کلیدواژه ها = | ||
تعداد مقالات: 2 | ||
1 | اﺛﺮ زردﭼﻮﺑﻪ، آوﯾﺸﻦ و دارﭼﯿﻦ ﺑﺮ ﺧﺼﻮﺻﯿﺎت ﻻﺷﻪ و ﭘﺎﯾﺪاری اﮐﺴﯿﺪاﺗﯿﻮ ﮔﻮﺷﺖ در ﺟﻮﺟﻪ ﻫﺎی ﮔﻮﺷتی | |
مریم محمدامینی، عبداله حسینی، فرید شریعتمداری | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (386.35 K) | ||
2 | اثر Thyme و Cinnamon ﺑﺮ ﻋﻤﻠﮑﺮد و ﺗﻌﺎدل ﻣﯿﮑﺮوﺑﯽ دﺳﺘﮕﺎه ﮔﻮارش ﺟﻮﺟﻪﻫﺎی ﮔﻮﺷﺘﯽ | |
آمنه رهنما، محسن افشار منش | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (830.31 K) |