کلیدواژه ها =
تعداد مقالات: 3

1 بررسی استفاده از بقایای کارخانجات ماکارونی و تاثیر آن بر فراسنجه های شکمبه ای در جیره پروار بره های نر زل
رضا کمالی، احمد قدرت نما، سید احمد میرهادی، مختار مهاجر، عبداله کاویان
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.25 MB)

2 اثر سطوح مختلف کربوهیدرات فیبری و غیر فیبری جیره بر روی قابلیت هضم و فرآورده های نهایی حاصل از تخمیر در شکمبه گاومیش
بهرام افشار حمیدی، هرمز منصوری، اسد ا... تیموری یانسری، محمد ابراهیم رازقی، نادر پرویشی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (515.33 K)

3 تاثیر سطوح مختلف دانه جو و منابع ازته برروی برخی از پارامترهای شکمبه
شهاب صفری، محمد مهدی طباطبائی، علی اصغر ساکی، فرخ کفیل زاده، حسن علی عربی، پویا زمانی، داریوش علیپور، علی حاتمی، علی رزاقی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (365.07 K)