صفحه اصلی
صفحه اصلی
مقالات منتشر شده
کلیدواژه ها =
تعداد مقالات:
6
1
عوامل موثر بر تولید گوشت مرغ و بهره وری آنها (مطالعه موردی استان زنجان)
محمد ایزدی، قادر دشتی، محمد حسین شهیر
مشاهده مقاله
اصل مقاله
438.21 K
2
تحلیل عوامل موثر بر تولید گوشت مرغ و اندازه گیری بهره وری آنها ( مطالعه موردی شهرستان مراغه )
ساناز طیبی آذر، قادر دشتی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
336.55 K
3
بررسی تمایلات نسبی مصرف کنندگان محصول سالم ( مطالعه موردی گوشت مرغ )
محمد ثوابی، علی صالحی، محمد معصومی، محمد مظهری
مشاهده مقاله
اصل مقاله
425.34 K
4
اثرات α-توکوفرول استات، پوست و عصاره پوست انار در جیره های حاوی روغن ماهی بر پروفیل اسید چرب عضله سینه جوجه های گوشتی
حسن صالح، ابوالقاسم گلیان، حسن کرمانشاهی، محمدطاهر میرکزهی، محمدجواد آگاه
مشاهده مقاله
اصل مقاله
394.24 K
5
اثرات آنتیاکسیدانی α-توکوفرول استات، پوست و عصاره پوست انار در جیره های حاوی روغن ماهی بر کیفیت گوشت ران جوجه های گوشتی
حسن صالح، ابوالقاسم گلیان، حسن کرمانشاهی، محمدجواد آگاه، محمدطاهر میرکزهی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
438.99 K
6
بهبود کیفیت گوشت مرغ و تخممرغ در تغذیه انسان: تحلیل محتوای مقالات علمی
لیلا میرزاپور، محمدحسین بیگلو، حسین جانمحمدی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
475.93 K