صفحه اصلی
صفحه اصلی
مقالات منتشر شده
کلیدواژه ها =
تعداد مقالات:
43
-274
ﺗﻌﯿﯿﻦ ﻓﺮاﺳﻨﺠﻪ ﻫﺎی ﺗﺠﺰﯾﻪ ﭘﺬﯾﺮی ﻣﺎده ﺧﺸﮏ، ﻣﺎده آﻟﯽ و اﻟﯿﺎف ﻧﺎﻣﺤﻠﻮل در ﺷﻮﯾﻨﺪه ﺧﻨﺜﯽ ﮐﺎه ﺳﻮﯾﺎی ﻋﻤﻞ آوری ﺷﺪه ﺑﺎ هیدروﮐﺴﯿﺪ ﺳﺪﯾﻢ
شهریار کارگر، محمد خوروش، طاهر یلچی، غلامرضا قربانی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (267.55 K)
-273
بررسی تاثیر جایگزینی یونجه با پسماند اسانس گیری درمنه در جیره نشخوارکنندگان با استفاده از تکنیک تولید گاز
محسن ساری، فاضل الماسی، سمیه سالاری، محسن تقی زاده
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (1.02 MB)
-272
اثر فرآوری کاه گندم با هیدروکسید سدیم بر ترکیب شیمیایی و تجزیه پذیری با روش کیسه های نایلونی
سید غلامرضا موسوی، علی زمان دوستی، فرشید فتاح نیا، ابراهیم عبدی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (132.19 K)
-271
تعیین حجم گاز تولید شده به روش آزمایشگاهی و انرژی متابولیسمی پوست سبز گردوی عمل آوری شده با قارچ نوروسپورا سیتوفیلا
معصومه تکلوزاده، امید دیانی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (174.82 K)
-270
بررسی تاثیر جایگزینی یونجه با پسماند اسانس گیری بابونه آلمانی در جیره نشخوار کنندگان با استفاده از تکنیک تولید گاز
محسن ساری، فاضل الماسی، سمیه سالاری، محسن تقی زاده
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (151.58 K)
-269
مقایسه ترکیبات شیمیایی پودر ضایعات کشتارگاهی طیور تولیدی در سه کشتارگاه استان تهران
لیلا جوادی، مهدی کاظمی بن چناری، علیرضا علیزاده، امین خضری
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (128.42 K)
-268
استفاده از روش آزمون گاز برای تعیین قابلیت هضم ماده آلی و ماده خشک علوفه مرتعی فرانکنیا هیرسوتا
وحیده جعفری، نورمحمد تربتی نژاد، هرمز منصوری
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (918.42 K)
-267
اثر فراوری بر تجزیه پذیری ماده آلی و پروتئین خام دانه گندم
حسین کارخانه، کامران یزدی، مهدی دهقان بنادکی، ابوالفضل زالی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (1.48 MB)
-266
مقایسه فراسنجه های تجزیه پذیری شکمبه ای علوفه کنگرفرنگی و یونجه به روش کیسه نایلونی
مهدی دهقانی سانیج، کامران رضایزدی، احمد افضل زاده، محمدعلی نوروزیان، مهدی بهگر
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (1.01 MB)
-265
مقایسه ترکیبات شیمیایی دو نمونه تفاله زیتون هسته دار و بدون هسته با تفاله سیلو شده و تعیین ضرایب هضمی نمونه های شاهد تفاله زیتون
مجتبی ابرقویی، یوسف روزبهان، داریوش علیپور
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (1016.53 K)
-264
اثر استفاده از محصولات فرعی پسته در جیره گاوهای هلشتاین اوایل شیردهی
عطیه بهلولی، عباسعلی ناصریان، رضا ولی زاده، فریدون افتخار شاهرودی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (1.12 MB)
-263
ترکیبات شیمیایی و قابلیت هضم ظاهری کاه آفتابگردان و کاه سویا در استان گلستان
محمد پاسندی، حسن فضائلی، سید حسن حافظیان، عبداله کاویان، یداله چاشنی دل
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (1.02 MB)
-262
تعیین ارزش غذایی علوفه مرتعی استان ایلام با استفاده از روشهای آزمایشگاهی
هوشنگ جعفری، حسن فضائلی، محمدعلی موسوی، صیفعلی ورمقانی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (1.23 MB)
-261
تعیین قابلیت هضم سیلاژ تفاله لیمو ترش و کاه گندم
سید علی حسینی سیر، محمد مهدی طباطبایی، حسن علی عربی، احمد احمدی، خلیل زابلی، نرگس آشوری
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (1.12 MB)
-260
بررسی تغییر ترکیبات شیمیایی و قابلیت هضم سبوس گندم پس از عمل آوری بیولوژیکی با قارچ نئوروسپورا سیتوفیلا
خلیل زابلی، یوسف روزبهان، سید عباس شجاع الساداتی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (1.36 MB)
-259
تعیین قابلیت هضم سیلاژ کاه گندم با سطوح مختلف تفاله لیمو و اوره به روش آزمایشگاهی
محمد مهدی طباطبایی، حسن علی عربی، سید علی حسینی سیر، حسن فضایلی، احمد احمدی، خلیل زابلی، حسن حجت، نرگس آشوری
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (1.05 MB)
-258
اثرات آنزیم فیبرولیتیک بر عملکرد گاوهای اواسط شیرواری نژاد هلشتاین
مسعود علیخانی، مصطفی شاهزیدی، غلامرضا قربانی، حمیدرضا رحمانی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (1014.75 K)
-257
تاثیر رقم و مرحله بلوغ علف ذرت بر کیفیت تخمیر و ارزش غذایی سیلاژ آن
مسیح اله فروزمند، مسعود علیخانی، محمد خوروش، غلام رضا قربانی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (1.58 MB)
-256
تاثیر مخلوط قارچ پلوروتوس و کود مرغی بر ترکیب شیمیائی و لیگنین زدائی کاه و کلش برنج
سید سعید موسوی، حسن فضائلی، حمید امانلو، محمد تقی مسلمیون، کاوه احمدی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (1.37 MB)
-255
مقایسه تأثیر اسانس و برگ گونه های مختلف آویشن بر قابلیت هضم ماده خشک و ماده آلی، تولید و بازده توده میکروبی در شرایط آزمایشگاهی
مریم فریدون پور، جواد بیات کوهسار، ابراهیم غلامعلیپور علمداری، سکینه نوری
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (338 K)
-254
اثر افزودن سطوح مختلف اوره و ملاس به پوسته پسته سیلو شده بر روی تجزیه پذیری ماده خشک، قابلیت هضم ماده آلی و برآورد انرژی متابولیسمی به دو روش آزمایشگاهی (تیلی و تری و گاز تست)
علی مهدوی، مجتبی زاغری، مجتبی زاهدی فر، علی نیکخواه، فاطمه عالمی، علیرضا آقا شاهی، عبداله حسینی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (402.27 K)
-253
استفاده از روش تولید گاز جهت تخمین میزان قابلیت هضم ماده آلی، انرژی قابل متابولیسم و اسیدهای چرب زنجیر کوتاه در برخی از مواد خوراکی
حمید پایا، اکبر تقی زاده، وحید حصنی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (380.7 K)
-252
اثرات کاربرد آنزیم فیبرولیتیک بر عملکرد گاوهای اواسط شیرواری نژاد هلشتاین
مسعود علیخانی، مصطفی شاهزیدی، غلامرضا قربانی، حمیدرضا رحمانی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (1014.75 K)
-251
تعیین ارزش غذایی کاه منداب غنی سازی شده با ملاس با استفاده از تکنیک کیسه های نایلونی
بخشعلی خداپرست، رامین سلامت دوست نویر، ناصر ماهری سیس، علی نوشادی، محمد سلامت آذر، ابوالفضل قربانی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (234.72 K)
-250
تعیین ارزش غذایی علف خارشتر در تغذیه نشخوار کنندگان با استفاده از روش کیسه های نایلونی (in situ)
بهجت خسروی، کمال شجاعیان، زهرا فیروز کوهی مقدم، ابراهیم افشاری
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (269.7 K)
تعداد در صفحه
5
10
25
50
100
همه
1
2