کلیدواژه ها =
تعداد مقالات: 38

-749 بررسی اثر قارچ خوراکی Volvariella volvacea بر ترکیب شیمیایی کاه برنج
هادی بهزاد، تقی قورچی
مشاهده مقاله اصل مقاله 121.07 K

-748 اثرات استفاده از تفالۀ گوجه فرنگی خشک عمل آوری شده با مواد قلیاء و اسیدی بر صفات کیفی تخم مرغ، مرغ های تخمگذار بومی
امن اله جلالی نسب، علی نوبخت، سراین رزاق زاده، پرویز بستانچی
مشاهده مقاله اصل مقاله 143.59 K

-747 تعیین قابلیت هضم کلش گندم عمل آوری شده با قارچ پلوروتوس فلوریدا در گوسفند
عبدالمهدی کبیری فرد، حسن فضائلی، فرخ کفیل زاده، محمود دشتی زاده، ابو طالب صادقی، محمد هادی صادقی، امیر ارسلان کمالی
مشاهده مقاله اصل مقاله 448.89 K

-746 بررسی فرآیند عمل آوری و نگهداری ماریناد گرم از فیله ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio)
مسعود هدایتی فرد، نفیسه قائمی رزکناری
مشاهده مقاله اصل مقاله 543.58 K

-745 تاثیر سطوح مختلف دانه خلر خام و عمل آوری شده در جیره غذایی مرغ های تخمگذار بر عملکرد و ویژگی های کیفی تخم مرغ
امین طاهری، محمد حسینی، احمد ریاسی، همایون فرهنگ فر
مشاهده مقاله اصل مقاله 201.56 K

-744 استفاده از سطوح مختلف دانه خلر عمل آوری شده و عمل آوری نشده در جیره بر فراسنجه های خونی مرغ های تخمگذار
امین طاهری، محمد حسینی، احمد ریاسی، همایون فرهنگ فر
مشاهده مقاله اصل مقاله 224.02 K

-743 بررسی امکان استفاده از سطوح مختلف دانه ماشک خام و عمل آوری شده در جیره رشد جوجه های گوشتی
علی تبعیدیان، قربانعلی صادقی
مشاهده مقاله اصل مقاله 221.76 K

-742 بررسی ارزش غذایی تفاله گوجه فرنگی عمل آوری شده در تغذیه مرغان تخمگذار
مسعود جعفری، رسول پیرمحمدی
مشاهده مقاله اصل مقاله 985.5 K

-741 بررسی تاثیر سطوح مختلف کاه گندم عمل آوری شده با آب پنیر و اوره بر عملکرد بره های پرواری
امید دیانی، محمدرضا ثابت پی
مشاهده مقاله اصل مقاله 942.39 K

-740 استفاده از سطوح مختلف دانه خلر عمل آوری شده و عمل آوری نشده در تغذیه جوجه های گوشتی
جمال سیف دواتی، کامران رضا یزدی
مشاهده مقاله اصل مقاله 1.31 M

-739 تأثیر استفاده از گاودانه خام و عمل آوری شده بر پاسخ ایمنی و مورفولوژی روده جوجه های گوشتی
پژمان طیبی، فرشاد زمانی، عباسعلی قیصری
مشاهده مقاله اصل مقاله 415.98 K

-738 تعیین ترکیبات شیمیایی سرشاخه خرمای عمل آوری شده با قارچ پلوروتوس فلوریدا
عبدالمهدی کبیری فرد، حسن فضائلی، فرخ کفیل زاده
مشاهده مقاله اصل مقاله 1.01 M

-737 اثر بخار آب تحت فشار در سطوح مختلف رطوبت و زمان عمل آوری بر ارزش غذایی کاه گندم
هرمز منصوری، نوید اصغرزاده قشلاقچای، فرهاد فرودی، مجتبی زاهدیفر، کیوان کرکودی
مشاهده مقاله اصل مقاله 1.5 M

-736 تاثیر تفاله گوجه فرنگی عمل آوری بر قابلیت هضم و pH شکمبه در گوسفند
کریم اکبریان، رسول پیر محمدی، سعید عزیزی، الناز بابائی
مشاهده مقاله اصل مقاله 357.43 K

-735 ارزیابی ارزش غذایی پنبه دانه عمل آوری شده با حرارت، ماشک و گاو دانه با استفاده از روش تولید گاز
ذبیح اله نعمتی، اکبر تقی زاده
مشاهده مقاله اصل مقاله 981.13 K

-734 استفاده از روش تولید گاز در پیش گویی ارزش غذایی دانه جو عمل آوری شده با حرارت
ذبیح الله نعمتی، اکبر تقی زاده
مشاهده مقاله اصل مقاله 965.07 K

-733 تاثیر عمل آوری حرارتی بر ترکیب شیمیایی پنبه دانه
انیس کریم کشته، یوسف مصطفی لو، آشورمحمد قره باش، فرزاد قنبری
مشاهده مقاله اصل مقاله 229.78 K

-732 عملکرد جوجه های گوشتی تغذیه شده با سطوح مختلف دانه ماشک عملآوری شده با اسید استیک
محمدحسین نعمتی، محمدتقی مسلمیون، افشین حیدری نیا
مشاهده مقاله اصل مقاله 402.66 K

-731 استفاده از میوه بلوط (بلند مازو) در جیره و اثرات عمل آوری آن بر عملکرد جوجه های گوشتی
حسین سمانی نژاد، منصور رضائی، رامین حبیبی مزرعه خلفی
مشاهده مقاله اصل مقاله 324.58 K

-730 استفاده از مدل غیر خطی گمپرتز برای تخمین پارامترهای رشد جوجه های گوشتی تغذیه شده با سطوح مختلف دانه خلر خام و حرارت داده شده
زهره امیرآبادی، همایون فرهنگ فر، احمد ریاسی
مشاهده مقاله اصل مقاله 103.79 K

-729 تاثیر روش های مختلف عمل آوری دانه ذرت بر فراسنجه های تولید گاز
حسین اصغر حسین زاده، فریبا فریور، جواد بیات کوهسار، فرزاد قنبری
مشاهده مقاله اصل مقاله 884.22 K

-728 تاثیر روش های مختلف عمل آوری دانه ذرت بر قابلیت هضم و فراسنجه های تخمیری
حسین اصغر حسین زاده، فریبا فریور، جواد بیات کوهسار، فرزاد قنبری
مشاهده مقاله اصل مقاله 954.49 K

-727 بررسی عمل آوری جلبک های دریایی سواحل بوشهر با سطوح مختلف اوره به منظور استفاده در تغذیه دام
محمود دشتی زاده، عبدالحمید ماهیانه، عبدالمهدی کبیرفرد، امیرارسلان کمالی
مشاهده مقاله اصل مقاله 346.16 K

-726 تعیین گوارش پذیری جلبک گراسیلاریای عمل آوری شده با اوره به منظور استفاده در تغذیه دام
محمود دشتی زاده، عبدالمهدی کبیری فرد، محمدهادی صادقی، ابوطالب صادقی، شکراله فرخ بین
مشاهده مقاله اصل مقاله 320.72 K

-725 اثر پرتوتابی گاما بر روی فراسنجه های تخمیری دانه جو با استفاده از تکنیک تولید گاز
شهرام میرشادی، اکبر تقی زاده، عین اله عبدی قزلچه، پروین صارمی
مشاهده مقاله اصل مقاله 332.97 K