| کلیدواژه ها = | ||
| تعداد مقالات: 2 | ||
| 1 | اﺛﺮ زردﭼﻮﺑﻪ، آوﯾﺸﻦ و دارﭼﯿﻦ ﺑﺮ ﺧﺼﻮﺻﯿﺎت ﻻﺷﻪ و ﭘﺎﯾﺪاری اﮐﺴﯿﺪاﺗﯿﻮ ﮔﻮﺷﺖ در ﺟﻮﺟﻪ ﻫﺎی ﮔﻮﺷتی | |
| مریم محمدامینی، عبداله حسینی، فرید شریعتمداری | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 386.35 K | ||
| 2 | اثر Thyme و Cinnamon ﺑﺮ ﻋﻤﻠﮑﺮد و ﺗﻌﺎدل ﻣﯿﮑﺮوﺑﯽ دﺳﺘﮕﺎه ﮔﻮارش ﺟﻮﺟﻪﻫﺎی ﮔﻮﺷﺘﯽ | |
| آمنه رهنما، محسن افشار منش | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 830.31 K | ||