کلیدواژه ها =
تعداد مقالات: 31

-99 تاثیر پلی اتلین گلیکول بر روی پارامتر های هضمی تفاله انگور قرمز با استفاده از روش تولید گاز
سمیه بخشی زاده، اکبر تقی زاده، حسین جانمحمدی، صادق علیجانی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (112.09 K)

-98 استفاده از پرتوتابی اشعه بیم الکترونی برای کاهش ترکیبات فنلی موجود در تفاله دانه انار چکیده
فاطمه خسروی، محمد حسن فتحی نسری، همایون فرهنگ فر، سید جلال مدرسی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (113.01 K)

-97 اثر مرحله ی رشد و سیلو کردن برمقدار تانن کل و متراکم علوفه سورگوم
ولی محمد شعبان، مسلم باشتنی، محمدحسن فتحی نسری، حسین نعیمی پور
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.09 MB)

-96 اثر عمل آوری مکمل های پروتئینی با تانن پوسته پسته بر عملکرد گاو های شیری هلشتاین اوایل زایش
محمد شریفی، عباسعلی ناصریان
مشاهده مقاله | اصل مقاله (94.73 K)

-95 اثر عمل آوری مکمل های پروتئینی با تانن پوسته پسته بر متابولیت های خونی و فاکتورهای تخمیری گاوهای شیری هلشتاین
محمد شریفی، عباسعلی ناصریان
مشاهده مقاله | اصل مقاله (83.72 K)

-94 دیدگاه جغرافیای اقتصادی به استفاده از پسماند پسته در خوراک دام با وجود تانن
یوسف هاشمی، رضا اسمعیلی، ناهید زمانی نژاد، علیرضا حمیدیان
مشاهده مقاله | اصل مقاله (135.27 K)

-93 اثر خارمریم بر هضم کاه در شکمبه در گوسفندان عربی
علی مجدم، مرتضی چاجی، طاهره محمدآبادی، صالح طباطبائی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (120.37 K)

-92 اثر ماریتیغال ( Silybum marianum) بر هضم پروتئین در شکمبه با استفاده از روش تولیدگاز در گوسفندان عربی
علی مجدم، مرتضی چاجی، طاهره محمدآبادی، صالح طباطبائی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (127.31 K)

-91 ترکیب شیمیایی سیلاژ بقایای حاصل از پوست گیری پسته و تاثیر تغذیه آن بر قابلیت هضم مواد مغذی در گوسفندان کرمانی
زهره حاج علیزاده، امید دیانی، رضا طهماسبی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (150.2 K)

-90 مقایسه ی اثر یونجه، پوست پسته و پوست پسته با نسبت های مختلف پلی اتیلن گیلکول و مخمر بر روی حجم و رخ گاز تولیدی در شرایط برون تنی
زکیه محمدی نژاد، عباسعلی ناصریان، رضا ولیزاده، علیرضا هروی موسوی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.33 MB)

-89 تاثیرسورگوم پر تانن با و بدون آنزیم درجیره غذایی برعملکرد جوجه های گوشتی
محمد رضا عبادی، علی طورچیان، عبدالرسول علامه، امیرداور فروزنده، سعید اسماعیل خانیان، شهاب الدین مشرف
مشاهده مقاله | اصل مقاله (440.94 K)

-88 ترکیب شیمیایی و مقدار ناپدید شدن شکمبه ای اجزای مختلف محصولات فرعی پسته
عطیه بهلولی، عباسعلی ناصریان
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.15 MB)

-87 برآورد فراسنجه های هضم سرشاخه پس از برداشت زرشک به روش برون تنی
جلال مدرسی، رضا ولی زاده، محسن دانش مسگران، محمد حسن فتحی نسری، فاطمه خسروی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (466.85 K)

-86 تأثیر جایگزینی یونجه با پوش کشمش بر روی فاکتورهای شکمبه ای گوسفند قزل
اکبر تقی زاده، مقصود بشارتی، حسین جانمحمدی، غلامعلی مقدم
مشاهده مقاله | اصل مقاله (439.78 K)

-85 تعیین قابلیت هضم آزمایشگاهی ، کل ترکیبات فنلی و تانن در دو نوع تفاله انگور قرمز و سفید
لطیف زالی کره ناب، رسول پیر محمدی، سعید عزیزی، قادر منافی آذر
مشاهده مقاله | اصل مقاله (388.74 K)

-84 ارزیابی همبستگی دو روش (درون تنی و برون تنی) درتعیین قابلیت هضم ماده خشک و ماده آلی پوش کشمش فرایند شده با پلی اتیلن گلیکول و اوره
لاله انگجی، منوچهر سوری، محمد مهدی معینی، عبدالمنصور طهماسبی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (388.03 K)

-83 اثر افزودن سطوح مختلف اوره و ملاس بر میزان ترکیبات فنولی، تانن کل و تانن متراکم پوسته پسته سیلو شده
علی مهدوی، مجتبی زاغری، مجتبی زاهدی فر، علی نیکخواه، فاطمه عالمی، علیرضا آقا شاهی، عبداله حسینی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (528.36 K)

-82 اثر ترکیبات غیر فعال کننده تانن بر فراسنجه های تجریه پذیری ماده خشک و پروتئین خام اسپرس (Onobrychis viciifolia)
حامد خلیل وندی، مهدی دهقان بنادکی، کامران رضایزدی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (489.18 K)

-81 بهبود ارزش تغذیه ای تفاله انگور توسط سیلو کردن، خشک کردن و عمل آوری با PEGدر نشخوار کنندگان
احد گل قاسم قره باغ، امید حمیدی، رسول پیرمحمدی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (429.52 K)

-80 اثر اوره و پلی اتیلن گلیکول بر خصوصیات شیمیایی پوست پسته سیلو شده
امیر مختارپور، عباسعلی ناصریان، رضا ولی زاده، عبدالمنصور طهماسبی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (301.63 K)

-79 تعیین ارزش غذایی شاخ و برگ حاصل از برداشت زرشک و تاثیر ترکیبات ضد تانن بر ترکیبات فنلی آن
جلال مدرسی، رضا ولی زاده، محسن دانش مسگران، محمد حسن فتحی نسری، فاطمه خسروی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (443.31 K)

-78 بررسی قابلیت هضم آزمایشگاهی برگ، غلاف، دانه و شاخه کامل سوبابل (Leucaena leucocephal )
شهین نسیمی اصفهانی، مرتضی چاجی، طاهره محمدآبادی، محمد بوجارپور
مشاهده مقاله | اصل مقاله (245.44 K)

-77 بررسی اثر تیمارهای شیمیایی (سود و اوره) و دزهای پرتو تابی بر ترکیبات شیمایی، عوامل ضد تغذیه ای و مواد معدنی پوسته پسته
مسعود مرادی، احمد افضل زاده، مهدی به گر، محمدعلی نوروزیان
مشاهده مقاله | اصل مقاله (426.26 K)

-76 اثر افزودن اوره بر روی میزان تانن و تولید گاز پوست انار سیلو شده
رضا فیضی، محمد رئیسیان زاده، ولی اله کاشکی، مجتبی زاهدی فر، محسن دانش مسگران
مشاهده مقاله | اصل مقاله (327.03 K)

-75 تاثیر مصرف تانن دباغی در مقایسه با داروی شیمیایی، بر عملکرد بره های پرواری
مجید جعفری، سونیا زکی زاده
مشاهده مقاله | اصل مقاله (448.34 K)