کلیدواژه ها =
تعداد مقالات: 2

1 مقایسه قابلیت هضم جیره های حاوی سطوح مختلف تفاله خشک پرتقال با کاه غنی شده و کاه معمولی
زهرا زمانی، محمدمهدی طباطبایی، حسن علی عربی، پویا زمانی، محمدصادق محبیان، علی حسینی سیر
مشاهده مقاله | اصل مقاله (364.42 K)

2 تعیین ارزش غذایی تفاله خشک پرتقال در جیره های حاوی کاه غنی شده با اوره و کاه معمولی
محمدصادق محبیان، محمدمهدی طباطبایی، حسن علی عربی، پویا زمانی، خلیل زابلی، زهرا زمانی، نرگس آشوری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (366.05 K)