کلیدواژه ها =
تعداد مقالات: 11

1 بررﺳﯽ ﺑﺮﺧﯽ از ﺧﺼﻮﺻﯿﺎت ﻓﯿﺰﯾﮑﯽ و ﺷﯿﻤﯿﺎﯾﯽ دو رﻗﻢ ﺳﻮرﮔﻮم و ﺗﺎﺛﯿﺮ آﻧﻬﺎ ﺑﺮ ﻋﻤﻠﮑﺮد ﺟﻮﺟﻪﻫﺎی ﮔﻮﺷتی
محمود مسیبی، داریوش شکوری، ﺻﺪﯾﻒ آزاد ﻣﺮد دﻣﯿﺮﭼﯽ
مشاهده مقاله اصل مقاله 369.76 K

2 مطالعه تاثیر فرآوری با قارچ نوروسپورا سیتوفیلا برترکیب شیمیایی و خصوصیات فیزیکی تفاله زیتون
مسعود ذبیحی، امین خضری
مشاهده مقاله اصل مقاله 1.01 M

3 ارزیابی اثر تغذیه ایی سطوح مختلف پوست پسته سیلو شده برخصوصیات فیزیکی و شیمیایی گوشت گوسفند افشاری
زهرا عبادی، علی مهدوی، نادر پاپی
مشاهده مقاله اصل مقاله 91.11 K

4 اثرات تعادل اسید-باز جیره غذایی بر خصوصیات فیزیکی و شیمیائی استخوان گوساله های نر هلشتاین
محمدعلی جعفری، علی نیکخواه
مشاهده مقاله اصل مقاله 1.08 M

5 مقایسه خصوصیات فیزیکی و ترکیب شیمیایی تفاله لیمو ترش عمل آوری نشده و تفاله عمل آوری شده با مخمر ساکارو مایسز سرویسیا
پوریا دادور، امید دیانی، ملیحه مروت، مجید دهقان
مشاهده مقاله اصل مقاله 293.68 K

6 بررسی خصوصیات فیزیکی و شیمیایی گوشت شتر یک کوهانه و آمیخته
زهرا عبادی، فتح الله سرحدی، سید فضل الله موسوی
مشاهده مقاله اصل مقاله 1.31 M

7 اثر افزودن سطوح مختلف ساکارز بر ترکیب شیمیایی، خصوصیات فیزیکی و تولید گاز سیلاژ یونجه
عباسعلی ناصریان، حجت قلی زاده، عطیه بهلولی، عطیه رحیمی، محمد صدیقی
مشاهده مقاله اصل مقاله 265.25 K

8 تأثیر افسودن سیلاژ ذرت بر ترکیب شیمیایی، خصوصیات فیزیکی و تولید گاز سیلاژ یونجه
عباسعلی ناصریان، حجت قلی زاده، عطیه بهلولی، عطیه رحیمی، محمد صدیقی
مشاهده مقاله اصل مقاله 254.77 K

9 بررسی اثر افزودن تکه های سیر و پیاز در برخی از شاخص های فیزیکی سیلاژ ذرت
حمید زینالی، شاهو مولودی، علی کارگری رضاپور
مشاهده مقاله اصل مقاله 256.38 K

10 تأثیر تفت دادن و واریته دانه جو بر ترکیبات شیمیایی و فیزیکی دانه جو و همبستگی بین آن ها
سمیرا سروری، علی حسین خانی، اکبر تقی زاده، حسین جان محمدی، حمید محمدزاده
مشاهده مقاله اصل مقاله 331.03 K

11 بررسی تاثیر فرآوری با قارچ نوروسپورا سیتوفیلا بر ترکیب شیمیایی و خصوصیات فیزیکی پوست سبز گردو
معصومه تکلوزاده، امید دیانی
مشاهده مقاله اصل مقاله 37.11 K