کلیدواژه ها = | ||
تعداد مقالات: 1 | ||
1 | تعیین تجزیه پذیری پسماند میوه و سبزی با استفاده از روش in situ و مقایسه آن با یونجه و کاه گندم | |
مهدی مرادی، علی حسین خانی، حسین دقیق کیا، سعیده نوحی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (200.66 K) |
کلیدواژه ها = | ||
تعداد مقالات: 1 | ||
1 | تعیین تجزیه پذیری پسماند میوه و سبزی با استفاده از روش in situ و مقایسه آن با یونجه و کاه گندم | |
مهدی مرادی، علی حسین خانی، حسین دقیق کیا، سعیده نوحی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (200.66 K) |