کلیدواژه ها = |
تعداد مقالات: 11 |
|
1 |
|
تعیین ترکیبات شیمیایی، قابلیت هضم، تجزیه پذیری و انرژی قابل متابولیسم گاودانه(vicia ervilia) در تغذیه گوسفند |
|
کامران رضایزدی، مهدی دهقان بنادکی، جمال سیف دواتی |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 441.08 K
|
|
2 |
|
جایگزینی کنجاله سویا بوسیله گاودانه خام و عمل آوری شده در تغذیه جوجه های گوشتی |
|
فرشاد زمانی، پژمان طیبی |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 206.66 K
|
|
3 |
|
مقایسه عملکرد مرغ لگهورن با طیور تخمگذار بومی در استفاده از دانه گاودانه |
|
علی اصغر ساکی، جواد پور رضا، محمد علی ادریس، محمد مهدی طباطبایی، احمد احمدی، سید علی حسینی، عابد رحمانی، مجتبی حقیقت |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 1.05 M
|
|
4 |
|
تأثیر استفاده از گاودانه خام و عمل آوری شده بر پاسخ ایمنی و مورفولوژی روده جوجه های گوشتی |
|
پژمان طیبی، فرشاد زمانی، عباسعلی قیصری |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 415.98 K
|
|
5 |
|
اثر برشته کردن بر قابلیت هضم و تجزیه پذیری دانه های جو، ماشک و گاودانه به روش in vitro و in situ |
|
بهروز نجف نژاد، محمد مهدی طباطبایی، احمد احمدی، پویا زمانی، اکبر تقی زاده، حسن علی عربی، امیر رضا صفائی |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 1.09 M
|
|
6 |
|
همبستگی بین ارزش تغذیه ای برخی از مواد خوراکی خام و برشته تعیین شده با روشهای in vivo و in vitro |
|
محمد مهدی طباطبائی، بهروز نجف نژاد، حسن علی عربی، احمد احمدی، پویا زمانی، اکبر تقی زاده |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 491.16 K
|
|
7 |
|
بررسی تولید گوشت و خصوصیات لاشه در پنج نژاد از کبوتران ایرانی |
|
محمد صادق لطفی پور، هوشنگ لطف الهیان |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 1.03 M
|
|
8 |
|
مقایسه بررسی استفاده از سطوح مختلف گاودانه در جیره گوساله های نر بومی لرستان |
|
کریم قربانی، هرمز منصوری، بهروز یاراحمدی |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 308.3 K
|
|
9 |
|
بررسی استفاده از سطوح مختلف گاودانه در جیره گوساله های نر بومی لرستان |
|
کریم قربانی، هرمز منصوری، بهروز یار احمدی |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 78.78 K
|
|
10 |
|
ترکیبات ضد تغذیه ای و بخش های مختلف پروتئین دانه های خلر، ماشک و گاودانه (خام و اتوکلاو شده) با استفاده از سیستم کرنل |
|
جمال سیف دوائی، اکبر تقی زاده، حسین جان محمدی، عباس رافت، صادق علیجانی |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 40.18 K
|
|
11 |
|
ترکیبات ضد تغذیه ای و بخش های مختلف پروتئین دانه های خلر،ماشک و گاودانه (خام و اتوکلاو شده) با استفاده از سیستم کرنل |
|
جمال سیف دواتی، اکبر تقی زاده، حسین جان محمدی، عباس رافت، صادق علیجانی |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 38.84 K
|