صفحه اصلی
صفحه اصلی
مقالات منتشر شده
کلیدواژه ها =
تعداد مقالات:
5
1
تاثیر استفاده از سطوح افزایشی کنجاله گوار در جیره غذایی بر عملکرد و قابلیت هضم ایلئومی پروتئین در جوجه های گوشتی
مهدی شواخی زواره، عباسعلی قیصری، مجید طغیانی، امیرعلی بمانی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
193.69 K
2
تأثیر سطوح مختلف تفاله زیتون بر عملکرد و قابلیت هضم پروتئین در جوجه های گوشتی
مجید رضا حلالی، عبدالحسین سمیع، علی تبعیدیان، مجید طغیانی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
2.95 M
3
اثر استفاده از سطوح مختلف سنگروویت در جیره های کم پروتئین بر قابلیت هضم ایلئومی پروتئین و غلظت اسیدهای آمینه آزاد پلاسما در جوجه های گوشتی
امیرعلی بمانی، عباسعلی قیصری، یحیی ابراهیم نژاد، ناصر ماهری سیس
مشاهده مقاله
اصل مقاله
377.9 K
4
بررسی اثرات منابع پروتئینی با نرخ تجزیه متفاوت و اندازه ذرات (قطعات) علوفه جیره بر فعالیت جویدن و عملکرد گاوهای شیری هلشتاین
حبیب تقوی کرگان، اسدالله تیموری یانسری، صادق کریم زاده، علی اصغر مصطفی لو
مشاهده مقاله
اصل مقاله
283.32 K
5
بررسی اثرات کنجاله کانولای فرآوری شده با اسید کلریدریک و اندازه ذرات علوفه یونجه بر مصرف خوراک و عملکرد تولید شیر در گاوهای شیرده هلشتاین
حبیب تقوی گرگان، اسداله تیموری یانسری، سبحان گلچین گله دونی، حسین صمدی واسکسی، مینا صالح حق گو
مشاهده مقاله
اصل مقاله
39.17 K