه و لایزین بر عملکرد و ترکیبات لاشه جوجه های گوشتی
محمد حسینی، سعید معسومی خلیل آباد، همایون فرهنگ فر
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (225.79 K)
-110
استفاده از کنجاله کلزا به جای کنجاله سویا در جیره غذایی جوجه های گوشتی ماده
مهراب فرجی نافچی، فریبرز خواجعلی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (171.78 K)
-109
تاثیر گلوتن مایع بر کیفیت تخم مرغ
مینا حسن زاده، محمد امیر کریمی ترشیزی، فرید شریعتمداری
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (178.18 K)
-108
تاثیر خیساب بر مرفولوژی روده کوچک مرغ های تخمگذار LSL
مینا حسین زاده، محمد امیر کریمی ترشیزی، فرید شریعتمداری
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (184.79 K)
-107
استفاده از منابع پروتئین گیاهی ارزان تر در جانشینی کنجاله سویا در تغذیه جوجه های گوشتی
علی اصغر ساکی، معصومه عباسی نژاد، جلال سالاری
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (194.24 K)
-106
اثر منابع مختلف ازت و فرآوری دانه جو بر هضم مواد مغذی و تغییرات pH و آمونیاک شکمبه در گوسفند
احمد احمدی، محمد مهدی طباطبایی، حسن علی عربی، سلمان افشار، علی اصغر ساکی، خلیل زابلی، پویا زمانی، سید علی حسینی سیر
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (1.04 MB)
-105
اثر مدت زمان فرآیند حرارتی خشک دانه کامل سویا و سطوح مختلف مصرف بر عملکرد جوجه های گوشتی نر
احسان شهرامی، محمد شیوا زاد، حمید امانلو
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (1.19 MB)
-104
اثر میزان پروتئین عبوری بر روی میزان رشد بدن و ابقا ازت در بز مرخز
صالح صالحی، عبدالستار کاکه خانیان، کامبیز کامکار
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (1.17 MB)
-103
اثر موننسین، جو عمل آوری شده، اوره و کنجاله سویا بر غلظت اوره و گلوکز خون گوسفند نژاد مهربان
محمد مهدی طباطبایی، شهرام نجفی، احمد احمدی، علی اصغر ساکی، حسن علی عربی، خلیل زابلی، زهرا زمانی، محمد حسین رحمتی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (1.03 MB)
-102
مقایسه سطوح مختلف کنجاله سویا (روغن گیری شده با روش حلال و مکانیکی) بر عملکرد و تغییرات طول روده باریک جوجه های گوشتی
معصومه عباسی نژاد، علی اصغر ساکی، شهاب قاضی، محمد مهدی طباطبایی، احمد احمدی، خلیل زابلی، حسن علی عربی، طاهره رنجبری، سارا میرزایی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (1.13 MB)
-101
تاثیر آنزیم آویزایم بر عملکرد و خصوصیات لاشه جوجه های گوشتی
محمدرضا فتح آبادی، نجفقلی دبیری، منصور میاحی، عبدالرضا حیدری بوشهری
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (1.07 MB)
-100
استفاده از پودر چربی پالم در تغذیه جوجه های گوشتی
فرهنگ فقیه محمدی، ابولفضل زارعی، محمود شیوازاد، هوشنگ لطف الهیان
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (1.27 MB)
تعداد در صفحه
5
10
25
50
100
همه
1
2
3