کلیدواژه ها =
تعداد مقالات: 43

-474 ﺗﻌﯿﯿﻦ ﻓﺮاﺳﻨﺠﻪ ﻫﺎی ﺗﺠﺰﯾﻪ ﭘﺬﯾﺮی ﻣﺎده ﺧﺸﮏ، ﻣﺎده آﻟﯽ و اﻟﯿﺎف ﻧﺎﻣﺤﻠﻮل در ﺷﻮﯾﻨﺪه ﺧﻨﺜﯽ ﮐﺎه ﺳﻮﯾﺎی ﻋﻤﻞ آوری ﺷﺪه ﺑﺎ هیدروﮐﺴﯿﺪ ﺳﺪﯾﻢ
شهریار کارگر، محمد خوروش، طاهر یلچی، غلامرضا قربانی
مشاهده مقاله اصل مقاله 267.55 K

-473 بررسی تاثیر جایگزینی یونجه با پسماند اسانس گیری درمنه در جیره نشخوارکنندگان با استفاده از تکنیک تولید گاز
محسن ساری، فاضل الماسی، سمیه سالاری، محسن تقی زاده
مشاهده مقاله اصل مقاله 1.02 M

-472 اثر فرآوری کاه گندم با هیدروکسید سدیم بر ترکیب شیمیایی و تجزیه پذیری با روش کیسه های نایلونی
سید غلامرضا موسوی، علی زمان دوستی، فرشید فتاح نیا، ابراهیم عبدی
مشاهده مقاله اصل مقاله 132.19 K

-471 تعیین حجم گاز تولید شده به روش آزمایشگاهی و انرژی متابولیسمی پوست سبز گردوی عمل آوری شده با قارچ نوروسپورا سیتوفیلا
معصومه تکلوزاده، امید دیانی
مشاهده مقاله اصل مقاله 174.82 K

-470 بررسی تاثیر جایگزینی یونجه با پسماند اسانس گیری بابونه آلمانی در جیره نشخوار کنندگان با استفاده از تکنیک تولید گاز
محسن ساری، فاضل الماسی، سمیه سالاری، محسن تقی زاده
مشاهده مقاله اصل مقاله 151.58 K

-469 مقایسه ترکیبات شیمیایی پودر ضایعات کشتارگاهی طیور تولیدی در سه کشتارگاه استان تهران
لیلا جوادی، مهدی کاظمی بن چناری، علیرضا علیزاده، امین خضری
مشاهده مقاله اصل مقاله 128.42 K

-468 استفاده از روش آزمون گاز برای تعیین قابلیت هضم ماده آلی و ماده خشک علوفه مرتعی فرانکنیا هیرسوتا
وحیده جعفری، نورمحمد تربتی نژاد، هرمز منصوری
مشاهده مقاله اصل مقاله 918.42 K

-467 اثر فراوری بر تجزیه پذیری ماده آلی و پروتئین خام دانه گندم
حسین کارخانه، کامران یزدی، مهدی دهقان بنادکی، ابوالفضل زالی
مشاهده مقاله اصل مقاله 1.48 M

-466 مقایسه فراسنجه های تجزیه پذیری شکمبه ای علوفه کنگرفرنگی و یونجه به روش کیسه نایلونی
مهدی دهقانی سانیج، کامران رضایزدی، احمد افضل زاده، محمدعلی نوروزیان، مهدی بهگر
مشاهده مقاله اصل مقاله 1.01 M

-465 مقایسه ترکیبات شیمیایی دو نمونه تفاله زیتون هسته دار و بدون هسته با تفاله سیلو شده و تعیین ضرایب هضمی نمونه های شاهد تفاله زیتون
مجتبی ابرقویی، یوسف روزبهان، داریوش علیپور
مشاهده مقاله اصل مقاله 1016.53 K

-464 اثر استفاده از محصولات فرعی پسته در جیره گاوهای هلشتاین اوایل شیردهی
عطیه بهلولی، عباسعلی ناصریان، رضا ولی زاده، فریدون افتخار شاهرودی
مشاهده مقاله اصل مقاله 1.12 M

-463 ترکیبات شیمیایی و قابلیت هضم ظاهری کاه آفتابگردان و کاه سویا در استان گلستان
محمد پاسندی، حسن فضائلی، سید حسن حافظیان، عبداله کاویان، یداله چاشنی دل
مشاهده مقاله اصل مقاله 1.02 M

-462 تعیین ارزش غذایی علوفه مرتعی استان ایلام با استفاده از روشهای آزمایشگاهی
هوشنگ جعفری، حسن فضائلی، محمدعلی موسوی، صیفعلی ورمقانی
مشاهده مقاله اصل مقاله 1.23 M

-461 تعیین قابلیت هضم سیلاژ تفاله لیمو ترش و کاه گندم
سید علی حسینی سیر، محمد مهدی طباطبایی، حسن علی عربی، احمد احمدی، خلیل زابلی، نرگس آشوری
مشاهده مقاله اصل مقاله 1.12 M

-460 بررسی تغییر ترکیبات شیمیایی و قابلیت هضم سبوس گندم پس از عمل آوری بیولوژیکی با قارچ نئوروسپورا سیتوفیلا
خلیل زابلی، یوسف روزبهان، سید عباس شجاع الساداتی
مشاهده مقاله اصل مقاله 1.36 M

-459 تعیین قابلیت هضم سیلاژ کاه گندم با سطوح مختلف تفاله لیمو و اوره به روش آزمایشگاهی
محمد مهدی طباطبایی، حسن علی عربی، سید علی حسینی سیر، حسن فضایلی، احمد احمدی، خلیل زابلی، حسن حجت، نرگس آشوری
مشاهده مقاله اصل مقاله 1.05 M

-458 اثرات آنزیم فیبرولیتیک بر عملکرد گاوهای اواسط شیرواری نژاد هلشتاین
مسعود علیخانی، مصطفی شاهزیدی، غلامرضا قربانی، حمیدرضا رحمانی
مشاهده مقاله اصل مقاله 1014.75 K

-457 تاثیر رقم و مرحله بلوغ علف ذرت بر کیفیت تخمیر و ارزش غذایی سیلاژ آن
مسیح اله فروزمند، مسعود علیخانی، محمد خوروش، غلام رضا قربانی
مشاهده مقاله اصل مقاله 1.58 M

-456 تاثیر مخلوط قارچ پلوروتوس و کود مرغی بر ترکیب شیمیائی و لیگنین زدائی کاه و کلش برنج
سید سعید موسوی، حسن فضائلی، حمید امانلو، محمد تقی مسلمیون، کاوه احمدی
مشاهده مقاله اصل مقاله 1.37 M

-455 مقایسه تأثیر اسانس و برگ گونه های مختلف آویشن بر قابلیت هضم ماده خشک و ماده آلی، تولید و بازده توده میکروبی در شرایط آزمایشگاهی
مریم فریدون پور، جواد بیات کوهسار، ابراهیم غلامعلی‌پور علمداری، سکینه نوری
مشاهده مقاله اصل مقاله 338 K

-454 اثر افزودن سطوح مختلف اوره و ملاس به پوسته پسته سیلو شده بر روی تجزیه پذیری ماده خشک، قابلیت هضم ماده آلی و برآورد انرژی متابولیسمی به دو روش آزمایشگاهی (تیلی و تری و گاز تست)
علی مهدوی، مجتبی زاغری، مجتبی زاهدی فر، علی نیکخواه، فاطمه عالمی، علیرضا آقا شاهی، عبداله حسینی
مشاهده مقاله اصل مقاله 402.27 K

-453 استفاده از روش تولید گاز جهت تخمین میزان قابلیت هضم ماده آلی، انرژی قابل متابولیسم و اسیدهای چرب زنجیر کوتاه در برخی از مواد خوراکی
حمید پایا، اکبر تقی زاده، وحید حصنی
مشاهده مقاله اصل مقاله 380.7 K

-452 اثرات کاربرد آنزیم فیبرولیتیک بر عملکرد گاوهای اواسط شیرواری نژاد هلشتاین
مسعود علیخانی، مصطفی شاهزیدی، غلامرضا قربانی، حمیدرضا رحمانی
مشاهده مقاله اصل مقاله 1014.75 K

-451 تعیین ارزش غذایی کاه منداب غنی سازی شده با ملاس با استفاده از تکنیک کیسه های نایلونی
بخشعلی خداپرست، رامین سلامت دوست نویر، ناصر ماهری سیس، علی نوشادی، محمد سلامت آذر، ابوالفضل قربانی
مشاهده مقاله اصل مقاله 234.72 K

-450 تعیین ارزش غذایی علف خارشتر در تغذیه نشخوار کنندگان با استفاده از روش کیسه های نایلونی (in situ)
بهجت خسروی، کمال شجاعیان، زهرا فیروز کوهی مقدم، ابراهیم افشاری
مشاهده مقاله اصل مقاله 269.7 K