| کلیدواژه ها = | ||
| تعداد مقالات: 5 | ||
| 1 | ﺑﺮرﺳﯽ اﺳﺘﻔﺎده از ﺳﻄﻮح ﻣﺨﺘﻠﻒ ﻧﻌﻨﺎع ﺑﺮ روی ﻓﺎﮐﺘﻮرﻫﺎی ﻣﺮﺑﻮط ﺑﻪ رﺷﺪ و ﺧﺼﻮﺻﯿﺎت ﻻﺷﻪ در ﺑﻠﺪرﭼﯿﻦ ژاپنی | |
| بابک امین زاده، بهزاد کرمی، یوسف جعفری آهنگری، الیاس لطفی | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 358.34 K | ||
| 2 | تاﺛﯿﺮ ﮐﻨﺠﺎﻟﻪ ﺑﺎدام درﺧﺘﯽ (Prunus Amigdalus) ﺑﺮ ﮐﯿﻔﯿﺖ ﮔﻮﺷﺖ، اﺟﺰاء ﻻﺷﻪ و وزن اﻧﺪاﻣﻬﺎی داﺧﻠﯽ در ﺑﻠﺪرﭼﯿﻦ ژاﭘنی | |
| محمدعلی ارجمندی، محمد سالار معینی، غلامرضا اسدی کرم | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 284.35 K | ||
| 3 | آﻧﺎﻟﯿﺰ QTL ﻣﻮﺛﺮ ﺑﺮ ﺧﺼﻮﺻﯿﺎت ﻻﺷﻪ روی ﮐﺮوﻣﻮزوم 1 در ﯾﮏ ﺟﻤﻌﯿﺖ F2 ﺑﻠﺪرﭼﯿﻦ ژاپنی | |
| محبوبه ایرانمنش، علی اسماعیلی زاده، حسن مرادیان، سعید سهرابی | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 401.62 K | ||
| 4 | اﺛﺮ ﮔﺮوه ژﻧﺘﯿﮑﯽ ﺑﺮ ﺻﻔﺎت ﻻﺷﻪ در ﺑﻠﺪرﭼﯿﻦ ژاپنی | |
| هادی چراتی، رقیه جباری، علی اسماعیلی زاده | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 267.1 K | ||
| 5 | ﻣﻘﺎﯾﺴﻪ وزن ﺑﺪن در ﭼﻬﺎر ﺗﯿﭗ ﺑﻠﺪرﭼﯿﻦ ژاپنی | |
| رقیه جباری، هادی چراتی، علی اسماعیل زاده | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 402.29 K | ||