کلیدواژه ها = | ||
تعداد مقالات: 5 | ||
1 | ﺑﺮرﺳﯽ اﺳﺘﻔﺎده از ﺳﻄﻮح ﻣﺨﺘﻠﻒ ﻧﻌﻨﺎع ﺑﺮ روی ﻓﺎﮐﺘﻮرﻫﺎی ﻣﺮﺑﻮط ﺑﻪ رﺷﺪ و ﺧﺼﻮﺻﯿﺎت ﻻﺷﻪ در ﺑﻠﺪرﭼﯿﻦ ژاپنی | |
بابک امین زاده، بهزاد کرمی، یوسف جعفری آهنگری، الیاس لطفی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (358.34 K) | ||
2 | تاﺛﯿﺮ ﮐﻨﺠﺎﻟﻪ ﺑﺎدام درﺧﺘﯽ (Prunus Amigdalus) ﺑﺮ ﮐﯿﻔﯿﺖ ﮔﻮﺷﺖ، اﺟﺰاء ﻻﺷﻪ و وزن اﻧﺪاﻣﻬﺎی داﺧﻠﯽ در ﺑﻠﺪرﭼﯿﻦ ژاﭘنی | |
محمدعلی ارجمندی، محمد سالار معینی، غلامرضا اسدی کرم | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (284.35 K) | ||
3 | آﻧﺎﻟﯿﺰ QTL ﻣﻮﺛﺮ ﺑﺮ ﺧﺼﻮﺻﯿﺎت ﻻﺷﻪ روی ﮐﺮوﻣﻮزوم 1 در ﯾﮏ ﺟﻤﻌﯿﺖ F2 ﺑﻠﺪرﭼﯿﻦ ژاپنی | |
محبوبه ایرانمنش، علی اسماعیلی زاده، حسن مرادیان، سعید سهرابی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (401.62 K) | ||
4 | اﺛﺮ ﮔﺮوه ژﻧﺘﯿﮑﯽ ﺑﺮ ﺻﻔﺎت ﻻﺷﻪ در ﺑﻠﺪرﭼﯿﻦ ژاپنی | |
هادی چراتی، رقیه جباری، علی اسماعیلی زاده | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (267.1 K) | ||
5 | ﻣﻘﺎﯾﺴﻪ وزن ﺑﺪن در ﭼﻬﺎر ﺗﯿﭗ ﺑﻠﺪرﭼﯿﻦ ژاپنی | |
رقیه جباری، هادی چراتی، علی اسماعیل زاده | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (402.29 K) |