کلیدواژه ها = |
تعداد مقالات: 25 |
|
1 |
|
اثرات ﺟﺎﯾﮕﺰﯾﻨﯽ ذرت ﺑﺎ ﺳﻮرﮔﻮم ﺑﺎ و ﺑﺪون اﺳﺘﻔﺎده از ﻓﯿﺘﺎز ﻣﯿﮑﺮوﺑﯽ ﺑﺮ ﻋﻤﻠﮑﺮد ﺟﻮﺟﻪ ﻫﺎی ﮔﻮﺷتی |
|
علیرضا سقائی، ایوب بدرزاده، شعله هوشیار، داریوش شکوری، بهمن نویدشاد |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 358.93 K
|
|
2 |
|
ﺗﺎﺛﯿﺮ دو رﻗﻢ ﺳﻮرﮔﻮم ﺑﺮ ﻣﻮرﻓﻮﻟﻮژی روده ﮐﻮﭼﮏ و ﺧﺼﻮﺻﯿﺎت ﻻﺷﻪ ﺟﻮﺟﻪ ﻫﺎی ﮔﻮﺷتی |
|
محمود مسیبی، داریوش شکوری، ﺻﺪﯾﻒ آزاد ﻣﺮد دﻣﯿﺮﭼﯽ |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 378.77 K
|
|
3 |
|
بررﺳﯽ ﺑﺮﺧﯽ از ﺧﺼﻮﺻﯿﺎت ﻓﯿﺰﯾﮑﯽ و ﺷﯿﻤﯿﺎﯾﯽ دو رﻗﻢ ﺳﻮرﮔﻮم و ﺗﺎﺛﯿﺮ آﻧﻬﺎ ﺑﺮ ﻋﻤﻠﮑﺮد ﺟﻮﺟﻪﻫﺎی ﮔﻮﺷتی |
|
محمود مسیبی، داریوش شکوری، ﺻﺪﯾﻒ آزاد ﻣﺮد دﻣﯿﺮﭼﯽ |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 369.76 K
|
|
4 |
|
مقاﯾﺴﻪ ﺗﺮﮐﯿﺒﺎت ﻣﻮاد ﻣﻐﺬی و ﻗﺎﺑﻠﯿﺖ ﻫﻀﻢ ﻣﺎده ﺧﺸﮏ و ﻣﺎده آﻟﯽ ﭘﻨﺞ رﻗﻢ ﺳﻮرﮔﻮم و ذرت ﻋﻠﻮﻓﻪ ای ﺳﯿﻠﻮ ﺷﺪه |
|
فاطمه مفتاحی، آشور محمد قره باش، محمد پاسندی، علیرضا خان احمدی، فرشته ربیعی |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 272.92 K
|
|
5 |
|
بررسی ترکیب شیمیایی سیلاژ سورگوم عمل آوری شده با مایع شکمبه و اسید فرمیک |
|
بهناز عینی، مسلم باشتنی، همایون فرهنگ فر، محمدرضا اصغری |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 836.88 K
|
|
6 |
|
تعیین ضرایب گوارشی سیلاژ سورگوم عمل آوری شده با مایع شکمبه و اسید فرمیک به روش تولید گاز (in vitro) |
|
بهناز عینی، مسلم باشتنی، همایون فرهنگ فر، محمدرضا اصغری |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 778.78 K
|
|
7 |
|
مطالعه ساختار مولکولی پروتئین ارقام سورگوم ایرانی با استفاده از تکنیک طیف سنجی فوریه مادون قرمز |
|
حجت قلی زاده، عباسعتی ناصریان، رضا ولی زاده، عبدالمنصور طهماسبی، پی کوانگ یو |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 1.31 M
|
|
8 |
|
بررسی ترکیب شیمیایی و برخی خصوصیات کیفی سورگوم سیلو شده با افزودنی ملاس و آب پنیر |
|
سهیلا شبخوان، مسلم باشتنی، علیرضا فروغی، حسین نعیمی پور |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 984.75 K
|
|
9 |
|
اثر مرحله ی رشد بر ترکیبات شیمیایی و تجزیه پذیری شکمبه ای پروتئین خام سیلاژ سورگوم |
|
ولی محمد شعبان، مسلم باشتنی، محمدحسن فتحی نسری، حسین نعیمی پور |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 1.15 M
|
|
10 |
|
بررسی تاثیر فرآوری با اوره و ملاس برقابلیت هضم سورگوم علوفه ای به روش In vivo |
|
احمد طالب زاده، مریم خلیق |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 1.76 M
|
|
11 |
|
تاثیرسورگوم پر تانن با و بدون آنزیم درجیره غذایی برعملکرد جوجه های گوشتی |
|
محمد رضا عبادی، علی طورچیان، عبدالرسول علامه، امیرداور فروزنده، سعید اسماعیل خانیان، شهاب الدین مشرف |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 440.94 K
|
|
12 |
|
تعیین میزان تجزیه پذیری و قابلیت هضم ارقام مختلف سورگوم |
|
علی اصغر جوان، سیداحمد میر محمدی |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 1.63 M
|
|
13 |
|
اثرات جایگزینی ذرت با سورگوم با استفاده از آنزیم بر عملکرد جوجه های گوشتی |
|
ع کریمی، م.ح شهیر، ع صفامهر |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 377.92 K
|
|
14 |
|
پیش بینی انرژی قابل سوخت و ساز هفت لاین سورگوم با استفاده از شبکه های عصبی مصنوعی |
|
حمیدرضا ضامن چشک، حمیدرضا میرزایی، اسما شعبانی، محمد صالحی دیندارلو، مصطفی احمدی |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 788.63 K
|
|
15 |
|
پیش بینی انرژی قابل سوخت و ساز هفت لاین تریتیکاله با استفاده از شبکه های عصبی مصنوعی |
|
حمیدرضا ضامن چشک، حمیدرضا میرزایی، اسما شعبانی، محمد صالحی دیندارلو، مصطفی احمدی |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 632.59 K
|
|
16 |
|
اثر جایگزینی ذرت با سورگوم با و بدون آنزیم بر فراسنجه های خونی و تیتر ایمنی در جوجه های گوشتی در 21روزگی |
|
سعیده آهنی، نظر افضلی |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 336.03 K
|
|
17 |
|
تاثیر جایگزینی سورگوم بجای ذرت با و بدون آنزیم در جیره بر عملکرد و صفات لاشه جوجه های گوشتی در 42 روزگی |
|
سعیده آهنی، نظر افضلی |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 298.89 K
|
|
18 |
|
اثر پرتو الکترونی بر تجزیه پذیری شکمبه ای سورگوم به روش کیسه های نایلونی |
|
نجیب الله افراسیابی، قاسم جلیلوند، سمیه برکستان، نظر آذریان |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 341.54 K
|
|
19 |
|
اثر پرتو بیم الکترون برترکیبات شیمیایی و تجزیه پذیری سورگوم علوفه ای غنی شده با اوره با استفاده از روش کیسه های نایلونی |
|
سمیه برکستان، کمال شجاعیان، محمدرضا دهقانی، قاسم جلیلوند، نجیب الله افراسیابی |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 499.02 K
|
|
20 |
|
اثر سطوح مختلف اوره بر فراسنجه های تولید گاز علوفه سورگوم سیلو شده با استفاده از روش تولید گاز (in vitro) |
|
مرتضی تقوی، محمد سیدی فرگی، قاسم جلیلوند |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 333.24 K
|
|
21 |
|
تاثیر میکروفلور روده ی کور و تانن بر قابلیت هضم اسیدهای آمینه ی ارقام مختلف سورگوم در مقایسه با ذرت |
|
محمدرضا عبادی، جواد پوررضا، محمدعلی ادریس، حمیدرضا رحمانی |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 37.61 K
|
|
22 |
|
پیش بینی میزان اسیدهای آمینه ضروری در سورگوم با استفاده از روش شبکه های عصبی مصنوعی |
|
حسین انصاری نیک، محمد حسینی، مهران مهری |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 40.59 K
|
|
23 |
|
اثرات جایگزینی ذرت با سورگوم با و بدون استفاده از فیتاز میکروبی بر عملکرد گوشتی جوجه های |
|
علیرضا سقائی، میرداریوش شکوری، بهمن نویدشاد، ایوب بدرزاده، شعله هوشیار |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 68.71 K
|
|
24 |
|
تاثیر دو رقم سورگوم بر مورفولوژی روده کوچک و خصوصیات لاشه جوجه های گوشتی |
|
محمود مسیبی، میرداریوش شکوری، صدیف آزاد مرد دمیرچی |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 38.24 K
|
|
25 |
|
بررسی برخی از خصوصیات فیزیکی و شیمیایی دو رقم سورگوم و تاثیر آنها بر عملکرد جوجه های گوشتی |
|
محمود مسیبی، میرداریوش شکوری، صدیف آزاد مرد دمیرچی |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 73.88 K
|