کلیدواژه ها =
تعداد مقالات: 8

1 اثرات α-توکوفرول استات، پوست و عصاره پوست انار در جیره های حاوی روغن ماهی بر پروفیل اسید چرب عضله سینه جوجه های گوشتی
حسن صالح، ابوالقاسم گلیان، حسن کرمانشاهی، محمدطاهر میرکزهی، محمدجواد آگاه
مشاهده مقاله اصل مقاله 394.24 K

2 اثرات آنتیاکسیدانی α-توکوفرول استات، پوست و عصاره پوست انار در جیره های حاوی روغن ماهی بر کیفیت گوشت ران جوجه های گوشتی
حسن صالح، ابوالقاسم گلیان، حسن کرمانشاهی، محمدجواد آگاه، محمدطاهر میرکزهی
مشاهده مقاله اصل مقاله 438.99 K

3 اثر افزودن عصاره ی پوست انار و آنتی اکسیدان تجاری به جیره ی دارای چربی بر تیتر آنتی بادی و ویژگی های لاشه ی جوجه های گوشتی سویه ی راس 308
شهرام رحیمی، نرگس صیادپور، راضیه ایران پرست، محمدرضا رضوانی، محمدجواد ضمیری، محمد دادپسند
مشاهده مقاله اصل مقاله 378.4 K

4 تأثیر مکمل لیکوپن بر فرآسنجه های خونی و آنزیم های آنتیاکسیدانی جوجه های گوشتی
عارف مزبانی، بهمن پریزادیان کاوان، علی کیانی، بابک ماسوری
مشاهده مقاله اصل مقاله 459.92 K

5 تاثیر عصاره اتانولی گرده زنبور عسل بر نگهداری بلند مدت منی قوچ زل
امین عباسیان، حمید دلدار، زربخت انصاری پیرسرایی، عیسی دیرنده
مشاهده مقاله اصل مقاله 334.75 K

6 تاثیر غلظت های مختلف اسید وانیلیک بر نگهداری بلندمدت منی قوچ زل
زهرا نجم آبادی، حمید دلدار، زربخت انصاری پیرسرایی، عیسی دیرنده
مشاهده مقاله اصل مقاله 565.06 K

7 تاثیر غلظت های مختلف اسید وانیلیک بر نگهداری کوتاه مدت منی قوچ زل
زهرا نجم آبادی، حمید دلدار، زربخت انصاری پیرسرایی، عیسی دیرنده
مشاهده مقاله اصل مقاله 924.36 K

8 تاثیر سطوح مختلف عصاره آبی برگ گردو بر کیفیت اسپرم منجمد - یخ گشایی شده بز
گلشن عظیمی، پریسا نظری، عباس فرشاد
مشاهده مقاله اصل مقاله 582.18 K