| کلیدواژه ها = | ||
| تعداد مقالات: 2 | ||
| 1 | ﺗﺄﺛﯿﺮ ﺳﻄﻮح ﻣﺨﺘﻠﻒ ﮐﺮاﺗﯿﻦ ﻣﻨﻮﻫﯿﺪرات و ﻣﻘﺪار ﭘﺮوﺗﺌﯿﻦ ﺟﯿﺮه ﺑﺮ ﺣﺴﺎﺳﯿﺖ ﺑﻪ اﮐﺴﯿﺪاﺳﯿﻮن و ﺗﻐﯿﯿﺮات pH ﮔﻮﺷﺖ در ﺟﻮﺟﻪ ﻫﺎ ﮔﻮﺷﺘﯽ | |
| ارسلان نباتی، محمد یازرلو، ایوب ویسی، مختار ملاکی، داود شریفی، شکوفه غضنفری | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 395.09 K | ||
| 2 | ﺗﺎﺛﯿﺮ ﺳﻠﻨﯿﻮم ﺟﯿﺮه در ﺳﻄﻮح ﻣﺘﻔﺎوت ﭼﺮﺑﯽ ﺑﺮ رﺷﺪ، ﻓﻌﺎﻟﯿﺖ آﻧﺰﯾﻢ ﮔﻠﻮﺗﺎﺗﯿﻮن ﭘﺮاﮐﺴﯿﺪاز و اﮐﺴﯿﺪاﺳﯿﻮن ﺑﺎﻓﺖ ﻣﺎﻫﯽ ﻗﺰل آﻻی رﻧﮕﯿﻦ کمان | |
| ج کریم زاده، ع کرامت، ع عابدیان | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 388.41 K | ||