کلیدواژه ها =
تعداد مقالات: 10

1 بررسی کیفیت شیر تولیدی در شهرستان شهربابک استان کرمان
سبحان قاسمیان، مینا مرادی، حسین رضایی نژاد، حسین حسین زاده، سمیه قاسمیان
مشاهده مقاله اصل مقاله 361.32 K

2 مقایسه دو روش سرد کردن روی تغییرات بار میکروبی کل، کلی فرم و وزن لاشه مرغ
محمدرضا مفیدی، محمد صادق سعید آبادی، مهدی شکوهمند
مشاهده مقاله اصل مقاله 424.89 K

3 تأثیر عمل آوری شیمیایی بر بار میکروبی و خصوصیات فیزیکی بستر جوجه های گوشتی
دانیال فرهادی، فرید شریعتمداری، حشمت اله خسروی نیا، محمد امیر کریمی ترشیزی
مشاهده مقاله اصل مقاله 448.27 K

4 بررسی وضعیت بار میکروبی و مواد افزودنی شیرخام استان یزد
محمدعلی امامی میبدی، حمیدرضا مهدوی عادلی، مهدی شکوهمند، امید کریمی، محمدرضا مفیدی
مشاهده مقاله اصل مقاله 136.42 K

5 مقایسه اثر دو روش شیردوشی ماشینی و دستی روی مقدار و ترکیبات شیر گاومیش در خوزستان
غلامعلی صنیعی، حسن صادقی پناه، محمد رضا مشایخی
مشاهده مقاله اصل مقاله 390.4 K

6 بررسی اثر فصل برروی بار میکروبی، اسیدیته و pH شیر خام دامداری های سنتی استان فارس در مراحل مختلف دوشش تا تحویل
مجید هاشمی، شهرام شکر فروش، حمیدرضا مهدوی عادلی
مشاهده مقاله اصل مقاله 1.2 M

7 نقش آموزش در بهبود کیفیت شیر (مطالعه موردی شهرستان گلپایگان)
سمیه جنت، محمد چیذری
مشاهده مقاله اصل مقاله 369.28 K

8 بررسی اثر فصل روی بارمیکروبی، درصد چربی و پروتئین و نقطه انجماد شیر خام در شهرستان فسا
مهدی شکوهمند، علیرضا نیک منش
مشاهده مقاله اصل مقاله 418.59 K

9 بررسی مقایسهای روشهای آماده سازی پستان و اثر آن بر شاخص بار میکروبی شیر در گاوهای هلشتاین در یکی از گاوداریهای صنعتی اطراف مشهد
عبداالله جمشیدی، حسن کرمانشاهی، محمد مظهری، مهدی پیروزه پور
مشاهده مقاله اصل مقاله 403.97 K

10 بررسی وضعیت بار میکروبی و میزان شیوع اشرشیاکلی شیر خام در مراکز جمع آوری شیر شهرستان های استان مرکزی در سال 1389
مهدی خدایی مطلق، محمد رضایی، محمد یحیایی
مشاهده مقاله اصل مقاله 39.56 K