| کلیدواژه ها = | ||
| تعداد مقالات: 3 | ||
| 1 | تعیین اثر فرآوری بر ارزش غذایی دانۀ جو و مقایسه ضرایب قابلیت هضم جیره های متاثر از این فرآیند و منابع ازته مختلف در گوسفند | |
| سلمان افشار، محمد مهدی طباطبایی، علی اصغر ساکی، حسن علی عربی، احمد احمدی، خلیل زابلی، پویا زمانی، علی حسینی سیر، زهرا زمانی | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 394.03 K | ||
| 2 | اثر فرآیند مکانیکی بر قابلیت هضم گندم بوجاری ضایعاتی و جیره محتوی آن در گوسفند مهربان | |
| علی حاتمی، محمد مهدی طباطبائی، حسن علی عربی، علی اصغر ساکی، منوچهر سوری، حمیدرضا آریا، خلیل زابلی، علی حسینی سیر، مهناز شادروح | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 392.44 K | ||
| 3 | اثر اوره بر قابلیت هضم دانه گندم بوجاری پرک شده درگوسفند نژاد مهربان | |
| حمیدرضا آریا، محمد مهدی طباطبائی، حسن علی عربی، علی اصغر ساکی، منوچهر سوری، خلیل زابلی، علی حاتمی، نرگس آشوری | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 478.74 K | ||