صفحه اصلی
صفحه اصلی
مقالات منتشر شده
کلیدواژه ها =
تعداد مقالات:
31
-124
اثرات ﭘﻮدر ﮔﯿﺎﻫﺎن داروﯾﯽ ﻧﻌﻨﺎع و آوﯾﺸﻦ و ﭼﺮﺑﯽ ﻫﺎی ﻣﺨﺘﻠﻒ ﺑﺮ ﻋﻤﻠﮑﺮد و ﻓﺮاﺳﻨﺠﻪ ﻫﺎی ﺑﯿﻮﺷﯿﻤﯿﺎﯾﯽ ﺟﻮﺟﻪ ﻫﺎی ﮔوشتی
علی جلالی، علیرضا صفامهر، یوسف مهمان نواز
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (283.76 K)
-123
اﺛﺮ ﮔﯿﺎﻫﺎن داروﯾﯽ زردﭼﻮﺑﻪ، آوﯾﺸﻦ و دارﭼﯿﻦ در ﮐﺎﻫﺶ ﺳﻨﺪروم آﺳﯿﺖ در ﺟﻮﺟﻪ ﻫﺎی ﮔﻮﺷﺘی
مریم محمدامینی، عبداله حسینی، فرید شریعتمداری
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (395.63 K)
-122
اثرات پودر گیاهان دارویی نعناع و آویشن و چربی های مختلف بر عملکرد و سیستم ایمنی جوجه های گوشتی
علی جلالی، علیرضا صفامهر، یوسف مهمان نواز
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (114.88 K)
-121
تاثیر عصاره دو گیاه دارویی سیر و آویشن بر عملکرد جوجه های گوشتی
انور آموزمهر، بهروز دستار، حسین لنگری، جواد بیات کوهسار
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (356.61 K)
-120
اثر استفاده از سطوح مختلف سبوس برنج و پودر مخلوط گیاهی حاوی سیر و آویشن در جیره ی غذایی بر عملکرد مرغ های تخمگذار و صفات کیفی تخم مرغ
احمد محبی فر، مهران ترکی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (241.29 K)
-119
بررسی امکان جایگزینی عصاره آویشن کوهی (Thymus kotschyanus) به جای آنتی بیوتیک محرک رشد فلاومایسین در جیره حاوی گندم جوجه های گوشتی
زهرا باقری شیره جینی، میرداریوش شکوری، فرزاد میرزائی، منصور باقری
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (232.98 K)
-118
تاثیر عصاره آویشن کوهی (Thymus kotschyanus) در جیره حاوی گندم بر فراسنجه های لیپیدی سرم خون و چربی حفره بطنی جوجه های گوشتی جوان
زهرا باقری شیره جینی، میرداریوش شکوری، فرزاد میرزائی، منصور باقری
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (229.92 K)
-117
بررسی اثرات ویتامین E، آویشن و نعناع فلفلی بر خصوصیات کیفی تخم مرغ های تولیدی در شرایط تنش گرمایی و ماندگاری آنها
مجید بهرامی، فرید شریعتمداری، محمد امیر کریمی ترشیزی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (211.15 K)
-116
مقایسهی اثر افزودن سه عصارهی تجاری گیاهی و آنتیبیوتیک ویرجینیامایسین بر سیستم ایمنی جوجه های گوشتی نرِ سویه ی راس
زریر تیموری زاده، شعبان رحیمی، محمد امیر کریمی ترشیزی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (747.19 K)
-115
مقایسهی اثر افزودن آنتیبیوتیک ویرجینیامایسین و سه عصاره تجاری گیاهی بر فاکتورهای خونی جوجه های گوشتی نرِ سویه ی راس
زریر تیموری زاده، شعبان رحیمی، محمد امیر کریمی ترشیزی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (413.95 K)
-114
مقایسهی اثر افزودن سه عصاره تجاری گیاهی و آنتی بیوتیک ویرجینیامایسین بر جمعیت میکروفلور روده و خصوصیات لاشه جوجه های گوشتی سویه راس
زریر تیموری زاده، شعبان رحیمی، محمد امیر کریمی ترشیزی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (457.22 K)
-113
اثرات تغذیه ای عصاره آویشن شیرازی بر صفات بیولوژیکی و فلور باکتریایی دستگاه گوارش زنبور عسل
محمود ثالثی، عباسعلی قیصری، بابک بحرینی نژاد، محمد بهجتیان، علیرضا عباسیان، مظاهر سیدی، مجید صدر ریاحی، شهاب الدین مشرف، محمود رضا سلفیان، محمد اسماعیل ایزدی، مرضیه اخلاقی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (388.52 K)
-112
مقایسه تأثیر اسانس و برگ گونه های مختلف آویشن بر قابلیت هضم ماده خشک و ماده آلی، تولید و بازده توده میکروبی در شرایط آزمایشگاهی
مریم فریدون پور، جواد بیات کوهسار، ابراهیم غلامعلیپور علمداری، سکینه نوری
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (338 K)
-111
تاثیر پودر نعنا (Mentha piperita L)، آویشن (Thymus vulgaris L) و کاسنی (Chicorium intybus L) بر عملکرد و بافت شناسی روده جوجه های گوشتی
بهجت پورسینا، علی میرقلنج، پریسا سلیمانی رودی، محمد صدقی، علی طیبی پور
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (352.05 K)
-110
بررسی تأثیر پودر برگ و اسانس آویشن بر عملکرد بلدرچین های گوشتی
شیما حاجی پودر ده بالایی، محسن افشارمنش، حجت الله خباززاده
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (255.77 K)
-109
اثر سطوح مختلف اسانس گیاهان دارویی در جیره های حاوی منابع مختلف روغن بر پاسخ های ایمونولوژیک مرغ های تخمگذار
اسماء موسوی، امیرحسین مهدوی، احمد ریاسی، علی صادقی سفیدمزگی، مهدی رحیم ملک، حسین حسینی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (220.18 K)
-108
بررسی اثر عصاره گیاه آویشن شیرازی بر روند تجذیه پذیری کنجاله سویا با استفاده از تکنیک تولید گاز آزمایشگاهی
نوید رضایی، رامین سلامت دوست نوبر، ناصر ماهری سیس، جلیل دولگری شرف، حامد رضوی، مرتضی کیانی، مهدی بابایی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (240.33 K)
-107
بررسی تأثیر پودر گیاهان آویشن و پونه بر عملکرد و برخی فراسنجه های خونی جوجه های گوشتی تحت تنش گرمایی
علی پیرمحمدی، محسن دانشیار، پرویز فرهومند
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (318.9 K)
-106
بررسی اثرات عصاره گیاهان دارویی ،اسید آلی و آنتی بیوتیک بر عملکرد جوجه های گوشتی
کریم چعب، شعبان رحیمی، پژواک خاکی، سعید یخشکی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (271.81 K)
-105
اثر سطوح مختلف عصاره آویشن در آب آشامیدنی بر عملکرد رشد و جمعیت باکتریایی روده در جوجه های گوشتی
علی اصغر ساکی، مجید کلانتر، وحید خرم آبادی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (326.12 K)
-104
تأثیر مخلوط اسانس گیاهان دارویی سیر و آویشن به عنوان افزودنی بعد از دوره محدودیت غذایی بر عملکرد و درصد تلفات جوجه های گوشتی
راضیه ولی پوریان، فرید شریعتمداری، محمدامیر کریمی ترشیزی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (817 K)
-103
تاثیر روغن اسانسی آویشن (Thymus vulgaris L) برگوارش پذیری مواد غذایی در گوسفندان تغذیه شده با جیره های حاوی نسبت های مختلف علوفه به کنسانتره
بهنام صحرایی، یونس علی علی جو، رسول پیرمحمدی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (513.69 K)
-102
اثر تغذیه سطوح مختلف گیاه آویشن بر تغییرات pH و غلظت نیتروژن آمونیاکی شکمبه در بزهای شیرده
بهرام افشار حمیدی، رسول پیر محمدی، هرمز منصوری، جهانگیر امینی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (314.94 K)
-101
بررسی اثرات روغن ماهی و عصاره آویشن بر مصرف خوراک، ضریب تبدیل، قابلیت تبدیل هضم مواد مغذی و متابولیت های خونی بره های نر نژاد آتابای
زمان رستم نژاد، یداله چاشنی دل، اسداله تیموری یانسری، حامد شهرابی، هادی محمدزاده
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (41.15 K)
-100
اثر اسانس های گیاهی آویشن و دارچین بر عملکرد،فراسنجه های تخمیری شکمبه و متابولیت های خون گوساله های پرواری تغذیه شده با جیره های حاوی مواد متراکم بالا
علیرضا وکیلی، بهزاد خرمی، محسن دانش مسگران، احسان پرند
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (78.02 K)
تعداد در صفحه
5
10
25
50
100
همه
1
2