کلیدواژه ها =
تعداد مقالات: 10

1 بررسی کیفیت شیر تولیدی در شهرستان شهربابک استان کرمان
سبحان قاسمیان، مینا مرادی، حسین رضایی نژاد، حسین حسین زاده، سمیه قاسمیان
مشاهده مقاله | اصل مقاله (361.32 K)

2 مقایسه دو روش سرد کردن روی تغییرات بار میکروبی کل، کلی فرم و وزن لاشه مرغ
محمدرضا مفیدی، محمد صادق سعید آبادی، مهدی شکوهمند
مشاهده مقاله | اصل مقاله (424.89 K)

3 تأثیر عمل آوری شیمیایی بر بار میکروبی و خصوصیات فیزیکی بستر جوجه های گوشتی
دانیال فرهادی، فرید شریعتمداری، حشمت اله خسروی نیا، محمد امیر کریمی ترشیزی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (448.27 K)

4 بررسی وضعیت بار میکروبی و مواد افزودنی شیرخام استان یزد
محمدعلی امامی میبدی، حمیدرضا مهدوی عادلی، مهدی شکوهمند، امید کریمی، محمدرضا مفیدی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (136.42 K)

5 مقایسه اثر دو روش شیردوشی ماشینی و دستی روی مقدار و ترکیبات شیر گاومیش در خوزستان
غلامعلی صنیعی، حسن صادقی پناه، محمد رضا مشایخی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (390.4 K)

6 بررسی اثر فصل برروی بار میکروبی، اسیدیته و pH شیر خام دامداری های سنتی استان فارس در مراحل مختلف دوشش تا تحویل
مجید هاشمی، شهرام شکر فروش، حمیدرضا مهدوی عادلی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.2 MB)

7 نقش آموزش در بهبود کیفیت شیر (مطالعه موردی شهرستان گلپایگان)
سمیه جنت، محمد چیذری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (369.28 K)

8 بررسی اثر فصل روی بارمیکروبی، درصد چربی و پروتئین و نقطه انجماد شیر خام در شهرستان فسا
مهدی شکوهمند، علیرضا نیک منش
مشاهده مقاله | اصل مقاله (418.59 K)

9 بررسی مقایسهای روشهای آماده سازی پستان و اثر آن بر شاخص بار میکروبی شیر در گاوهای هلشتاین در یکی از گاوداریهای صنعتی اطراف مشهد
عبداالله جمشیدی، حسن کرمانشاهی، محمد مظهری، مهدی پیروزه پور
مشاهده مقاله | اصل مقاله (403.97 K)

10 بررسی وضعیت بار میکروبی و میزان شیوع اشرشیاکلی شیر خام در مراکز جمع آوری شیر شهرستان های استان مرکزی در سال 1389
مهدی خدایی مطلق، محمد رضایی، محمد یحیایی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (39.56 K)