صفحه اصلی
صفحه اصلی
مقالات منتشر شده
کلیدواژه ها =
تعداد مقالات:
14
1
تاثیر سطوح مختلف پودر کنگر فرنگی بر کیفیت گوشت در بلدرچین ژاپنی
فاطمه عباسی، فیروز صمدی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (1.26 MB)
2
بررسی ضرایب اقتصادی در مرغان مادر گوشتی
ارسلان غضنفرزاده، عبدالاحد شادپرور، مصطفی معماریان
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (351.01 K)
3
اثرات افزودن اسید لینولئیک کنژوگه محافظت شده در شکمبه یا روغن ذرت بر ترکیب اسید چرب بافتهای آدیپوز در گاوهای گوشتی
احد اصغری، محمود رادفر، کامبیز شفیعی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (1.68 MB)
4
تعیین مناسبترین وزن کشتار در بره های نر مغانی
مهدی بایری یار، نصراله پیرانی، صادق علیجانی، عباس رافت، طاهر یلچی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (234.93 K)
5
چگونگی انتقال نوسانات و شوک های قیمتی در بازار گوشت گوسفند، گوساله و مرغ در ایران (کاربردی از الگوی BEKK)
بهزاد فکاری سردهائی، هاشم محمودی، محمد مهدی فارسی علی آبادی، مختار ملاکی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (563.14 K)
6
اثر نانوذرات کروم بر کیفیت گوشت بلدرچین ژاپنی تحت تنش فیزیولوژیکی
عاطفه برنجیان، داود شریفی، عبدالله محمدی سنگ چشمه، شکوفه غضنفری
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (341.62 K)
7
اثر اسانس دانه گشنیز در آب آشامیدنی بر بهبود ماندگاری و کیفیت گوشت جوجه های گوشتی
زهرا چیتی، محمد روستایی علی مهر، نوید قوی حسین زاده، محمدرضا معمارزاده، مهدی موذن جمشیدی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (353.19 K)
8
شناسایی گوسفند قره گل
علی رضا فرزاد، محمد رئیسیان زاده، غلامرضا اشرفی زاده، علی اکبر اردلان دوست
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (1.32 MB)
9
ارزیابی ترکیب اسیدهای چرب گوشت شتر آمیخته (تک کوهانه ودوکوهانه) طی دوره های مختلف پروار
زهرا عبادی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (390.41 K)
10
بررسی خصوصیات لاشه بز نجدی نر و ماده در سنین مختلف
بهاالدین عالم زاده، عزیز کردونی، بهاره طاهره، مجید حسینی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (295.89 K)
11
تاثیر کنجاله بادام درختی (Prunus Amigdalus) بر کیفیت گوشت، اجزاء لاشه و وزن اندامهای داخلی بلدرچین ژاپنی
محمدعلی ارجمندی، محمد سالارمعینی، غلامرضا اسدی کرم
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (35.87 K)
12
اثر زردچوبه، آویشن و دارچین بر خصوصیات لاشه و پایداری اکسیداتیو گوشت در جوجه های گوشتی
مریم محمدامینی، عبدالله حسینی، فرید شریعتمداری
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (38.24 K)
13
تاثیر سطوح مختلف ضایعات قارچ آگاریکوس بیسپروس بر کیفیت گوشت جوجه های گوشتی
محمد نیک نظر، محمود شمس شرق، بهروز دستار، سعید زره داران
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (75.13 K)
14
اندازه گیری باقی مانده رامتوپامین در گوشت سینه جوجه های گوشتی
محمدعلی جلالی، محمدامین کاظمی، فرشید خیری، غلام حسین نوده فراهانی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (77.82 K)
تعداد در صفحه
5
10
25
50
100
همه