کلیدواژه ها = | ||
تعداد مقالات: 2 | ||
1 | اثر افزودن تفاله خشک مرکبات بر ویژگی های کیفی، ترکیب شیمیایی و pH سیلاژ شبدر برسیم | |
مائده فیض، اسداله تیموری یانسری، یداله چاشنی دل، محمد کاظمی فرد | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (302.56 K) | ||
2 | ارزیابی کیفی پروتئین علوفه تازه و سیلو شده دو رقم تاج خروس و مقایسه آن با ذرت علوفه ای بر اساس سیستم کربوهیدرات و پروتئین خالص کرنل (CNCPS) | |
حمید ربانی، احمد میرهادی، حسن علی عربی، حسن فضائلی، حمیدرضا محجوبی پور | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (39.81 K) |