| کلیدواژه ها = | ||
| تعداد مقالات: 2 | ||
| 1 | فرآوری دانه جو با اسید لاکتیک موجب افزایش قابلیت هضم ظاهری مواد مغذیی در گاو می شود | |
| ایوب لکی، مهدی دهقان بنادکی، ابوالفضل زالی، مهدی گنج خانلو، کامران رضایزدی | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 300.56 K | ||
| 2 | تاثیر استفاده همزمان روش فراوری با بخار آب،تغذیه مرطوب و آنزیم بر پارامترهای عملکرد 21 روزگی بلدرچین گوشتی | |
| فاطمه مرتضوی، محسن افشارمنش، الهام افشارمنش | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 38.97 K | ||