صفحه اصلی
صفحه اصلی
مقالات منتشر شده
کلیدواژه ها =
تعداد مقالات:
6
1
استفاده از پرتوتابی گاما برای عملآوری کنجاله دانه های روغنی
پروین شورنگ، علی اصغر صادقی، غلامرضا رئیسعلی، هادی فتح اللهی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (379.79 K)
2
اثرات پرتوتابی گاما بر تجزیه پذیری پروتئین کنجاله سویا در شکمبه گاو
علی نیکخواه، پروین شورنگ، احمد زارع، غلامرضا رئیسعلی، علی اصغر صادقی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (1007.22 K)
3
اثرات فرآوری با اتوکلاو و پرتوتابی گاما بر قابلیت هضم ظاهری اسیدهای آمینه کنجاله سویا با روش نمونه گیری از ایلئوم در جوجه خروس های مادر گوشتی
محمد مولایی، فرهاد فرودی، محمد چمنی، حسین جانمحمدی، غلامرضا رئیسعلی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (165.45 K)
4
غلظت ایمونوگلوبولین های آغوز گاو پرتوتابی شده طی مدت نگهداری
پروین شورنگ، مریم کاظمی، مهدی بهگر، حامد عسکری
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (303.19 K)
5
اثر پرتوتابی گاما بر روی فراسنجه های تخمیری دانه جو با استفاده از تکنیک تولید گاز
شهرام میرشادی، اکبر تقی زاده، عین اله عبدی قزلچه، پروین صارمی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (332.97 K)
6
اثر پرتوتابی گاما بر روی تجزیه پذیری پروتئن خام دانه جو با استفاده از روش کیسه های نایلونی (in situ )
شهرام میرشادی، اکبر تقی زاده، پروین شورنگ، پروین صارمی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (350.99 K)