صفحه اصلی
صفحه اصلی
مقالات منتشر شده
کلیدواژه ها =
تعداد مقالات:
31
-1124
تاثیر پلی اتلین گلیکول بر روی پارامتر های هضمی تفاله انگور قرمز با استفاده از روش تولید گاز
سمیه بخشی زاده، اکبر تقی زاده، حسین جانمحمدی، صادق علیجانی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
112.09 K
-1123
استفاده از پرتوتابی اشعه بیم الکترونی برای کاهش ترکیبات فنلی موجود در تفاله دانه انار چکیده
فاطمه خسروی، محمد حسن فتحی نسری، همایون فرهنگ فر، سید جلال مدرسی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
113.01 K
-1122
اثر مرحله ی رشد و سیلو کردن برمقدار تانن کل و متراکم علوفه سورگوم
ولی محمد شعبان، مسلم باشتنی، محمدحسن فتحی نسری، حسین نعیمی پور
مشاهده مقاله
اصل مقاله
1.09 M
-1121
اثر عمل آوری مکمل های پروتئینی با تانن پوسته پسته بر عملکرد گاو های شیری هلشتاین اوایل زایش
محمد شریفی، عباسعلی ناصریان
مشاهده مقاله
اصل مقاله
94.73 K
-1120
اثر عمل آوری مکمل های پروتئینی با تانن پوسته پسته بر متابولیت های خونی و فاکتورهای تخمیری گاوهای شیری هلشتاین
محمد شریفی، عباسعلی ناصریان
مشاهده مقاله
اصل مقاله
83.72 K
-1119
دیدگاه جغرافیای اقتصادی به استفاده از پسماند پسته در خوراک دام با وجود تانن
یوسف هاشمی، رضا اسمعیلی، ناهید زمانی نژاد، علیرضا حمیدیان
مشاهده مقاله
اصل مقاله
135.27 K
-1118
اثر خارمریم بر هضم کاه در شکمبه در گوسفندان عربی
علی مجدم، مرتضی چاجی، طاهره محمدآبادی، صالح طباطبائی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
120.37 K
-1117
اثر ماریتیغال ( Silybum marianum) بر هضم پروتئین در شکمبه با استفاده از روش تولیدگاز در گوسفندان عربی
علی مجدم، مرتضی چاجی، طاهره محمدآبادی، صالح طباطبائی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
127.31 K
-1116
ترکیب شیمیایی سیلاژ بقایای حاصل از پوست گیری پسته و تاثیر تغذیه آن بر قابلیت هضم مواد مغذی در گوسفندان کرمانی
زهره حاج علیزاده، امید دیانی، رضا طهماسبی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
150.2 K
-1115
مقایسه ی اثر یونجه، پوست پسته و پوست پسته با نسبت های مختلف پلی اتیلن گیلکول و مخمر بر روی حجم و رخ گاز تولیدی در شرایط برون تنی
زکیه محمدی نژاد، عباسعلی ناصریان، رضا ولیزاده، علیرضا هروی موسوی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
1.33 M
-1114
تاثیرسورگوم پر تانن با و بدون آنزیم درجیره غذایی برعملکرد جوجه های گوشتی
محمد رضا عبادی، علی طورچیان، عبدالرسول علامه، امیرداور فروزنده، سعید اسماعیل خانیان، شهاب الدین مشرف
مشاهده مقاله
اصل مقاله
440.94 K
-1113
ترکیب شیمیایی و مقدار ناپدید شدن شکمبه ای اجزای مختلف محصولات فرعی پسته
عطیه بهلولی، عباسعلی ناصریان
مشاهده مقاله
اصل مقاله
1.15 M
-1112
برآورد فراسنجه های هضم سرشاخه پس از برداشت زرشک به روش برون تنی
جلال مدرسی، رضا ولی زاده، محسن دانش مسگران، محمد حسن فتحی نسری، فاطمه خسروی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
466.85 K
-1111
تأثیر جایگزینی یونجه با پوش کشمش بر روی فاکتورهای شکمبه ای گوسفند قزل
اکبر تقی زاده، مقصود بشارتی، حسین جانمحمدی، غلامعلی مقدم
مشاهده مقاله
اصل مقاله
439.78 K
-1110
تعیین قابلیت هضم آزمایشگاهی ، کل ترکیبات فنلی و تانن در دو نوع تفاله انگور قرمز و سفید
لطیف زالی کره ناب، رسول پیر محمدی، سعید عزیزی، قادر منافی آذر
مشاهده مقاله
اصل مقاله
388.74 K
-1109
ارزیابی همبستگی دو روش (درون تنی و برون تنی) درتعیین قابلیت هضم ماده خشک و ماده آلی پوش کشمش فرایند شده با پلی اتیلن گلیکول و اوره
لاله انگجی، منوچهر سوری، محمد مهدی معینی، عبدالمنصور طهماسبی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
388.03 K
-1108
اثر افزودن سطوح مختلف اوره و ملاس بر میزان ترکیبات فنولی، تانن کل و تانن متراکم پوسته پسته سیلو شده
علی مهدوی، مجتبی زاغری، مجتبی زاهدی فر، علی نیکخواه، فاطمه عالمی، علیرضا آقا شاهی، عبداله حسینی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
528.36 K
-1107
اثر ترکیبات غیر فعال کننده تانن بر فراسنجه های تجریه پذیری ماده خشک و پروتئین خام اسپرس (Onobrychis viciifolia)
حامد خلیل وندی، مهدی دهقان بنادکی، کامران رضایزدی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
489.18 K
-1106
بهبود ارزش تغذیه ای تفاله انگور توسط سیلو کردن، خشک کردن و عمل آوری با PEGدر نشخوار کنندگان
احد گل قاسم قره باغ، امید حمیدی، رسول پیرمحمدی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
429.52 K
-1105
اثر اوره و پلی اتیلن گلیکول بر خصوصیات شیمیایی پوست پسته سیلو شده
امیر مختارپور، عباسعلی ناصریان، رضا ولی زاده، عبدالمنصور طهماسبی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
301.63 K
-1104
تعیین ارزش غذایی شاخ و برگ حاصل از برداشت زرشک و تاثیر ترکیبات ضد تانن بر ترکیبات فنلی آن
جلال مدرسی، رضا ولی زاده، محسن دانش مسگران، محمد حسن فتحی نسری، فاطمه خسروی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
443.31 K
-1103
بررسی قابلیت هضم آزمایشگاهی برگ، غلاف، دانه و شاخه کامل سوبابل (Leucaena leucocephal )
شهین نسیمی اصفهانی، مرتضی چاجی، طاهره محمدآبادی، محمد بوجارپور
مشاهده مقاله
اصل مقاله
245.44 K
-1102
بررسی اثر تیمارهای شیمیایی (سود و اوره) و دزهای پرتو تابی بر ترکیبات شیمایی، عوامل ضد تغذیه ای و مواد معدنی پوسته پسته
مسعود مرادی، احمد افضل زاده، مهدی به گر، محمدعلی نوروزیان
مشاهده مقاله
اصل مقاله
426.26 K
-1101
اثر افزودن اوره بر روی میزان تانن و تولید گاز پوست انار سیلو شده
رضا فیضی، محمد رئیسیان زاده، ولی اله کاشکی، مجتبی زاهدی فر، محسن دانش مسگران
مشاهده مقاله
اصل مقاله
327.03 K
-1100
تاثیر مصرف تانن دباغی در مقایسه با داروی شیمیایی، بر عملکرد بره های پرواری
مجید جعفری، سونیا زکی زاده
مشاهده مقاله
اصل مقاله
448.34 K
تعداد در صفحه
5
10
25
50
100
همه
1
2