کلیدواژه ها =
تعداد مقالات: 10

1 بررسی اثر سطوح مختلف پودر بذر گیاه خارمریم بر پاسخ آنتی بادی خون جوجه های گوشتی
نسرین رشیدی، محمد بوجارپور
مشاهده مقاله اصل مقاله 939.11 K

2 اثر سطوح و شکل مخمر زنده مورد استفاده در جیره غذایی بر عملکرد و سطح عیار پادتنی ضد ویروس نیوکاسل در جوجه های گوشتی
بهروز خالقی پور، عباسعلی قیصری، عبدالرضا نبی نژاد، سید علی تبعیدیان
مشاهده مقاله اصل مقاله 1.11 M

3 تاثیر سطوح مختلف آرژنین جیره بر زیرمجموعه های مختلف پروتئین های سرم خون و پاسخ های ایمنی جوجه های گوشتی
رحمان جهانیان
مشاهده مقاله اصل مقاله 399.82 K

4 بررسی اثرات هم افزایی پسماند ترخون، مورد و مشکک بر پاسخ های ایمونولوژیک مرغ های تخمگذار لگهورن
محمد رحیمی حسین آبادی، امیرحسین مهدوی، حمیدرضا رحمانی، مهدی رحیم ملک، حسین حسینی
مشاهده مقاله اصل مقاله 400.02 K

5 پاسخ های عملکردی و ایمونولوژیک جوجه های گوشتی در برابر تغییرات سطح پروتئین و ترئونین جیره
رحمان جهانیان، حسن نصیری مقدم
مشاهده مقاله اصل مقاله 375.81 K

6 اثر افزودن عصاره ی پوست انار و آنتی اکسیدان تجاری به جیره ی دارای چربی بر تیتر آنتی بادی و ویژگی های لاشه ی جوجه های گوشتی سویه ی راس 308
شهرام رحیمی، نرگس صیادپور، راضیه ایران پرست، محمدرضا رضوانی، محمدجواد ضمیری، محمد دادپسند
مشاهده مقاله اصل مقاله 378.4 K

7 اثر افزودن پودر پوست انار به جیره ی دارای چربی بر تیتر آنتی بادی و ویژگی های لاشه ی جوجه های گوشتی سویه ی راس 308
شهرام رحیمی، محمدرضا رضوانی، محمد دادپسند، محمدجواد ضمیری، بهمن ناصر پور، محمد حبیبی
مشاهده مقاله اصل مقاله 289.95 K

8 تاثیر استفاده از پودر گیاه اکیناسه بر پاسخ های ایمنی در مرغان تخمگذار لگهورن
الهه جهانیان، حمیدرضا رحمانی، مسعود علیخانی، رحمان جهانیان
مشاهده مقاله اصل مقاله 79.36 K

9 تاثیر استفاده از سطوح مختلف تفاله انگور بر پاسخ های ایمنی و پایداری اکسیداتیو سرم خون در جوجه های گوشتی
صفدر دری، سید علی تبعیدیان، رحمان جهانیان، مجید طغیانی
مشاهده مقاله اصل مقاله 40.67 K

10 تاثیر استفاده از سطوح مختلف اسیدهای آلی بر عملکرد و پاسخ های ایمونولوژیک مرغان تخمگذار لگهورن
فهیمه کاظم پور، رحمان جهانیان
مشاهده مقاله اصل مقاله 39.09 K