کلیدواژه ها = | ||
تعداد مقالات: 3 | ||
1 | بررسی استفاده از بقایای کارخانجات ماکارونی و تاثیر آن بر فراسنجه های شکمبه ای در جیره پروار بره های نر زل | |
رضا کمالی، احمد قدرت نما، سید احمد میرهادی، مختار مهاجر، عبداله کاویان | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.25 MB) | ||
2 | اثر سطوح مختلف کربوهیدرات فیبری و غیر فیبری جیره بر روی قابلیت هضم و فرآورده های نهایی حاصل از تخمیر در شکمبه گاومیش | |
بهرام افشار حمیدی، هرمز منصوری، اسد ا... تیموری یانسری، محمد ابراهیم رازقی، نادر پرویشی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (515.33 K) | ||
3 | تاثیر سطوح مختلف دانه جو و منابع ازته برروی برخی از پارامترهای شکمبه | |
شهاب صفری، محمد مهدی طباطبائی، علی اصغر ساکی، فرخ کفیل زاده، حسن علی عربی، پویا زمانی، داریوش علیپور، علی حاتمی، علی رزاقی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (365.07 K) |