کلیدواژه ها = | ||
تعداد مقالات: 2 | ||
1 | فرآوری دانه جو با اسید لاکتیک موجب افزایش قابلیت هضم ظاهری مواد مغذیی در گاو می شود | |
ایوب لکی، مهدی دهقان بنادکی، ابوالفضل زالی، مهدی گنج خانلو، کامران رضایزدی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (300.56 K) | ||
2 | تاثیر استفاده همزمان روش فراوری با بخار آب،تغذیه مرطوب و آنزیم بر پارامترهای عملکرد 21 روزگی بلدرچین گوشتی | |
فاطمه مرتضوی، محسن افشارمنش، الهام افشارمنش | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (38.97 K) |