کلیدواژه ها = | ||
تعداد مقالات: 2 | ||
1 | تعیین اثر درجه حرارت در پلت کردن جیره های غذایی حاوی آنزیم روی عملکرد جوجه های گوشتی | |
شیدا شفیعی، اکبر یعقوب فر، بهاره طاهری دزفولی، احمد براتی بلداجی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (252.78 K) | ||
2 | مطالعه اثر انعقاد و مدت نگهداری بر راندمان، افت وزن و خصوصیات فیزیک و شیمیایی پنیر لیقوان گاوی | |
رجب حسامی راد، راحله نژاد رزمجوی اخگر، جهانگیر امینی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.06 MB) |