کلیدواژه ها =
تعداد مقالات: 10

1 بررسی عملکرد نیتروژن پودر ماهی ،تفاله گندم، کنجاله سویا و سویای فراوری شده در نشخوارکنندگان با استفاده از دو روش سه مرحله ی آنزیمی و CNCPS
لیلا حیدری، محسن دانش مسگران
مشاهده مقاله اصل مقاله 117.52 K

2 مقایسه بخش های مختلف پروتیئن ضایعات کشتارگاه های طیور بر اساس CNCPS
لیلا جوادی، مهدی کاظمی بن چناری، علیرضا علیزاده
مشاهده مقاله اصل مقاله 477.42 K

3 ارشیابی مواد خوراکی در سیستم کربوهیدرات و پروتئین خالص کرنل
محدثه رودباری، تقی قورچی، نسیم رودباری
مشاهده مقاله اصل مقاله 886.79 K

4 تعییین بخشهای مختلف پروتئین خام علوفه اسپرس فراوری شده و نشده با استفاده از روش کیسه های نایلونی و سیستم CNCPS
حامد خلیل وندی، مهدی دهقان بنادکی، کامران رضایزدی
مشاهده مقاله اصل مقاله 446.81 K

5 تعیین بخش های مختلف پروتئین علوفه خلر (Lathyrus sativus) فرآوری شده و نشده به وسیله سیستم CNCPS و روش کیسه های نایلونی
نرگس وحدانی، حسین مروج، کامران رضایزدی، مهدی دهقان بنادکی
مشاهده مقاله اصل مقاله 413.89 K

6 بررسی میزان تجزیه پذیری و ویژگی های پروتئین خام جلبک دریایی (سارگاسوم ایلیسیفولیوم) با استفاده از مدل CNCPS
علی رضا ولی کمال، تقی قورچی، مهدی فرحپور، عاشور محمد قره باش
مشاهده مقاله اصل مقاله 346.13 K

7 تاثیر کشت قارچ بر اجزاء کربوهیدرات علوفه ارزن دم روباهی
نورمحمد تربتی نژاد، اسماعیل رضوی، سعید حسنی، فرید مسلمی پور
مشاهده مقاله اصل مقاله 347.09 K

8 مقایسه بخش های نیتروژن دار برخی مواد خوراکی غنی از پروتئین عبوری با استفاده از روش CNCPS
پریسا خیراندیش، محسن دانش مسگران، علیرضا وکیلی
مشاهده مقاله اصل مقاله 340.16 K

9 تاثیر عمل آوری های فیزیکی و شیمیایی بر بخش های مختلف پروتئین دانه کلزا با استفاده از مدل CNCPS
مریم صاحبی اعلاء، فرخ کفیل زاده، معصومه حیدری
مشاهده مقاله اصل مقاله 39.42 K

10 ارزیابی کیفی پروتئین علوفه تازه و سیلو شده دو رقم تاج خروس و مقایسه آن با ذرت علوفه ای بر اساس سیستم کربوهیدرات و پروتئین خالص کرنل (CNCPS)
حمید ربانی، احمد میرهادی، حسن علی عربی، حسن فضائلی، حمیدرضا محجوبی پور
مشاهده مقاله اصل مقاله 39.81 K