کلیدواژه ها =
تعداد مقالات: 40

26 بررسی تأثیر جایگزینی کنجاله سویا با کنجاله کلزا بر عملکرد بره های پرواری نژاد عربی
هاجر شریعتی شیری، موسی اسلامی، نجفقلی دبیری، محمد بوجارپور، جمال فیاضی، انسیه هاشمی پور
مشاهده مقاله | اصل مقاله (407.64 K)

27 تعیین قابلیت هضم و مجموع مواد مغذی قابل هضم جیره های حاوی سطوح مختلف کنجاله کلزا در بره عربی
هاجر شریعتی شیری، موسی اسلامی، نجفقلی دبیری، محمد بوجارپور، جمال فیاضی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (431.27 K)

28 استفاده از مولتی آنزیم در جیره های حاوی سطوح متفاوت کنجاله کلزا در تغذیه جوجه های گوشتی
ناصر موسوی، مهدی نادعلیان، هوشنگ لطف اللهیان، محسن نوری، فرهاد فرودی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (593.35 K)

29 اثرات سطوح مختلف کنجاله کلزا بر عملکرد رشد و تغییرات هورمون های تیروئیدی بره های پرواری زل مازندران
کاوه جعفری خورشیدی، عبداله رحیمی خناری، وحید رضایی پور
مشاهده مقاله | اصل مقاله (224.89 K)

30 اثرات جایگزینی کنجاله سویا با کنجاله کلزا بر اساس اسید آمینه کل و قابل هضم بر برخی فراسنجه های بیوشیمیایی خون مرغ های تخم گذار های - لاین 36-W
سارا میرزایی گودرزی، علی اصغر ساکی، نرگس محمدی، پویا زمانی، سودا جنگی اقدام
مشاهده مقاله | اصل مقاله (647.31 K)

31 اثرات جایگزینی کنجاله سویا با کنجاله کلزا بر اساس اسید آمینه کل و قابل هضم بر صفات کیفی تخم مرغ مرغ های تخمگذار هایلاین 36-W
سارا میرزایی گودرزی، علی اصغر ساکی، نرگس محمدی، پویا زمانی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (405.74 K)

32 بررسی اثر سطوح مختلف کنجاله کلزا با روش جیره نویسی قابلیت هضم آمینو اسید بر عملکرد رشد و اجزاء لاشه جوجه های گوشتی
صادق کریم زاده، محمود شیوازاد، مجتبی زاغری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (171.85 K)

33 مطالعه ترکیبات شیمیایی و قابلیت هضم کنجاله کلزا در تغذیه گوسفند
سعید کاویان، محمد مهدی طباطبایی، خلیل زابلی، فرخ کفیل زاده، حسن علی عربی، حسن فضائلی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.26 MB)

34 اثرات فرآوری آنزیمی جیره های حاوی کنجاله کلزا و ضایعات بوجاری گندم بر عملکرد جوجه های گوشتی
محمود صحرائی، اکبر ابرغانی، اباذر قنبری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (832.68 K)

35 اثر پرتوتابی الکترون کنجاله های سویا و کلزا بر عملکرد گاو های شیرده هلشتاین
مجید جعفری فروشانی، محمد خوروش، غلامرضا قربانی، پروین شورنگ، مهدی دهقان، ابراهیم قاسمی، امین اکبریان
مشاهده مقاله | اصل مقاله (306.93 K)

36 اثر جایگزینی کنجاله سویا با کنجاله کلزا و کنجاله گوار در جیره گاوهای شیرده هلشتاین بر فراسنجه های تولید شیر
امین اله وطن دوست، عباسعلی ناصریان، محسن حسینی، مجید مهدوی کلاته نو
مشاهده مقاله | اصل مقاله (345.63 K)

37 اثر سطوح مختلف جایگزینی مخلوط پروتئینی کنجاله کلزا و پودر ضایعات کشتارگاهی طیور با کنجاله سویا و سطوح مختلف مکمل ویتامینی-مواد معدنی بر برخی خصوصیات لاشه بلدرچین های ژاپنی
رضا سلیمی، شهریار مقصودلو، زهرا تراز، عاطفه حبیبی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (730.84 K)

38 اثر سطوح مختلف جایگزینی مخلوط پروتئینی کنجاله کلزا و پودر ضایعات کشتارگاهی طیور با کنجاله سویا و سطوح مختلف مکمل ویتامینی-مواد معدنی بر عملکرد تولیدی جوجه بلدرچین های ژاپنی 3 تا 1 هفتگی
رضا سلیمی، شهریار مقصودلو، زهرا تراز، عاطفه حبیبی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (922.42 K)

39 مقایسه اثر جیره های حاوی کنجاله های سویا و کلزای فرآوری شده با حرارت و اسید بر مقدار بتاکاروتن و ویتامین A سرم خون بره های نر مهربان
علی اصغر بهاری، علی حاتمی، محمد مهدی طباطبایی، پویا زمانی، داریوش علیپور، حسن علی عربی، زهرا بختیاری، فرید رشیدی، موسی قلی زاده
مشاهده مقاله | اصل مقاله (337.68 K)

40 اثر مقایسه کنجاله سویا با کنجاله کلزا و کنجاله گوار در جیره گاوهای شیرده هلشتاین بر روی فراسنجه های تولید و متابولیت های خونی
محسن حسینی، امین اله وطن دوست، عباسعلی ناصریان، مجید مهدوی کلاته نو
مشاهده مقاله | اصل مقاله (298.34 K)