صفحه اصلی
صفحه اصلی
مقالات منتشر شده
کلیدواژه ها =
تعداد مقالات:
26
-174
مقایسه فراسنجه های تجزیه پذیری شکمبه ای مواد مغذی برخی از فرآورده های فرعی نیشکر با استفاده از روش کیسه های نایلونی در گوسفند
اسداله تیموری یانسری، هادی محمدزاده، محمد اسدیان
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (88.04 K)
-173
تعیین روند تجزیه پذیری شکمبه ای ماده خشک و پروتئین خام پنبه دانه کامل با استفاده از روش کیسه نایلونی
سعید غلامیان، تقی قورچی، هادی بهزاد
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (149.5 K)
-172
مقایسه فراسنجه های تجزیه پذیری شکمبه ای علوفه کنگرفرنگی و یونجه به روش کیسه نایلونی
مهدی دهقانی سانیج، کامران رضایزدی، احمد افضل زاده، محمدعلی نوروزیان، مهدی بهگر
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (1.01 MB)
-171
بررسی سطوح مختلف آنزیم ناتوزایم پلاس بر ارزش غذایی سیلوی علف نی با استفاده از روش کیسه های (in sacco) نایلونی
زهرا فیروز کوهی مقدم، قاسم جلیلوند، بهجت خسروی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (512.54 K)
-170
تعیین قابلیت هضم سه گونه مرتعی ماشک گل خوشه ای، شبدر سفید و آگروپایرون کریستاتوم به روش کیسه های نایلونی
عارف فرهودی، بهروز رسولی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (452.67 K)
-169
تعیین تجزیه پذیری شکمبه ای ماده خشک برگ پسته وحشی خنجوک ( Pistacia khinjuk)
زهرا امینی فرد، مرتضی چاجی، طاهره محمدآبادی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (624 K)
-168
بررسی ارتباط کینتیک تجزیه پذیری (با استفاده از کیسه های نایلونی) با کینتیک تولید گاز کنجاله گوار به روش رگرسیونی
محیا کولیوند، مصطفی ملکی، حسن علی عربی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (387.39 K)
-167
ارزیابی قابلیت هضم و تجزیه پذیری کنجاله گوار با روش های برون تنی و کیسه های نایلونی
محیا کولیوند، مصطفی ملکی، حسن علی عربی، رضا علیمحمدی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (280.62 K)
-166
تعیین میزان تجزیه پذیری دو نوع یونجه کوهستانی و دشتی با استفاده از روش کیسه های نایلونی
ابراهیم ولی، یوسف مصطفی لو، جواد بیات کوهسار، فرید مسلمی پور
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (419.34 K)
-165
اثر پرتو الکترونی بر تجزیه پذیری شکمبه ای سورگوم به روش کیسه های نایلونی
نجیب الله افراسیابی، قاسم جلیلوند، سمیه برکستان، نظر آذریان
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (341.54 K)
-164
اثر پرتوتابی گاما بر روی تجزیه پذیری پروتئن خام دانه جو با استفاده از روش کیسه های نایلونی (in situ )
شهرام میرشادی، اکبر تقی زاده، پروین شورنگ، پروین صارمی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (350.99 K)
-163
اثر پرتو بیم الکترونی بر قابلیت هضم شکمبه ای علوفه نی به روش کیسه های نایلونی
نظر آذریان، قاسم جلیلوند، نجیب اله افراسیابی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (305.86 K)
-162
اثر طول زمان عمل آوری گیاه مرتعی سلمه تره با آهک بر میزان تجزیه پذیری ماده خشک با استفاده از روش کیسه های نایلونی
حمیده حیدری، مسلم باشتنی، محمدرضا اصغری، حسین نعیمی پور یونسی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (298.94 K)
-161
بررسی ارزش غذایی چغندرعلوفه ای (ریشه، برگ و بوته کامل) و سیلاژ آنها با روش کیسه های نایلونی
علی اکبر رستمی صنوبری، قاسم جلیلوند، مصطفی یوسف الهی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (376.99 K)
-160
مقایسه تجزیه پذیری شکمبه ای کنجاله ی کنجد و کنجاله ی سویا با استفاده از روش کیسه های نایلونی
بهمن قربانی، اسداله تیموری یانسری، علیرضا جعفری صیادی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (328.33 K)
-159
تعیین ارزش غذایی ورمی کمپوست تهیه شده از مخلوط محتویات شکمبه، ضایعات قارچ صدفی، ضایعات میوه و سبزیجات و فضولات گاوی با استفاده از روش کیسه های نایلونی
کیان صادقی، اکبر تقی زاده، احمدرضا حسنی، صادق علیجانی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (361.93 K)
-158
ترکیب شیمیایی و روند تجزیهپذیری ترکیبات دیواره سلولی غلاف نخود سبز Pisum sativaL با استفاده از روش کیسه های نایلونی
زهرا اسلامی، جمال سیف دواتی، حسین عبدی بنمار، فرزاد میرزایی آقچه قشلاق، رضا شریفی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (312.46 K)
-157
تعیین تجزیه پذیری ماده خشک و پروتئین خام تفاله انگور و تفاله دانه انار با استفاده از روش کیسه نایلونی (in situ)
سمیه بخشی زاده، اکبر تقی زاده، سمیه رحمانی، صادق چراغی سرای، حمید بخشی زاده
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (38.48 K)
-156
تعیین قابلیت هضم روده ای و ناپدیدشوندگی شکمبه ای متیونین به روش کیسه های نایلونی متحرک در مکمل های متیونین محافظت شده
محمدحسین پالیزدار، حمید امانلو، ابوالحسن صادقی پناه، احمد میرهادی، حمیدرضا محمدیان تبریزی، رستم پهلوان، صالح الماسی، وحید قدیری
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (40.2 K)
-155
اثر استفاده از دانه ذرت ورقه شده با بخار و اکسترود شده در جیره های کاملا مخلوط بر تجزیه جنبشی پروتئین در شکمبه گاو به روش کیسه های نایلونی
محمدحسین پالیزدار، محمدرضا پورعلمی، حمیدرضا محمدیان تبریزی، فرجاد رفیعی، رستم پهلوان، صالح الماسی، عبدالرضا ولی محمدی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (79.11 K)
-154
تعیین ارزش غذایی جلبک سبز با استفاده از روش کیسه های نایلونی
وحید کردستانچی، اکبر تقی زاده، علی زنبوری، حجت شهزاد، علی مساعدی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (80.3 K)
-153
تعیین روند تجزیه پذیری شکمبه ای اسپرس زراعی (Onobrychis vicifolia) در سه مرحله فنولوژیکی رشد،با روش کیسه های نایلونی
سعید مهدیزاده اردبیلی، فرزاد میرزایی آقجه قشلاق، جمال سیف دواتی، اردوان قربانی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (40.92 K)
-152
تعیین روند تجزیه پذیری شکمبه ای ماده خشک و پروتئین خام پودر ضایعات کشتارگاهی طیور با روش کیسه های نایلونی
اکبر تنکابنی رضائی، فرزاد میرزائی آقجه قشلاق، جمال سیف دواتی، حسین جانمحمدی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (39.42 K)
-151
تعیین ارزش غذایی علوفه نی (Phragmetes australis) رشد کرده در منابع مختلف آبی به روش کیسه های نایلونی (in situ)
مصطفی یوسف الهی، سعید شایسته، قاسم جلیلوند، کمال شجاعیان، حسن کارگر، مرتضی اصغری پور
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (40.13 K)
-150
تعیین روند تجزیه پذیری شکمبه ای یونجه (Medicago Sativa) در سه مرحله فنولوژیکی رشد با روش کیسه های نایلونی
سعید مهدیزاده اردبیلی، فرزاد میرزائی آقجه قشلاق، جمال سیف دواتی، اردوان قربانی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (40.47 K)
تعداد در صفحه
5
10
25
50
100
همه
1
2