صفحه اصلی
صفحه اصلی
مقالات منتشر شده
کلیدواژه ها =
تعداد مقالات:
136
-249
تعیین ﺿﺮاﯾﺐ ﻫﻀﻤﯽ، اﻧﺮژی ﻣﺘﺎﺑﻮﻟﯿﺴﻤﯽ و ﺗﺠﺰﯾﻪ ﭘﺬﯾﺮی ﻣﻮﺛﺮ ﭘﻮﺳﺖ ﭘﺴﺘﻪ ﻋﻤﻞ آوری ﺷﺪه ﺑﺎ ﻗﺎرچ ﻧﻮروﺳﭙﻮرا ﺳﯿﺘﻮﻓﯿﻼ
مهتاب وهاب زاده، امید دیانی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (192.3 K)
-248
مقایسه تجزیه پذیری علوفه های خشک یونجه با باقیمانده زراعی روناس به روش in situ
الهام امیر تیموری، امین خضری
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (132.38 K)
-247
مقایسه کنجاله گوار با کنجاله کلزا جهت جایگزینی در جیره بره های پرواری نژاد زل
مجید مهدوی کلاته نو، نورمحمد تربتی نژاد، سعید زره داران، فرید مسلمی پور
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (1.81 MB)
-246
اثر جایگزینی کنجاله گوار با کنجاله سویا جهت جایگزینی در جیره بره های پرواری نژاد رل
مجید مهدوی کلاته نو، نورمحمد تربتی نژاد، سعید زره داران، فرید مسلمی پور
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (2.09 MB)
-245
تعیین ارزش تغذیه ای و تجزیه پذیری ماده خشک شبدر برسیم در مراحل مختلف رشد رویشی
سبحان گلچین گله دونی، اسدالله تیموری یانسری، هادی محمدزاده، ایوب فرهادی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (1.43 MB)
-244
تعیین تجزیه پذیری شکمبه ای کنجاله سویا فرایند شده با زایلوز به روش کیسه های نایلونی
حمید امانلو، مقداد جهانی مقدم
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (1.09 MB)
-243
فراسنجه های تجزیه پذیری شکمبه ای برگ Siris با روش کیسه های نایلونی
زینب یوسفی، طاهره محمدآبادی، مرتضی چاجی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (778.44 K)
-242
تعیین ترکیب شیمیایی و فراسنجه های تجزیه پذیری شکبمه ای کاه کنجد با استفاده از روش کیسه های نایلونی
علیرضا ذبیح الله زاده سماکوش، غلامرضا مختارپور، رضا رحمتیان، سهراب شعبانی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (1.28 MB)
-241
تعیین تجزیه پذیری شکمبه ای منبع میتونین محافظت شده از شکمبه و نمونه خوراک کاملا مخلوط در گاوهای شیری هلشتاین
یونس عبداللهی، مهدی دهقان بنادکی، حمید امانلو، حمیدرضا میرزایی الموتی، رسول حیدری
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (1.3 MB)
-240
اثر مرحله ی رشد بر ترکیبات شیمیایی و تجزیه پذیری شکمبه ای پروتئین خام سیلاژ سورگوم
ولی محمد شعبان، مسلم باشتنی، محمدحسن فتحی نسری، حسین نعیمی پور
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (1.15 MB)
-239
تعیین فراسنجه های تجزیه پذیری و قابلیت هضم شکمبه ای و پس از شکمبه ای ماده خشک تفاله دانه انار خشک و سیلویی
فاطمه خسروی، محمدحسن فتحی نسری، همایون فرهنگ فر، سید جلال مدرسی، علیرضا فضایلی راد
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (107.53 K)
-238
بررسی ارزش غذایی تفاله خرما و مزیت نسبی جایگزینی آن در جیره بره های پرواری قزل
مهدی تقی نژاد رودبنه، سید روح الله ابراهیمی، وحید عطائی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (130 K)
-237
ارزش تغذیه ای و تجزیه پذیری ضایعات میوه و تره بار با روش کیسه های نایلونی
سید غلامرضا موسوی، علی زمان دوستی، فرشید فتاح نیا، عابدین حیدری زادی، فاطمه توکلی نسب
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (106.23 K)
-236
اثر فرآوری کاه گندم با هیدروکسید سدیم بر ترکیب شیمیایی و تجزیه پذیری با روش کیسه های نایلونی
سید غلامرضا موسوی، علی زمان دوستی، فرشید فتاح نیا، ابراهیم عبدی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (132.19 K)
-235
اثر فرآوری کاه گندم با اوره بر ترکیب شیمیایی و تجزیه پذیری با روش کیسه های نایلونی
سید غلامرضا موسوی، علی زمان دوستی، فرشید فتاح نیا، سید علی اصغر خدایی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (125.86 K)
-234
تعیین روند تجزیه پذیری شکمبه ای ماده خشک و پروتئین خام پنبه دانه کامل با استفاده از روش کیسه نایلونی
سعید غلامیان، تقی قورچی، هادی بهزاد
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (149.5 K)
-233
تعیین تجزیه پذیری پسماند میوه و سبزی با استفاده از روش in situ و مقایسه آن با یونجه و کاه گندم
مهدی مرادی، علی حسین خانی، حسین دقیق کیا، سعیده نوحی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (200.66 K)
-232
تجزیه پذیری پروتئین خام و الیاف محلول در شوینده خنثی و غلظت ترکیبات تاننی و فنولی پوست سبز گردوی فرآوری شده با قارچ نوروسپورا سیتوفیلا
معصومه تکلوزاده، امید دیانی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (143.33 K)
-231
تعیین تجزیه پذیری پوسته سویا به روش کیسه های نایلونی
حمید محمدزاده، کامران رضا یزدی، علی نیکخواه
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (90.75 K)
-230
اثر ضایعات کشتارگاه های صنعتی طیور به عنوان منابع پروتئینی با قابلیت تجزیه پذیری متفاوت بر تخمیر شکمبه ای، متابولیت های خون و عملکرد گاوهای شیری
یونس اسماعیل جامی، علیرضا فروغی، الیاس ابراهیمی خرم آبادی، سعید عبدی تازیک، وحید شمس آبادی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (109.67 K)
-229
بررسی تجزیه پذیری ماده خشک سرشاخه نیشکر سیلو شده با اسید سولفوریک تجاری توسط میکروارگانیسم های شکمبه گاو هلشتاین
افروز شریفی، مرتضی چاجی، طاهره محمد آبادی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (102.58 K)
-228
تاثیر پرتو تابی بیم الکترونی برگوارش پذیری تفاله دانه انار
فاظمه خسروی، محمدحسن فتحی نسری، جلال مدرسی، علیرضا فضایلی راد
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (1.48 MB)
-227
تاثیر پرتوتابی مایکروویو برتجزیه پذیری ماده خشک دانه کلزا در گوسفند دالاق
جواد فرامرزی، نورمحمد تربتی نژاد، مجتبی آهنی آذری، عبدالحکیم توغدری
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (810.12 K)
-226
اثر فراوری بر تجزیه پذیری ماده آلی و پروتئین خام دانه گندم
حسین کارخانه، کامران یزدی، مهدی دهقان بنادکی، ابوالفضل زالی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (1.48 MB)
-225
مقایسه فراسنجه های تجزیه پذیری شکمبه ای علوفه کنگرفرنگی و یونجه به روش کیسه نایلونی
مهدی دهقانی سانیج، کامران رضایزدی، احمد افضل زاده، محمدعلی نوروزیان، مهدی بهگر
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (1.01 MB)
تعداد در صفحه
5
10
25
50
100
همه
1
2
3
4
5
6