کلیدواژه ها = | ||
تعداد مقالات: 3 | ||
1 | اثر سطوح مختلف کنجاله کنجد در جیره های بر پایه اسید آمینه کل و قابل هضم همراه با فیتاز بر عملکرد و خصوصیات لاشه جوجه های گوشتی | |
حبیب الله زارع هرفته، وحید رضایی پور، روح الله عبداله پور، حکیمه مصطفی لو | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.45 MB) | ||
2 | اثر سطوح متفاوت کنجاله کنجد بر خوراک مصرفی و توان تولیدی در جیره اوایل دوره شیردهی گاوهای شیری هلشتاین | |
مهرداد شاهی زاد، حمید امانلو، نجمه اسلامیان، محمدهادی خبازان، طاهره امری آبادی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (571.03 K) | ||
3 | مقایسه تجزیه پذیری شکمبه ای کنجاله ی کنجد و کنجاله ی سویا با استفاده از روش کیسه های نایلونی | |
بهمن قربانی، اسداله تیموری یانسری، علیرضا جعفری صیادی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (328.33 K) |