کلیدواژه ها =
تعداد مقالات: 40

-1774 زمان مصرف خوراکی، دانشی چندگانه در بوم شناسی نشخوارکنندگان: پویایی شکمبه
اکبر نیکخواه
مشاهده مقاله اصل مقاله 1.19 M

-1773 زمان مصرف خوراک، دانشی چندگانه در بوم شناسی نشخوارکنندگان: اسیدهای چرب شیر و بخش بندی نیتروژن
اکبر نیکخواه
مشاهده مقاله اصل مقاله 1.55 M

-1772 مطالعه تاثیر عصاره الکی میخک بر روند تولید گاز متان و جمعیت پروتوزوآی شکمبه با استفاده از جیره ی کاربردی در شرایط آزمایشگاهی
علی حلیمی شبستری، رامین سلامت دوست نوبر، ناصر ماهری سیس، شاهین حسن پور
مشاهده مقاله اصل مقاله 1.56 M

-1771 بررسی اثر افزودن کود نیتروژن و پلی اتیلن گلایکول بر ارزش غذایی سیلاژ گلرنگ با استفاده از روش تولید گاز
افسانه احراری، محمدحسن فتحی، مصطفی یوسف الهی، احمد ریاسی
مشاهده مقاله اصل مقاله 1.79 M

-1770 تاثیر تغذیه علف جو آبکشت بر فراسنجه های شکمبه ای، جمعیت پروتوزوآ شکمبه و مصرف خوراک در گوسفندان
زینب رئیسی، رضا طهماسبی، امید دیانی
مشاهده مقاله اصل مقاله 106.86 K

-1769 استفاده از پسماندهای جانبی مرکبات در تغذیه دام: مقاله مروری
سیدعلی شیرنگی، ایدا قجرزاده، سروش خادمیان
مشاهده مقاله اصل مقاله 99.29 K

-1768 بررسی عملکرد نیتروژن پودر ماهی ،تفاله گندم، کنجاله سویا و سویای فراوری شده در نشخوارکنندگان با استفاده از دو روش سه مرحله ی آنزیمی و CNCPS
لیلا حیدری، محسن دانش مسگران
مشاهده مقاله اصل مقاله 117.52 K

-1767 ارزیابی ارزش تغذیه ای تفاله سیب، هسته خرما و تفاله خرما برای نشخوارکنندگان
بهرام علی زاده، آرش حسن زاده سیدی، اکبر تقی زاده، حسین جانمحمدی
مشاهده مقاله اصل مقاله 103.54 K

-1766 بررسی تاثیر جایگزینی یونجه با پسماند اسانس گیری زنجبیل در جیره نشخوارکنندگان با استفاده از تکنیک تولید گاز
محسن ساری، فاضل الماسی، سمیه سالاری، محسن تقی زاده
مشاهده مقاله اصل مقاله 1.21 M

-1765 تعیین ارزش غذایی گیاه نوروزک (Salvia lerifolia) در تغذیه نشخوارکنندگان
رشید صفری، رضا ولی زاده
مشاهده مقاله اصل مقاله 1.29 M

-1764 مطالعه خصوصیات فیزیکی پیت نیشکر عمل آوری شده با بخار آب تحت فشار و اهمیت آنها در تغذیه نشخوارکنندگان
مرتضی چاجی، عباسعلی ناصریان، رضا ولی زاده، فریدون افتخاری شاهرودی
مشاهده مقاله اصل مقاله 449.09 K

-1763 میزان گوسیپول آزاد و تام کنجاله های پنبه دانه کشور
محسن راستی، احمدرضا رنجبری، رامین بهادران، جواد کرامت، محمد جواهری
مشاهده مقاله اصل مقاله 1.45 M

-1762 تعیین ارزش غذایی خرمای ضایعاتی در تغذیه نشخوارکنندگان
مسعود خوارزمی، حسین غلامی، علی موسوی سعید، محمد رضا ثابت پی
مشاهده مقاله اصل مقاله 383.5 K

-1761 تأثیر اندازه گله بر شاخص های فرآوری و کیفیت آسیاب کردن در جو و ذرت
سمانه قاسمی، عباسعلی ناصریان
مشاهده مقاله اصل مقاله 418.08 K

-1760 بررسی خصوصیات تجزیه پذیری ماده خشک و نشاسته ضایعات کارخانه های تولید ماکارونی در شکمبه نشخوارکنندگان با روش کیسه های نایلونی
هادی صدیقی، ناصر ماهری سیس
مشاهده مقاله اصل مقاله 385.54 K

-1759 تعیین ترکیب شیمیایی و فراسنجه های تولید گاز ضایعات کارخانه های ماکارونی جهت استفاده در تغذیه نشخوارکنندگان
هادی صدیقی، ناصر ماهری سیس
مشاهده مقاله اصل مقاله 405.09 K

-1758 اثر مکمل کبالت بر عملکرد تولیدی بره های نر مهربان
شهاب بیشه سری، محمد مهدی طباطبائی، حسن علی عربی، داریوش علیپور، احمد احمدی، رضا ناصری، محسن بیات
مشاهده مقاله اصل مقاله 383.91 K

-1757 مطالعه ترکیبات شیمیایی و قابلیت هضم کاه لوبیا در تغذیه نشخوارکنندگان
شرفعلی میرزایی، رمضانعلی عزیزی، محسن برجی
مشاهده مقاله اصل مقاله 1.12 M

-1756 تعیین عامل موثر فیزیکی کاه برنج با استفاده از فیبر شیمیایی و خصوصیات فیزیکی در تغذیه نشخوارکنندگان 2 :مصرف خوراک و فعالیت جویدن دام
اسدا.. تیموری یانسری
مشاهده مقاله اصل مقاله 344.01 K

-1755 اثر فصل و سال بر گوارش پذیری مواد مغذی دانه جو در نشخوارکنندگان
محمد مهدی طباطبایی، خلیل زابلی، احمد احمدی، علی اصغر ساکی، علی اکبر سبزی پرور، نعمت اله کیانی، نرگس آشوری
مشاهده مقاله اصل مقاله 457.6 K

-1754 تعیین خوشخوراکی و میزان مصرف روزانه بلوک های اوره-ملاس در گاوهای بومی استان لرستان
ع. کیانی، آ. آذرفر، ر. شریعتی
مشاهده مقاله اصل مقاله 588.65 K

-1753 بررسی تعیین ارزش غذایی و قابلیت هضم پوسته باقلا عمل آوری شده با مواد قلیایی در تغذیه نشخوارکنندگان
محمد دالوند، محمد مهدی معینی، منوچهر سوری
مشاهده مقاله اصل مقاله 435.52 K

-1752 مقایسه دو سطح دانه جو و دو منبع ازته بر روی قابلیت هضم مواد مغذی جیره گوسفند مهربان
داریوش علیپور، شهاب صفری، محمد مهدی طباطبائی، علی اصغر ساکی، فرخ کفیل زاده، حسن علی عربی، پویا زمانی، خلیل زابلی، علی حاتمی
مشاهده مقاله اصل مقاله 416.62 K

-1751 فراسنجه های تخمیر و تولید گاز مورد (Myrtus) شمال خوزستان و جنوب فارس در تغذیه نشخوارکنندگان
کوثر بویری کناری، حمید شهدادی جهرمی، طاهره محمدآبادی، روح الله شاکری
مشاهده مقاله اصل مقاله 293.59 K

-1750 تاثیر سطوح مختلف دانه جو و منابع ازته برروی برخی از پارامترهای شکمبه
شهاب صفری، محمد مهدی طباطبائی، علی اصغر ساکی، فرخ کفیل زاده، حسن علی عربی، پویا زمانی، داریوش علیپور، علی حاتمی، علی رزاقی
مشاهده مقاله اصل مقاله 365.07 K