صفحه اصلی
صفحه اصلی
مقالات منتشر شده
کلیدواژه ها =
تعداد مقالات:
10
1
مقایسه روند تجزیه پذیری شکمبه ای پروتئین پودر ضایعات کشتارگاه طیور با کنجاله سویا و پودر ماهی
محمد زهره وند، مهدی کاظمی بن چناری، علیرضا علیزاده، مهدی تقی نژاد رودبنه
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (116.02 K)
2
ارزش تغذیه ای پودر ضایعات کشتارگاه طیور بر عملکرد جوجه های گوشتی
آرش حسن زاده سیدی، بهرام علی زاده، حسین جانمحمدی، علی حسینخانی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (110.91 K)
3
مقایسه ترکیبات شیمیایی پودر ضایعات کشتارگاهی طیور تولیدی در سه کشتارگاه استان تهران
لیلا جوادی، مهدی کاظمی بن چناری، علیرضا علیزاده، امین خضری
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (128.42 K)
4
بررسی مزایا و معایب پودر بقایای کشتارگاهی طیور در تغذیه دام، طیور و آبزیان
حسین جانمحمدی، سهیلا محمودی، ویسی بهرامی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (218.06 K)
5
اثرات استفاده از پودر ضایعات کشتارگاهی طیور بر وقوع درماتیت بالشتک کف پایی و خصوصیات بستر در جوجه های گوشتی
حسن قهری، محمد عبداله اوشاقی، محمدامین زندیه
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (133.15 K)
6
مروری بر تأثیر استفاده از پودر بقایای کشتارگاهی طیور در تغذیه جوجه های گوشتی
حسین جانمحمدی، سهیلا محمودی، میثم محمدپناه
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (143.5 K)
7
تأثیر سطوح مختلف پودر ضایعات جوجه کشی بر خصوصیات استخوان درشتنی و برخی از فراسنجه های خونی در جوجه های گوشتی
محمدرضا کوهی، منصور رضایی، اسداله تیموری یانسری
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (337.08 K)
8
اثر سطوح مختلف جایگزینی مخلوط پروتئینی کنجاله کلزا و پودر ضایعات کشتارگاهی طیور با کنجاله سویا و سطوح مختلف مکمل ویتامینی-مواد معدنی بر برخی خصوصیات لاشه بلدرچین های ژاپنی
رضا سلیمی، شهریار مقصودلو، زهرا تراز، عاطفه حبیبی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (730.84 K)
9
اثر سطوح مختلف جایگزینی مخلوط پروتئینی کنجاله کلزا و پودر ضایعات کشتارگاهی طیور با کنجاله سویا و سطوح مختلف مکمل ویتامینی-مواد معدنی بر عملکرد تولیدی جوجه بلدرچین های ژاپنی 3 تا 1 هفتگی
رضا سلیمی، شهریار مقصودلو، زهرا تراز، عاطفه حبیبی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (922.42 K)
10
تعیین روند تجزیه پذیری شکمبه ای ماده خشک و پروتئین خام پودر ضایعات کشتارگاهی طیور با روش کیسه های نایلونی
اکبر تنکابنی رضائی، فرزاد میرزائی آقجه قشلاق، جمال سیف دواتی، حسین جانمحمدی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (39.42 K)