کلیدواژه ها =
تعداد مقالات: 6

1 تأثیر قارچ صدفی و پروبیوتیک بر فراسنجه های خونی و کلسترول تخم مرغ در مرغ ها تخمگذار لگهورن
فرشته شکرانی، منصور رضایی، زربخت انصاری، یدالله چاشنی دل
مشاهده مقاله | اصل مقاله (895.96 K)

2 تأثیر سطوح مختلف پودرچربی و مکمل ویتامین Eبر روی میزان کلسترول زرده تخم مرغ و عملکرد مرغ های تخمگذار
عبدالرضا حیدری بوشهری، موسی اسلامی، هدایت اله روشنفکر، رضا فتح آبادی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (384.68 K)

3 تأثیر سطوح مختلف پودرچربی و مکمل ویتامین E بر روی میزان کلسترول زرده تخم مرغ و عملکرد مرغ های تخمگذار
عبدالرضا حیدری بوشهری، موسی اسلامی، هدایت اله روشنفکر، رضا فتح آبادی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (416.28 K)

4 مقایسه ی تاثیر پروبیوتیک و آنتی بیوتیک بر کلسترول زرده و خصوصیات کیفی تخم مرغ مرغ های دورهی اول و دوم تولید
حمید صفرزایی، محمدامیر کریمی ترشیزی، فرید شریعتمداری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (834.05 K)

5 تأثیر کنجاله آفتابگردان و مولتی آنزیم بر کیفیت تخم مرغ و پارامترهای بیوشیمیایی خون مرغ های تخمگذار
صبا عظیمی یوالاری، پیام باغبان کنعانی، بابک حسین تبار قاسم آباد
مشاهده مقاله | اصل مقاله (474.56 K)

6 تأثیر برگ گیاه آرتمزیا، پروبیوتیک و اسید آلی بر عملکرد و کیفیت تخم مرغ در مرغان تخم گذار
بابک حسین تبار قاسم آباد، صبا عظیمی یوالاری، پیام باغبان کنعانی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (561.79 K)