• صفحه اصلی

  1. صفحه اصلی
  2. مقالات منتشر شده
کلیدواژه ها =
تعداد مقالات: 2

1 ﺗﺄﺛﯿﺮ ﺳﻄﻮح ﻣﺨﺘﻠﻒ ﮐﺮاﺗﯿﻦ ﻣﻨﻮﻫﯿﺪرات و ﻣﻘﺪار ﭘﺮوﺗﺌﯿﻦ ﺟﯿﺮه ﺑﺮ ﺣﺴﺎﺳﯿﺖ ﺑﻪ اﮐﺴﯿﺪاﺳﯿﻮن و ﺗﻐﯿﯿﺮات pH ﮔﻮﺷﺖ در ﺟﻮﺟﻪ ﻫﺎ ﮔﻮﺷﺘﯽ
ارسلان نباتی، محمد یازرلو، ایوب ویسی، مختار ملاکی، داود شریفی، شکوفه غضنفری
مشاهده مقاله اصل مقاله 395.09 K

2 ﺗﺎﺛﯿﺮ ﺳﻠﻨﯿﻮم ﺟﯿﺮه در ﺳﻄﻮح ﻣﺘﻔﺎوت ﭼﺮﺑﯽ ﺑﺮ رﺷﺪ، ﻓﻌﺎﻟﯿﺖ آﻧﺰﯾﻢ ﮔﻠﻮﺗﺎﺗﯿﻮن ﭘﺮاﮐﺴﯿﺪاز و اﮐﺴﯿﺪاﺳﯿﻮن ﺑﺎﻓﺖ ﻣﺎﻫﯽ ﻗﺰل آﻻی رﻧﮕﯿﻦ کمان
ج کریم زاده، ع کرامت، ع عابدیان
مشاهده مقاله اصل مقاله 388.41 K

دسترسی سریع

  • مقالات منتشر شده
  • آرشیو مقالات
سامانه مدیریت همایش های علمی. طراحی و پیاده سازی از سیناوب