| کلیدواژه ها = | ||
| تعداد مقالات: 2 | ||
| 1 | تعیین اثر درجه حرارت در پلت کردن جیره های غذایی حاوی آنزیم روی عملکرد جوجه های گوشتی | |
| شیدا شفیعی، اکبر یعقوب فر، بهاره طاهری دزفولی، احمد براتی بلداجی | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 252.78 K | ||
| 2 | مطالعه اثر انعقاد و مدت نگهداری بر راندمان، افت وزن و خصوصیات فیزیک و شیمیایی پنیر لیقوان گاوی | |
| رجب حسامی راد، راحله نژاد رزمجوی اخگر، جهانگیر امینی | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 1.06 M | ||