صفحه اصلی
صفحه اصلی
مقالات منتشر شده
کلیدواژه ها =
تعداد مقالات:
11
1
بررﺳﯽ ﺑﺮﺧﯽ از ﺧﺼﻮﺻﯿﺎت ﻓﯿﺰﯾﮑﯽ و ﺷﯿﻤﯿﺎﯾﯽ دو رﻗﻢ ﺳﻮرﮔﻮم و ﺗﺎﺛﯿﺮ آﻧﻬﺎ ﺑﺮ ﻋﻤﻠﮑﺮد ﺟﻮﺟﻪﻫﺎی ﮔﻮﺷتی
محمود مسیبی، داریوش شکوری، ﺻﺪﯾﻒ آزاد ﻣﺮد دﻣﯿﺮﭼﯽ
مشاهده مقاله
اصل مقاله
369.76 K
2
مطالعه تاثیر فرآوری با قارچ نوروسپورا سیتوفیلا برترکیب شیمیایی و خصوصیات فیزیکی تفاله زیتون
مسعود ذبیحی، امین خضری
مشاهده مقاله
اصل مقاله
1.01 M
3
ارزیابی اثر تغذیه ایی سطوح مختلف پوست پسته سیلو شده برخصوصیات فیزیکی و شیمیایی گوشت گوسفند افشاری
زهرا عبادی، علی مهدوی، نادر پاپی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
91.11 K
4
اثرات تعادل اسید-باز جیره غذایی بر خصوصیات فیزیکی و شیمیائی استخوان گوساله های نر هلشتاین
محمدعلی جعفری، علی نیکخواه
مشاهده مقاله
اصل مقاله
1.08 M
5
مقایسه خصوصیات فیزیکی و ترکیب شیمیایی تفاله لیمو ترش عمل آوری نشده و تفاله عمل آوری شده با مخمر ساکارو مایسز سرویسیا
پوریا دادور، امید دیانی، ملیحه مروت، مجید دهقان
مشاهده مقاله
اصل مقاله
293.68 K
6
بررسی خصوصیات فیزیکی و شیمیایی گوشت شتر یک کوهانه و آمیخته
زهرا عبادی، فتح الله سرحدی، سید فضل الله موسوی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
1.31 M
7
اثر افزودن سطوح مختلف ساکارز بر ترکیب شیمیایی، خصوصیات فیزیکی و تولید گاز سیلاژ یونجه
عباسعلی ناصریان، حجت قلی زاده، عطیه بهلولی، عطیه رحیمی، محمد صدیقی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
265.25 K
8
تأثیر افسودن سیلاژ ذرت بر ترکیب شیمیایی، خصوصیات فیزیکی و تولید گاز سیلاژ یونجه
عباسعلی ناصریان، حجت قلی زاده، عطیه بهلولی، عطیه رحیمی، محمد صدیقی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
254.77 K
9
بررسی اثر افزودن تکه های سیر و پیاز در برخی از شاخص های فیزیکی سیلاژ ذرت
حمید زینالی، شاهو مولودی، علی کارگری رضاپور
مشاهده مقاله
اصل مقاله
256.38 K
10
تأثیر تفت دادن و واریته دانه جو بر ترکیبات شیمیایی و فیزیکی دانه جو و همبستگی بین آن ها
سمیرا سروری، علی حسین خانی، اکبر تقی زاده، حسین جان محمدی، حمید محمدزاده
مشاهده مقاله
اصل مقاله
331.03 K
11
بررسی تاثیر فرآوری با قارچ نوروسپورا سیتوفیلا بر ترکیب شیمیایی و خصوصیات فیزیکی پوست سبز گردو
معصومه تکلوزاده، امید دیانی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
37.11 K
تعداد در صفحه
5
10
25
50
100
همه